Biciklizam
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Re: Biciklizam
Mnogo ti je da u tako kratkom roku prekines sa strajkom i pocnes da vozis bajs, plasim se da je to preveliki shok za tvoj organizam 

Protest još uvek ne prekidam. 

- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Pajo gde si nabavio ovaj fensi stalak za bajs? 
Rale fino ti izgleda bajs, oldschool varijanta.
Okaci jos slika ako ih imas, da malo bolje vidimo bajs. Imam neke delove sa bajsa iz te generacije: kocnice Modolo Corsa (i rucice), Campagnolo prednji menjac, sticna, lula i soljice od prednje viljuske. Pa ako ti treba ili ti nesto od toga rikne na tvom bajsu javi pa da ti dam to. Kocnice nisu u nekom estetskom stanju ali su ispravne, dok ovaj prednji menjac je lepo sredjen i ociscen.

Rale fino ti izgleda bajs, oldschool varijanta.

Okaci jos slika ako ih imas, da malo bolje vidimo bajs. Imam neke delove sa bajsa iz te generacije: kocnice Modolo Corsa (i rucice), Campagnolo prednji menjac, sticna, lula i soljice od prednje viljuske. Pa ako ti treba ili ti nesto od toga rikne na tvom bajsu javi pa da ti dam to. Kocnice nisu u nekom estetskom stanju ali su ispravne, dok ovaj prednji menjac je lepo sredjen i ociscen.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- Kuzmanovic
Tako mi bar deluje sa fona. 

U Capriolu prošle zime. Nisu imali bolji, a ovaj je loš. Kriv je i nije dovoljno stabilan. Ako kupuješ ovaj nemoj, nego lepo kupi onaj sa kukama za ram koji podigne zadnji točak tako da možeš sam da šteluješ.Kuzmanovic napisao:Pajo gde si nabavio ovaj fensi stalak za bajs?
- Kuzmanovic
Ako se iskrivio noseci tvoj bajs od 7 kg onda je stvarno los. Sta bi tek bilo da moj bajs stane njega.

- Kuzmanovic
Ti hoces da kazes da Paja laze? 

Iz njegovog ugla, on je uvek u pravu

Evo sad stigoh. Nje losa ideja bas cu da ga sikam, nisam nikad. Ovo je neki kolko sam uspeo da saznam (procitao sa rama)
Wheeler Sirmione 3200. Znam samo da je retrobike i pravljen u svici, a na netu nista nisam mogao da nadjem pa ako neko zna nesto vise neka kaze.
Odlican je ja sam jako zadovoljan sobzirom gde je sve isao i sta je prosao, a bajs sam dobio na poklon od jednog naseg profi bicikliste pa nisam imao razloga da sumnjam u izbor, a bas ni da biram. Ali dobro jos koju godinu pa novi, mada kad bih birao Stradalli bi bio moj prvi izbor, naravno ukoliko ne racunamo Wilier.
@Kuzmanovic
Hvala, ako nesto zafali javljam se.
Za delove nikad nisam brinuo, ovaj covek ih ima gomilu, ne zna sta ce. 
Pajo bajs ti je odlican

@Kuzmanovic
Hvala, ako nesto zafali javljam se.

Pajo bajs ti je odlican

- Kuzmanovic
Sad sam i ja cistio bajs i ponovo podmazivao, sad je spreman za sezonu. 
Nisam slikao bajs, samo imam ovu sliku u procesu ciscenja. Inace morao sam da cistim "na suvo" pamucnom krpom, nisam imao benzin/razredjivac u kuci. Nije lose ispalo na kraju.

Nisam slikao bajs, samo imam ovu sliku u procesu ciscenja. Inace morao sam da cistim "na suvo" pamucnom krpom, nisam imao benzin/razredjivac u kuci. Nije lose ispalo na kraju.