A sada ni Fordovi ne lice na AM

Naravno da sam rekao. Sem farova napred ne liče po dizajnu jedan na drugi kao što je ličio Maybach na S klasu, pa i na druge u osnovnoj liniji vozila. Inače, uvek su RR ličili od napred jedni na druge (uglavnom), ali s boka su uvek bili prepoznatljivi. Inače, ne sviđa mi se što toliko liče od napred.Xepoj87 napisao:Jesi li ti sada zaista rekao da Rolls Royce modeli ne lice jedan na drugi?
Evo im ga ceo line-up:
https://www.youtube.com/watch?v=q0ZYkfBODqs
Enterijer im je takodje maltene identican...
Ja rekoh Lagonda...samo treba pročitati šta je napisano, a ne ono što bi voleo da je napisanoLaki021 napisao:Ni Aston Martini
A sada ni Fordovi ne lice na AM
...Rolsovi ne liče sa svih strana...postavi slike profila, pa ćeš videti...I kao što rekoh i d aliče toliko koliko potenciraš oni to sebi mogu da priušte...Xepoj87 napisao:O cemu ti sada pricas?
Em sto su maltene identicni spreda i unutra, em sto uzasno lice sa svih strana.
Ako neko tu ne lici, to su Maybach i S klasa, te ako nekoga ne mozes da pomesas, to su ta 2 automobila.
A ti si rekao kao da su Maybach i S klasa identicni automobili, a Rollsovi su totalno razliciti, sto nema veze sa zivotom.
Problem Maybacha je bio nedovoljno luksuzan i individualan enterijer, jer je delio dosta delova enterijera sa S klasom.
Sigurno ne zato sto ce neko da pobrka Maybach sa S klasom na ulici.