Vežbanje, dijete, teretana...
Re: Vežbanje, dijete, teretana...
Ma da, duplo je lakse pojesti i uneti te junk kalorije, ne samo zbog spremanja, nego to parce(nce) pice ima kalorija koliko i 300g belog + 100g pirinca + salata. Ko jede pirinac, zna koja je to patnja, a + na to jos 300g mesa. 

Ja jedem u poslednje vreme u 88 (kineski restoran) i meni je pirinac pravo osvezenje.
Pravo da ti kazem, navukao sam se.
Otidji nekad kad svratis u NS, evo ja castim:).
Bulevar, pored Minuta, Caribica...
Pravo da ti kazem, navukao sam se.
Otidji nekad kad svratis u NS, evo ja castim:).
Bulevar, pored Minuta, Caribica...
Dobra sisa zlata vredi.
Pravo da ti kazem, javi mi nakon 4 godine konzumacije da l' ti se jos svidja
Ruku na srce integralni mi je otkrovenje, kada se skuva ima ga duplo manje nego belog pa prezivim, ali beli duzmes pistolj i da se ubijes kad treba pojesti preko sto grama. Ovsene su mi primarni izvor hidrata.

Dobro onda...javljam za 3 godine i 11 meseci 

Dobra sisa zlata vredi.
Samo cepaj 

- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Ja pravim beli tako što ga operem dobro u nekoliko hladnih voda, da prestane da zamućuje vodu. Onda ga stavim 1:1.2-1.5 pirinač:voda, na jednu ringlu na max samo da provri, a na drugu ringlu na 2. (imam 1-6), i tu sa krpom preko šerpe poklopim da dobro dihtuje, i ostavim 15-20 minuta, ne otvara se između šerpa. Eventualno 1x posle 10ak minuta da vidim stanje.Scuderia napisao:Pravo da ti kazem, javi mi nakon 4 godine konzumacije da l' ti se jos svidjaRuku na srce integralni mi je otkrovenje, kada se skuva ima ga duplo manje nego belog pa prezivim, ali beli duzmes pistolj i da se ubijes kad treba pojesti preko sto grama. Ovsene su mi primarni izvor hidrata.
Tako mi je super jer se spere skrob pa je svako zrno za sebe i ne bude gnjecavo i lepljivo, bez kapi ulja ide, i bude veoma jestiv

Uzeo sam da kombinujem jedan dan T25(Cardio Alpha, Ab Intervals Alpha, Total Body Workout Alpha, ova tri treninga radim, ne radim tipa Lower Body Focus jer sam ga uglavnom dan ranije pokidao na bajsu, ko juče što sam dobio grčeve

Poslednja izmena od Uroš S. u 05 Jul 2016, 19:47, izmenjeno 1 put ukupno.
Au, proces citav
Citao sam to oko vode, da se ne stavi puno, ali integralni mi radi posao. Bude ga bas drasticno manje i nekako mi je ukusniji.
Citao sam da ljudi pojedu 300-500g dnevno, ja iskreno ne smem ni da zamislim kako

Citao sam da ljudi pojedu 300-500g dnevno, ja iskreno ne smem ni da zamislim kako

- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Mogu suzbijem veliku šolju ko ništa (šolju u fazi pre kuvanja).
Al nije proces, traje max pola sata, za mene do sada najbrži način pripreme. Opereš u 2-3 vode to je obično dovoljno, a to je samo ako ne voliš da se lepi, inače i nije potrebno. Najbolje je što se ovako napravi bez ulja potpuno. Samo dodaš soli u tu vodu sa kojom ga krstiš pre kuvanja.

Al nije proces, traje max pola sata, za mene do sada najbrži način pripreme. Opereš u 2-3 vode to je obično dovoljno, a to je samo ako ne voliš da se lepi, inače i nije potrebno. Najbolje je što se ovako napravi bez ulja potpuno. Samo dodaš soli u tu vodu sa kojom ga krstiš pre kuvanja.
Ajme, pa to je oko 200-300gUroš S. napisao:Mogu suzbijem veliku šolju ko ništa (šolju u fazi pre kuvanja).

Sigurno postoji način na koji možeš da spremiš pirinač da ti se svidi. Treba samo da ga pronađeš.
Tapatalk
Tapatalk
Ne smeta mi ukus, nego zbog kolicine. Jedem ja pirinac, bude oko 100g dnevno, ostatak ovas. Sad videh da ovo postoji, postacu hemicar

25g proteina, 12-13 UH, 125kcal.

25g proteina, 12-13 UH, 125kcal.
Prate trend. Svaka čast.
Tapatalk
Tapatalk
Ustvari zajeb. Pise dole da je na 250g, znaci 10g ta mala flasica. Isti k kao obican jogurt, 2-3g vise, ne znam koja je fora, jedino sto ima 0 masti, a to mi je nebitno. Ipak ostajem natural 

Navlakuša
Ja se isto primio, i onda video da je iznos za 250 ml
Za sad od mlečnih proizvoda, ako neko fura nizak procenat masti i UH, verovatno nema boljeg od ella sira.

Za sad od mlečnih proizvoda, ako neko fura nizak procenat masti i UH, verovatno nema boljeg od ella sira.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Ja vam lepo rekao da se ne primate na ultra-mega-giga nazive proizvodaScuderia napisao:Ustvari zajeb. Pise dole da je na 250g, znaci 10g ta mala flasica. Isti k kao obican jogurt, 2-3g vise, ne znam koja je fora, jedino sto ima 0 masti, a to mi je nebitno. Ipak ostajem natural

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...