Vežbanje, dijete, teretana...

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Re: Vežbanje, dijete, teretana...

Post od Delija »

@Vladapetr
A sto se tice programiranja (ti si bez ikakvog razloga potegao tu temu) - ako si izmedju programiranja i prosvete u Srbiji odabrao prosvetu - slab si ti "lovac" bio, cim si na kraju ispao vegetarijanac :)
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
Mladen7
Reactions:
Pridružio se: 10 Jul 2014, 17:11
Garaža: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16v Sportwagon

Post od Mladen7 »

Испада да се слажемо .
Шта знам за мене је употреба сероида можда једино оправдана у професионалном спорту. Наравно у појединим где без њих немаш шансу.
Овако сматрам да је коцкање са здрављем, а вежбање сматрам једним од елемената здравог живота.

ТТ
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Kontakt:

Post od Delija »

Ti to ozbiljno? :ccc:
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
Mladen7
Reactions:
Pridružio se: 10 Jul 2014, 17:11
Garaža: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16v Sportwagon

Post od Mladen7 »

За који део?
Види ,да се не лажемо таква је реалност у неким спортовима.
Да се ја питам, а не питам се, наравно да се ни тамо не би користили већ фазон ко је колико способан утрениран...

ТТ
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Kontakt:

Post od Delija »

Za "opravdanost" steroida.
Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT

Post od Vladapetr »

Delija napisao:@Vladapetr
A sto se tice programiranja (ti si bez ikakvog razloga potegao tu temu) - ako si izmedju programiranja i prosvete u Srbiji odabrao prosvetu - slab si ti "lovac" bio, cim si na kraju ispao vegetarijanac :)
Sve znaš, kao mator ;)
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Korisnikov avatar
rade74
Reactions:
Pridružio se: 31 Mar 2013, 17:29

Post od rade74 »

Jednostavno svako treba da radi onaj posao za koji se obucavao i skolovao.
Ja sam uvek za placanje, nego da sam radim bilo kakav posao za koji blage veze nemam.
Da u teretani kod mene ima personalni trener i da je cena ok, ja bih ga uzeo.

Sent from mTalk
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

Pa i treba, kao sto smo se svi i slozili.

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Comi
Reactions:
Pridružio se: 11 Nov 2014, 09:49

Post od Comi »

Kakvu lavinu sam izazvao :)

Juce sam bio upaljen CEO, dobro mi nije bilo.
Danas, kao da nista nije ni bilo...sve sam radio u fulu.

Jos me izmasirao (neke cvorove mi razbijao sta li vec).
Ludilo koliko boli, ali koristi. Kaze da sam odlicno istrpeo:)

E da, nahvalio me lik kako sam jak i kako imam prirodno jake grudne misice i da kad se obradim ima da pucam.
Karlica mi kriva, desna ruka zapanjujuce slabija od leve itd.
Nisam mogao da verujem kako na efikasan nacin upoznajem svoje telo.
I vlasnik teretane mi je rekao da nas je posmatrao i prisluskivao i da je lik odlican.
Dobra sisa zlata vredi.
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

Super sto si nasao tako dobrog i ozbiljnog trenera :)
Skoro svakome je jedna ruka slabija, a najgore je sto mnogi, ukljucujuci i mene, onda nesvesno forsiraju onu jacu, pa obicno ona prva otkazuje, te.krenes da tripujes da je jaca ova slabija :D

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
crni
Banned
Reactions:
Pridružio se: 13 Nov 2012, 09:15

Post od crni »

ovoga bih svakako uzeo za ličnog trenera, da je moguće
http://wannabemagazine.com/radomir-kova ... -samuraju/
Ropstvo nikad nije iskorenjeno, samo se proširilo na druge rase.
-Čarls Bukovski-
Korisnikov avatar
member
Reactions:
Pridružio se: 17 Jul 2012, 15:19

Post od member »

Au brate mili, sta vi radite. Ja se sećam Ivana sszgo sa nekog drugog foruma od pre 10ak godina. I tad je bio u vrhunskoj formi. A i sada je. Ja u svojim najboljim danima nisam bio ni 50% kao on sad, a i tu formu sam izgurao jedno leto. Posle sam batalio celu priču.
Želim reci da je to veoma teško zanimanje. Sport nije odavno. Čovek lepo zivi od onog sta voli da radi.
Ako neko zeli da skine 5-10-15 kg, može i bez trenera ali mnogo sporije. To sam i rekao Comiju. Ali ako neko zeli vrhunsku formu - to bez trenera nema šanse. Ili može, ali usput da zezne organizam. Pa i sszgo je pisao o svojim zdravstvenim problemcicima pre 10godina jer valja imati muda pa na svojoj koži isprobati. U tom slucaju je danas lakše i bolje platiti trenera koji zna znanje,-A to znanje se ne može naći na internetu.
Comi
Reactions:
Pridružio se: 11 Nov 2014, 09:49

Post od Comi »

Ma zna znanje, to se vidi.

Jos meni sestra pre par meseci u nekom razgovoru spomenula kako on stalno nesto uci. Ja ga pitam sta ucis toliko, kaze on da stalno moras da unapredjujes svoje znanje, cujes vise misljenja, procitas vise knjiga o istoj materiji itd. Onda mi pricao nesto o hormonima itd, kako grudi najbrze stare itd. Trenira veslanje i jos nesto sto nikada ranije nisam ni cuo, pa nisam ni zapamtio.

Ali ovo oko ruku, ma 3. seriju sam desnom uradio 8 ponavljanja i to uz njegovu pomoc i ispadanje ociju, a levom 12 ko iz...(dizanje neke kugle sa ruckom iz lakta).

Edit; member, ja sam ubedjen (a uvericu se vec da li gresim) da bih sam samcat mnogo brze skinuo tih 10+kg, ali po kojoj ceni? Pre godinu dana sam slomio nogu i to bas nezgodan prelom, imam diskus...polovnjak sam samo takav i zelim da neko ovoga puta obrati paznju na mene, da me usmerava i da to bude malo drugacije (zdravije pre svega), a mozda i steknem tu naviku koja dosta nas muci. Ja uzmem da trcim uzbrdo 45min tempo 10kmh i sepam ceo dan recimo...e pa ne zelim to vise.
Poslednja izmena od Comi u 20 Maj 2016, 13:40, izmenjeno 1 put ukupno.
Dobra sisa zlata vredi.
Korisnikov avatar
crni
Banned
Reactions:
Pridružio se: 13 Nov 2012, 09:15

Post od crni »

dobro, ovde je priča o rekreativcima a ne profesionalcima
i o trenerima i "trenerima"
a što se tiče kolege forumaša iz dubaija, ne mislim da u dubaiu žive budale koje bacaju novac, tako da...svaka čast
Ropstvo nikad nije iskorenjeno, samo se proširilo na druge rase.
-Čarls Bukovski-
Korisnikov avatar
shandu90
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo

Post od shandu90 »

Xepoj87 napisao:
Laki021 napisao:Ne fali nista tome da neko ima privatnog trenera, i korisno je. Samo nema smisla ni dizati privatnog trenera na nivo hirurga, psihologa i sl kad je to realno nesto sto se savlada dok si reko keks koga zanima. Da to nije relativno prosta stvar ne bi medju njima bilo gomile polupismenih bilmeza koji mogu da savladaju materiju bez problema.
Upravo to!

Ja sam mu par puta rekao da se ne zanosi i da ne preteruje, ali je onda krenulo prozivanje kada se covek uvredio i ispada da je poenta cele price napusavanje i obezvredjivanje necije profesije.

Evo, ja sam bez trenera jako uspesno vezbao, bez ikakvog preteranog mentalnog ulaganja u celu pricu, pa to ne znaci da isto sutra ako resim, mogu i da se operisem.
Uros je ovde takodje jako uspesno vezbao bez trenera, 99% ljudi vezba bez trenera i onda on dodje sa pricom kako to ne moze da se izvede isto kao sto ne mozes sam sebe da operises i servisiras auto.

Jos dodatno, izjava da, da bi bio trener, moras imati znanje iz psihologije, anatomije, fizioterapije i farmokologije(sta god to bilo)...
A realnost je da trener postanes tako sto ides na kurs od dva meseca.
Ok, nije svako na tom nivou, ali je to ono sto je u realnosti potrebno.

Niko ni u jednom trenutku nije rekao da je trener losa stvar, pa ne znam o cemu sada vi pricate.

Sent from my Sony
Moj caca je klinicki farmakolog a ja blage nemam o tome, nit me zanima :kezo: da ti dam knjigu njegovu ako treba :D

Sent from my LG-H440n
Odgovori