Vežbanje, dijete, teretana...
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Re: Vežbanje, dijete, teretana...
Mislim da čoveku ta disciplina nije ni na kraj pameti.
Sent from mTalk
Sent from mTalk
Širim haos!
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Ubio bi se kao siroce kad bi izgubio koje kilo misica 
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- sszgo
- Pridružio se: 14 Jan 2015, 08:41
- Garaža: R1, BMW HP4, Merc CL63AMG
Ne interesuje me iron man.
Nikad se ne bih pojavio tamo kao ni na maratonu.
I da zavrsim rezultat nece biti dobar.
Ako je ironman maraton. Meni najbolje ide 200 do 400 metara sprint
Nikad se ne bih pojavio tamo kao ni na maratonu.
I da zavrsim rezultat nece biti dobar.
Ako je ironman maraton. Meni najbolje ide 200 do 400 metara sprint
- sszgo
Srecom pa ne treniram za tebe mnogo si prefinjena ukusa. Babe je lakse zadovoljiti. jedno je slika pod opterecenjem a drugo opustena. Ako si fit. Ako nisi licis na istu vrecu govana slikao na treningu ili van.mića napisao:Napumpan si ko balon, dve nedelje da prepolovis treninge neces liciti ninasta. Pale se bogate babe na to ali meni neprirodno i bzvz, da ne kazem odvratno. Valjda je cilj svakome da bude fit, u formi, zategnut, ali ne nategnut pred pucanjem.sszgo napisao:dal je iko izvalio da je slikano ne masini za noge pod velikim teretom...
Послато са SM-G360F уз помоћ Тапатока
Znaci ako treniram 25 godina i stanem na dve nedelje necu liciti ninasta. Po toj logici svi ostali nece liciti ninasta nakon 1 dan pauze. Plauzabilna teorija. Nisam debo pauzirao sam juce...
sszgo, samo rokaj, boli te qrac
e probao sam one tvoje vežbe na šipci za propadanje. deluju mlako ali ako se radi u brzom ritmu, razvaljuje
daj još nešto slično, tako neki šipkasti HIIT
e probao sam one tvoje vežbe na šipci za propadanje. deluju mlako ali ako se radi u brzom ritmu, razvaljuje
daj još nešto slično, tako neki šipkasti HIIT
Ropstvo nikad nije iskorenjeno, samo se proširilo na druge rase.
-Čarls Bukovski-
-Čarls Bukovski-
Pa na iron man i nije poenta vreme, kao ni na maratonima i trkama tog tipa.
Bitno je da zavrsis
Dobro, ima dokonih ludaka koji vijaju vreme, ali ludaka je uvek bilo ...
Bitno je da zavrsis
Dobro, ima dokonih ludaka koji vijaju vreme, ali ludaka je uvek bilo ...
- sszgo
dolazim na adu sutra pa cu da snimam nesto novo
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Treba mi par saveta kako da izgubim stomačinu. Visok sam 179 cm i 75 kg, BMI mi je na granici ka ''povišenoj težini'', ali je još uvek u ''normali''.
Jedem dva puta dnevno već godinama. Ne mogu da kažem da nešto pazim na ishranu. Jedem skoro sve. Za doručak su tu salame, paštete, med/marmelada i margarin, mleko, viršle, plazma i mleko itd.
Za ručak kako kad, ima tu najviše pilećeg mesa, ima dosta salate itd.
Problem je što se davim u sladoledu i nekim drugim slatkišima dok npr gledam film. Recimo krembananice, slaniši, sladoled itd.
Rado bih vežbao, ali ne bih išao u teretanu, jer me mrzi. Probao sam par puta i odustao sam posle mesec dana.
Dajte mi neke savete. Ne tražim pločice na stomaku, već samo ravniji stomak.
Čitao sam malo na internetu i naleteo na savete: lupkajte se po stomaku, ''GLEDAJTE U PLAVO
Izgleda šašavo, ali deluje! Plava boja utiče na jastučiće na stomaku. Najnovije studije su pokazale da čovek manje jede ako koristi plavo posuđe. Razlog: plava boja prigušuje osećaj gladi.'' DRŽITE SE USPRAVNO''i tako te gluposti.
Treba mi nešto konkretno, ne ove gluposti koje ljudi pišu na internetu.
-Recimo slatko da zamenim voćem, slaniše da izbacim itd. Oko ishrane još neki savet.
-I vezbe, super bi bilo objašnjenje uz sliku/gif ili video.
-Koliko pomaže džoging i vožnja biciklom?
Hvala na svakom savetu.
Jedem dva puta dnevno već godinama. Ne mogu da kažem da nešto pazim na ishranu. Jedem skoro sve. Za doručak su tu salame, paštete, med/marmelada i margarin, mleko, viršle, plazma i mleko itd.
Problem je što se davim u sladoledu i nekim drugim slatkišima dok npr gledam film. Recimo krembananice, slaniši, sladoled itd.
Rado bih vežbao, ali ne bih išao u teretanu, jer me mrzi. Probao sam par puta i odustao sam posle mesec dana.
Čitao sam malo na internetu i naleteo na savete: lupkajte se po stomaku, ''GLEDAJTE U PLAVO
Izgleda šašavo, ali deluje! Plava boja utiče na jastučiće na stomaku. Najnovije studije su pokazale da čovek manje jede ako koristi plavo posuđe. Razlog: plava boja prigušuje osećaj gladi.'' DRŽITE SE USPRAVNO''i tako te gluposti.
-Recimo slatko da zamenim voćem, slaniše da izbacim itd. Oko ishrane još neki savet.
Hvala na svakom savetu.
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
- Delija
- Kontakt:
Nije dovoljno da slatkise zamenis vocem, ako ga jedes u (pre)velikim kolicinama. To je jedna od vecih zabluda. Voce je puno secera.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Za pocetak, jednostavno izbaci sve moguce slatkise, a i mesne preradjevine i kreni da setas par puta nedeljno tempom da se preznojis lagano.
Znam da ce biti zeznuto odjednom da izbacis slatko, koje krkas poprilicno, ali moras preseci.
Znam da ce biti zeznuto odjednom da izbacis slatko, koje krkas poprilicno, ali moras preseci.
Izbaci šećere sasvim, alkohol, hleb, prerađevine, pa ih uvodi polako. Sport je bitan ali hrana je bitnija za stomak u odnosu 10/1 recimo ili 8/2.
Dobar štos je što kad izbaciš UH navikneš se na taj režim, tako da i kad ih ponovo ubaciš u ishranu moćićeš da to kontrolišeš.
Voće takođe goji. Proberi neko sa puno vlakana, koje se sporo vari i jedi svega toga pomalo. Iznenađujuće je koliko malo hrane zapravo treba čoveku koji se ne bavi nekim ozbiljnim fizičkim aktivnostima.
Tapatalk
Dobar štos je što kad izbaciš UH navikneš se na taj režim, tako da i kad ih ponovo ubaciš u ishranu moćićeš da to kontrolišeš.
Voće takođe goji. Proberi neko sa puno vlakana, koje se sporo vari i jedi svega toga pomalo. Iznenađujuće je koliko malo hrane zapravo treba čoveku koji se ne bavi nekim ozbiljnim fizičkim aktivnostima.
Tapatalk
imaš idealnu težinu, ne drami...passenger napisao:Treba mi par saveta kako da izgubim stomačinu. Visok sam 179 cm i 75 kg, BMI mi je na granici ka ''povišenoj težini'', ali je još uvek u ''normali''.
Hvala na svakom savetu.
povećaj broj obroka na dan, izbaci beli hleb i peciva, smanji slatkiše u korist voća i pokreni se.
za to malo stomaka što imaš nema bolje od trčanja, 3x nedeljno po pola sata a u dane kad ne trčiš radi plank vežbe, 5-10min dnevno
ako za to ne možeš da odvojiš vreme, ubi se
Ropstvo nikad nije iskorenjeno, samo se proširilo na druge rase.
-Čarls Bukovski-
-Čarls Bukovski-
179cm - 75kg i imas problem sa stomakom?
To mi se nikako ne uklapa. I BMI ti sigurno nije na granici gojaznosti kao sto pises.
Mada mnogo zavisi od tipa gradje i samog sastava tela.
To mi se nikako ne uklapa. I BMI ti sigurno nije na granici gojaznosti kao sto pises.
Mada mnogo zavisi od tipa gradje i samog sastava tela.
Ja sam imao salo ispod pupka, sa visinom od 183 i 67kg, prosle godineu ovo vreme....
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
- Delija
- Kontakt:
A sada imas i iznad pupka?