Ovako, treba mi pomoc, imam priliku da kupim Nissan 350z ali imam par nedoumica jer nista o tom automobilu ne znam, niti sam se ikada interesovao. Konkretan primerak je 2005, sa manuelnim 6 stepenim menjacem. Da li neko nesto zna o tim motorima, menjacima, konkretno kako su se pokazali u eksploataciji, kako se krecu cene delova, servisiranje, i potrosnja u krajnjem slucaju koliko je (i)racionalno kupiti takav automobil. Svaka pomoc je dobrodosla.
Da da, 147ica + doplata, nema sanse jos jedan auto da priustim, aj sto sam student nego kad se to spoji sa caletovom "nepokretnom" imovinom, sve same vencanice
Motor i menjač su pouzdani i dokazani. Menjač je malo tvrd i malo naporan u gradskoj vožnji. Uopšte, auto je naporan za vožnju po gradu zbog nepreglednosti i tvrdoće. Motor nije neki sportak, više "ide na masu nego na tehniku". Odličan je motor, ima sjajan zvuk, kao V8. Auto leži super po suvom i dobrom putu, ali je u principu nervozan i zahteva majstora za volanom. Da te ne plašim, ali dosta ljudi su se slupali u njemu jer su se precenili...među kojima i moj dobar prijatelj. Potprošnje je sigurno velika, teško da ide ispod 20 litar apo gradu. Vožnja ovog auta nije baš racionalna u Srbiji i jako se teško prodaje zbog registracije. Nevezano za to, auto je odličan, iskren, sportaki auto alter schule za poštene pare kakvih sve manje ima.
Poslednja izmena od starac vujadin u 19 Jan 2015, 23:12, izmenjeno 1 put ukupno.