Scuderia napisao:Nije oguz gmbh nego audi centar koji daje full garanciju kao i na nov auto, a vozio ga je radnik, direktor ili ko vec tog predstavnistva gde se prodaje. Bar tako pise

Pa i gleda se valjda kataloska cena. To sto je polovan ili na popustu ne znaci da ga neko ko bude sklapao novog nece toliko platiti.

Nisam mislio konkretno na primer koji si naveo nego kazem da ima i takvih...kod takvih prodavaca je jos jeftinije nego u velikim salonima

Mozes ti da gledas katalosku cenu ako ce tebi tako biti lakse ali realno nije poenta gledati te cene jer onaj koji sklapa sam, placa i neku vrstu poreza na "merak" sto nemas kad uzmes auto sa lagera a jos manje kad uzmes polovan.
Velike garaze (kao ova gde sam ja kupio) narucuju pausalno modele sa opremom koja se najvise trazi i tako dobiju bolju cenu i vecu verovatnocu da proizvodprodaju.
Slazem se da je jako tesko naci bas onu opremu kakvu zelis ali eto ja sam uspeo da nadjem 95% onakav auto kakav bih narucio a tih 5% moze da se "isprave" i kasnije.
Ja npr. ni u ludilu ne bih uzeo onaj modern line paket ili bilo koji bez sportskih koznih sedista ili sa onim detaljima od sjajne plastike umesto brusenog aluminijuma...
A evo i modern line enterijera i to u najgoroj mogucoj kombinaciji...sa bez sedistima nekako i moze da prodje
A5 SB 2.0 TDI S-Line multitronic sa jako dobrom opremom (alcantara, MMI+ itd.) sam takodje mogao da uzmem za 500chf manje nego moj auto a po konfiguratoru mu je cena bar 12000chf veca.
Inace, cinjenica jeste da skuplji modeli, sa jacim motorima i skupom opremom, gube najvise prve godine ali ako gledas neki prosek i trazene modele tu situacija nije bas takava.
Npr. nov SX4 je 10.000e a pogledaj koliko kosta
najjeftiniji polovan...
E i jos jedan primer zasto kataloska cena nije bitna...
Uzmi npr. jedan Galaxy S3 koji oficijelno kosta 600e a opusteno na zapadu moze da se kupi nov za 400e.
Ako ga ja kupim pa ga maltretiram par meseci i ponudim ga tebi za npr. 350e...da li ces gledati katalosku ili realnu vrednost tog telefona?