trojanac napisao: 01 Jan 2024, 11:11 Onda deluje da je slabiji bolja kupovina.
Sent from my 2201116SG using Tapatalk
Šta mu m-HEV donosi da bi bio bolja kupovina?
trojanac napisao: 01 Jan 2024, 11:11 Onda deluje da je slabiji bolja kupovina.
Sent from my 2201116SG using Tapatalk
Nisam bio u pravu. "Mode" taster jeste da se promeni režim tempomata, ali skroz neka druga glupost, a ne da prebaciš sa ACC na običini.Gaginh0 napisao: 30 Dec 2023, 21:46 Sad ste me bacili u rebus, al me mrzi da idem napolje da palim auto sad. Sutra ću pogledati. Ne vidim zašto nebi bila opcija za običan. Čak i moj kamion ima da izabereš koji želiš, odnosno imaju to kamioni već bar 10 godina.
Ovo "0/1" je da se upali i ugasi, a ovo "Mode" je da izabereš koji režim rada želiš.
E jeste. Da li ovde ili na drugom mestu.pedja napisao:Da nije neki Nenad?
TapaT
NenadNR napisao: 01 Okt 2021, 08:31 Pravljenje mobilnih telefona na tockovima ostavlja lose posledice na razvoj automobila. Trenutno me bas smara nametanje nacina rada i vodjenja projekata iz IT industrije na proces razvoja automobila. Problem je i sto je dosta vrhunskih programera neupotrebljivo za pravljenje softvera koji u realnom vremenu treba da kontrolise neki sistem. Pogotovo kad treba upravljati nekom mehanikom. Ubijemo se od objasnjavanja kako neka simulacija treba da radi i covek ladno prvo startuje motor pa onda da kontakt zato sto mu je tako bilo lepse.