Biciklizam
Re: Biciklizam
Odlicna tura!
Mislim da sam ovu dvojicu svajcaraca video kod Slankamena pre par dana, boli ih uvo...
Prešao biciklom 3700 km za 37 dana da bi gledao Orlove na Mundobasketu!

http://www.telegraf.rs/sport/1208257-to ... foto-video

Mislim da sam ovu dvojicu svajcaraca video kod Slankamena pre par dana, boli ih uvo...

Prešao biciklom 3700 km za 37 dana da bi gledao Orlove na Mundobasketu!

http://www.telegraf.rs/sport/1208257-to ... foto-video
- BAJKER
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
- Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike
Sasvim prirodno na dva tocka kroz Italiju, Jovan Memedov i novo iskustvo za prekaljenog ljubitelja prirode. Verovatno uskoro nova epizoda serijala "Sasvim prirodno" gde ce objaviti svoja iskustva na dva tocka a do tada par slika
Firenca

Trg u Sijeni.

Firenca

Trg u Sijeni.

- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Negde sam procitao da je prelazio po 100km dnevno, svaka mu cast. 

100km dnevno nije ništa ako imaš čitav dan da ih prevezeš.
Tapatalk Pro
Tapatalk Pro
- Kuzmanovic
Prvi dan nije nista, drugi i svaki naredni jeste.
- BAJKER
Naprotiv, kada svaki dan prelazis te daljine udjes u ritam i onda mozes i da povecas distance bez da se osecaju bolovi ili slicno.

- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Nije strasno, osim ako nije teren surov, konstantne uzbrdice i slicno. U jednom periodu sam svako pre podne vozio 50-ak km, odem od kuce oko 9, vratim se oko podne. Ponekad sam u istom danu sa sinom u sedistu vozio dodatnih 10-20km, kako kada. E, sad, da imam cilj, dva puta dnevno po 50 km bi bez problema vozio, izmedju rucak i odmor, cela noc za odmor... Ono sto na mene ostavlja jaci utisak je odluciti se za dalji put, organizovati sve, videti puno toga usput... U svakom slucaju, divim se ljudima koji se odluce za duge ture.
Sent from my HTC One V
Sent from my HTC One V
Ono što mene oduševljava je šta su rekli šefu na poslu i ko im vodi decu u školu
Kada bi mi to neko rešio, sutra ujutru bi na nakamuri krenuo za italiju

Kada bi mi to neko rešio, sutra ujutru bi na nakamuri krenuo za italiju

- BAJKER
Putovanje na dva tocka na duze staze je moguce ako nemas mladje potomstvo, nemas stalni posao, imas visak vremena, uporan si, pomalo osobenjak i tome slicno.
Beograđanka do Himalaja stigla biciklom
Želja i potraga za slobodom prevladala je u životu Beograđanke Snežane Radojičić koja se odvažila pre tri godine da napusti stalni posao, sedne na bicikl i obiđe svet. Za tri godine prešla je skoro 31.000 kilometara.
Tek je na četvrtini svog puta
CILJ - Snežanin plan je da krajem oktobra nastavi svoje putovanje, a cilj joj je Šri Lanka. “Ostala su mi južnoazijska ostrva: Malezija, Indonezija. Filipini... I tu bih vozila tokom zime, a na proleće bih se popela na sever, do Japana i pratila sakuru (cvetanje trešnje) od juga do severa te zemlje. Ukoliko bude novca, želela bih da pređem na rusko poluostrvo Kamčatku, jer mi je to san od detinjstva. Potom bih, na leto, letela za Južnu Ameriku. Mislim da ću tamo ostati najmanje tri - četiri godine”, planira Snežana
http://www.24sata.rs/vesti/aktuelno/ves ... 8309.phtml
Beograđanka do Himalaja stigla biciklom
Želja i potraga za slobodom prevladala je u životu Beograđanke Snežane Radojičić koja se odvažila pre tri godine da napusti stalni posao, sedne na bicikl i obiđe svet. Za tri godine prešla je skoro 31.000 kilometara.
Tek je na četvrtini svog puta
CILJ - Snežanin plan je da krajem oktobra nastavi svoje putovanje, a cilj joj je Šri Lanka. “Ostala su mi južnoazijska ostrva: Malezija, Indonezija. Filipini... I tu bih vozila tokom zime, a na proleće bih se popela na sever, do Japana i pratila sakuru (cvetanje trešnje) od juga do severa te zemlje. Ukoliko bude novca, želela bih da pređem na rusko poluostrvo Kamčatku, jer mi je to san od detinjstva. Potom bih, na leto, letela za Južnu Ameriku. Mislim da ću tamo ostati najmanje tri - četiri godine”, planira Snežana
http://www.24sata.rs/vesti/aktuelno/ves ... 8309.phtml

Stavio si nogare?
Pravi bajker nema nogare i nema katanac na biciklu!
Pravi bajker nema nogare i nema katanac na biciklu!

Ma vazi. Bez sajle nikuda.
A za nogare se slazem, totalno bezpoentna stvar
Tapatok za Vindovz
A za nogare se slazem, totalno bezpoentna stvar
Tapatok za Vindovz
Poslednja izmena od Xepoj87 u 08 Sep 2014, 13:18, izmenjeno 1 put ukupno.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Svašta. Vežem bajs kad pijem kafu i na 3 metra od sebe. U suprotnom bih ga stalno gledao, 'beš takvo pijenje kafe, ili ne daj bože piva.
- Kuzmanovic
Pivo u bidon i pun gas.