Najteži mogući sport.crni napisao:bildovanje nije sportnikaragva napisao:Bilderi ne trce, jer gube masu.
Onda moraju jos vise da vezbaju i jedu proteine, da to nadoknade.
Vežbanje, dijete, teretana...
Re: Vežbanje, dijete, teretana...
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Ma kakav crni sport, u cemu se takmice, u izgledu...
Послато са GT-N7100
Послато са GT-N7100
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Slobodno nas prosvetli u cemu se takmice u najlaksem mogucem "sportu" 
Послато са GT-N7100
Послато са GT-N7100
I mene zanima po cemu je to najtezi sport i sta je uopste tu toliko tesko?
Sent from my Sony
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Najviše odricanja, najteže doći do vrha i jako malo plaćen.
Nemoj biti mistican, podeli informacije sa nama.
Sent from my Sony
Sent from my Sony
Nisam mističan nego radim pa ne mogu da ti pišem romane.
Jedini sport gde ti je svaki jebeni minut isprogramiran. Da bi bio najbolji nije dovoljno samo najviše vežbati, najviše jesti i najviše steroida koristiti veće je stvar u sitnicama i detaljima. Mnogo stvari se uzima u razmatranje na takmičenju.
Jedini sport gde ti je svaki jebeni minut isprogramiran. Da bi bio najbolji nije dovoljno samo najviše vežbati, najviše jesti i najviše steroida koristiti veće je stvar u sitnicama i detaljima. Mnogo stvari se uzima u razmatranje na takmičenju.
Ubedljivo najteze discipline nemaju mnogo veze sa snagom.
A to su alpinizam, biciklizam i brdsko-planinsko trcanje-ultramaratoni, triatloni i ostalo.
Bildovanje ne znam ni da li je na prvoj strani spiska teskih sportova.
A sto se tice odricanja, mislim da nisi ni svestan koliko moras da se odrices da bi popeo nesto preko 8000m.
Evo ti recimo tour de france:
21 dan u sedlu, plus 2 dana odmora.
Probaj da odvozas ~200km.
Dodjes kuci, legnes, odmoris, spavas. Posle toga neces sigurno vise voziti. A onda zamisli sledece:
Ujutru ustanes i opet sve to.
Pa opet, pa opet. I tako 21 dan.
A to su alpinizam, biciklizam i brdsko-planinsko trcanje-ultramaratoni, triatloni i ostalo.
Bildovanje ne znam ni da li je na prvoj strani spiska teskih sportova.
A sto se tice odricanja, mislim da nisi ni svestan koliko moras da se odrices da bi popeo nesto preko 8000m.
Evo ti recimo tour de france:
21 dan u sedlu, plus 2 dana odmora.
Probaj da odvozas ~200km.
Dodjes kuci, legnes, odmoris, spavas. Posle toga neces sigurno vise voziti. A onda zamisli sledece:
Ujutru ustanes i opet sve to.
Pa opet, pa opet. I tako 21 dan.
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Da, biciklizam...užasno težak sport. Ima i drugih. Ne bih se baš kladio na bildovanje u konkurenciji...
Recimo gimnastika...kakvo je to mlevenje dece, užasno teški treninzi, užasno težak odnos sa trenerima, najbitnija takmičenja jednom u dve godine, radiš samo za njih, a ako zajebeš nešto u sekundi sve mesece treninga si prosuo, psihološki pritisak abnormalan, povrede jako teške ako se dese, karijera kratka...posle možeš da radiš samo kao trener...itd...to ovako na prvu loptu, ima toga još...
Recimo gimnastika...kakvo je to mlevenje dece, užasno teški treninzi, užasno težak odnos sa trenerima, najbitnija takmičenja jednom u dve godine, radiš samo za njih, a ako zajebeš nešto u sekundi sve mesece treninga si prosuo, psihološki pritisak abnormalan, povrede jako teške ako se dese, karijera kratka...posle možeš da radiš samo kao trener...itd...to ovako na prvu loptu, ima toga još...
Ma ajde, koliko je profesionalnih body buildera, a da im je to hobi, da imaju regularan posao i zivot pored toga...mislim da to u retko kojem sportu mozes da postignes, sto govori o tezini i odricanju u bb-u.
Da, naravno da je tesko, kao i sve u cemu zelis ozbiljne rezultate, ali ne treba preterivati.
Sent from my Sony
Da, naravno da je tesko, kao i sve u cemu zelis ozbiljne rezultate, ali ne treba preterivati.
Sent from my Sony
jedino čega su se bilderi odrekli jeste mozak
Ropstvo nikad nije iskorenjeno, samo se proširilo na druge rase.
-Čarls Bukovski-
-Čarls Bukovski-
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
+1.nikaragva napisao:A to su alpinizam, biciklizam i brdsko-planinsko trcanje-ultramaratoni, triatloni i ostalo.
Često na planinama vidjam likove koji trče uzbrdo. Bar 3-4x su brži od našeg laganog planinarenja. Impresivni su mi, jer nose samo malo vode i nemaju čizme (logično), već patike i nijedan nema ranac sa hranom, dok supruga i ja nosimo:
-moj ranac (2 ili 3x po 1.5l soka(leti i više) i 1.5l vode za psa, bar 2x250g konzerve sa hranom za pseto, 300 mm objektiv i nešto od odeće, tipa dodatni duks, majice itd)
-ranac moje supruge (hrana).
A oni trče sa nekih pola litra vode. Trče, a mi hodamo. I ja kad stignem na vrh, unesem jedno 12000 kalorija jer sam umro i slatkiša se narokam, a oni stignu na vrh, gutnu malo vode i nazad. Svi su negde oko 55-60kg max.
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Haha, ja kada sam planinario, to je bio pun ranac sendvica, na 30km smlatim 10ak lagano, cisto za zagrevanje
Vode da ne pricam 
Sent from my Sony
Sent from my Sony
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Moj tas' je bio neki mister nečega, a tero čovek bager i nakupio se para više od bagera, nego od bildinga. Doduše, dresirao je i džukce.Xepoj87 napisao:Ma ajde, koliko je profesionalnih body buildera, a da im je to hobi, da imaju regularan posao i zivot pored toga...
I sad ima teretanu kod kuće i vežba i priča kako ima salo, a nema 4g sala u 190 cm čoveka.
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''