Naravno da sam ironican

Svi bi kad pazare da dobiju auto za kesicu kikirikija, a kad prodaju da ga debelo udaju.
Videces i sam da svaki koji kosta malo ima neku manu - nesto mu fali.
Onom tvom savrseno opremljenom (stvarno to mislim - nisam ironican za ovo

) je falio "samo" automatski menjac i predjenih skoro 200k km. Drugom ce faliti nesto drugo. Ako je sve savrseno - onda je cena visoka. I tako u krug.
Sto se tice uvoza...
Meni najvise znaci da upoznam licno vlasnika - onog ko je vozio i odrzavao auto. To mi cesto govori o autu vise od "servisne knjizice" (ovde je elektronska - nema papira). Iz Nemacke tesko mozes tako da pazaris auto jer ako ga pazaris direktno od vlasnika onda nema povrata PDV-a. A ako pazaris neki vracen sa lizinga - onda nemas pojma ko je i kakav vlasnik bio.
Elem...
Ako je sve ok sa ovim primerkom - vredi ~20k sigurno. Oprema moze biti bolja, ali je sa druge strane u (produzenoj) garanciji. Ne vidim zasto bi lagali oko toga, ali i to moze da se pita i proveri.
Prodaje ga Delta (verovatno je neko zamenio za novi auto), tako da mu to bez sumnje nabija cenu (verovatno su oni njemu racunali ~20k). Cena je uvek manje ili vise dogovorljiva.
Ja licno ne bih ovaj pazario - cekao bih nesto sa boljom opremom.
Ali sam i svoj cekao 2 godine - nema trika da bih sledeci auto ni blizu toliko cekao
Sto se tice ozvucenja - nisam ugradio, jer sam jos uvek u garanciji. Nisam hteo da kupusam auto.
Cuo sam kako zvuci i dobro je. Nije ni ovako toliko velika razlika izmedju baznog i HiFi ozvucenja (pa cak i HK) dok ne pojacas, ali kad pojacas je razlika ocigledna.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...