I ja isto ali klot GTI i full A AMG nisu bas za poredjenje jer drugi kosta skoro kao dva Golfadragan napisao:nevezano za golfa, ja bih sto puta pre seo u gornja sedista...cozmo napisao:
Dizajn u auto industriji
Re: Dizajn u auto industriji
Floyd, što misliš da je ovaj GTI klot?
Kakva su sedišta u full GTI?
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Ova diskusija je vrlo, vrlo slična onoj o enterijeru Pagani Hyare na ovom forumu. Slična priča o ukusu i neukusu i mišljenje stručnog lica...
Kozna, alkantara, nemam pojma...samo znam da su ova klasicna i idu kao standard u GTI.perfiko napisao:Floyd, što misliš da je ovaj GTI klot?
I to, a i GTI nije najjaca verzija Golfa. Sestica R

Pa oni ga takvog vodaju po sajmovima. Pretpostavio bi čovek da na sajmu predstavljaju najnapucaniju verziju.Floyd napisao:Kozna, alkantara, nemam pojma...samo znam da su ova klasicna i idu kao standard u GTI.perfiko napisao:Floyd, što misliš da je ovaj GTI klot?
Ono, jeste da Golf ima i jaču verziju, ali GTI je "ikona" kao i "AMG", pa sa te strane zašto ih ne porediti?
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
@Scuderia
Mogu takva sedišta i u gti-a uz doplatu.
Verovatno ga po sajmovima vode sa osnovnim sedištima jer su tako najprepoznatljiviji.
Verovatno ga po sajmovima vode sa osnovnim sedištima jer su tako najprepoznatljiviji.
Nisam znao, mada ne cudi me. Kad mogu u 2.0TDI sedista iz S-a (http://suchen.mobile.de/auto-inserat/au ... acity=2000), mogu i ove kadice u GTIftj napisao:@Scuderia

i ova

Valjda ce i u sedmicu staviti ova druga.
Kao ova druga, samo kozna su bila u 6ici koju sam jedno vreme razmisljao da uzmem 
On ne moze da se poredi ni sa Astrom OPC ili Meganom RS a ne sa ovom malom azdajom
GTI jeste ikona ali vec od MK3 je prestao da bude najjaci Golf.perfiko napisao:Ono, jeste da Golf ima i jaču verziju, ali GTI je "ikona" kao i "AMG", pa sa te strane zašto ih ne porediti?
On ne moze da se poredi ni sa Astrom OPC ili Meganom RS a ne sa ovom malom azdajom
Ova su dobra

I ta su super a kadice sigurno ne bih uzimao u autu koji bi koristio svaki dan.
Pored toga u limuzinama kao sto su A4 ili A6 mi izgledaju ruzno.
Pored toga u limuzinama kao sto su A4 ili A6 mi izgledaju ruzno.
Cozmo, mene jako interesuje za koje si brendove radio, a verujem i ostale, ako ti nije mrsko cenio bih da napises 
Ne može po krugu na stazi, ali ovde je tema dizajn.Floyd napisao:GTI jeste ikona ali vec od MK3 je prestao da bude najjaci Golf.perfiko napisao:Ono, jeste da Golf ima i jaču verziju, ali GTI je "ikona" kao i "AMG", pa sa te strane zašto ih ne porediti?
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Vec kod Mk2Floyd napisao: GTI jeste ikona ali vec od MK3 je prestao da bude najjaci Golf.
G60, Rallye, Limited...
Mada neki smatraju da si i oni bili GTI, ali po meni nisu, posto je standardan GTI imao 8 i 16v, a ovo su sve doradjeni 1.8 motori...