Vežbanje, dijete, teretana...
Re: Vežbanje, dijete, teretana...
Nemoj da ste ljubomorni, de je covek rekao da uzima steroide?
Nigde ali tako je ljudima lakše da se teše time. Kao on uzima steroide, lako je njemu. I ja bih tako izgledao sa steroidima itd...
Nemaju predstavu koliko treba da se trenira i pazi za takav izgled. I sa i bez steroida.
Nemaju predstavu koliko treba da se trenira i pazi za takav izgled. I sa i bez steroida.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Nista, krecem i ja da jedem integralni pirinac...
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Samo napred. Od nečega moraš početi.
@Plava grana
Ne postoji mogućnost ciljanog skidanja sala sa određenog dela tela, svejedno da li stomak, noge itd. Niti postoje vezbe koje direktno skidaju salo. Smanji Uh, povecaj P
Nije ni potrebno da sszgo kaže. Šta tu ima da se govori kad je sve jasno iz fotki i njegove forme. Momak je u AAS materiji preko 10 godina. Zna posao i treba to i da naplati onima koji zele.
Bas sam htio da preporucim goblinu da angazuje nekog da ga napakuje i spremi od jeseni (kad završi ljetna sezona) . Ima dovoljno vremena za treninge i novca za suplementaciju, ima volju i želju da trenira. Šteta da troši vrijeme za trčanje na traci. Računam da bi od septembra već do januara imao strašan izgled.
Ne postoji mogućnost ciljanog skidanja sala sa određenog dela tela, svejedno da li stomak, noge itd. Niti postoje vezbe koje direktno skidaju salo. Smanji Uh, povecaj P

Nije ni potrebno da sszgo kaže. Šta tu ima da se govori kad je sve jasno iz fotki i njegove forme. Momak je u AAS materiji preko 10 godina. Zna posao i treba to i da naplati onima koji zele.
Bas sam htio da preporucim goblinu da angazuje nekog da ga napakuje i spremi od jeseni (kad završi ljetna sezona) . Ima dovoljno vremena za treninge i novca za suplementaciju, ima volju i želju da trenira. Šteta da troši vrijeme za trčanje na traci. Računam da bi od septembra već do januara imao strašan izgled.
Poslednja izmena od member u 06 Jul 2016, 13:14, izmenjeno 1 put ukupno.
U vezi ovog skidanja sala sa donjeg dela ledja...
Pricao mi je trener o "razbijanju glukoznih cepova" na tom delu i radio sam neku vezbu za taj deo ledja...boli u pm i MORA bas da "zapekne" misic da se ti cepovi razbiju.
Kaze da je to jedan od retkih delova tela koje mozes da "razmazes" vezbama.
Bol je nesnosan (kad 'zapekne').
Pricao mi je trener o "razbijanju glukoznih cepova" na tom delu i radio sam neku vezbu za taj deo ledja...boli u pm i MORA bas da "zapekne" misic da se ti cepovi razbiju.
Kaze da je to jedan od retkih delova tela koje mozes da "razmazes" vezbama.
Bol je nesnosan (kad 'zapekne').
Dobra sisa zlata vredi.
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
šta je to glukozni čep?
Boringly average, but also perfect for school run mums
Ne smem ni da zamislim 

ladno sam mislioDelija napisao:E, moj crni, da li je moguce da si mislio da se sszgo napucao od integralnog pirinca?crni napisao:druže, za stereoide i anabolike nema opravdanja. tačka.

Ropstvo nikad nije iskorenjeno, samo se proširilo na druge rase.
-Čarls Bukovski-
-Čarls Bukovski-
Comi pojasni?Ji 4Tze napisao:šta je to glukozni čep?

Onda lepo daj vezbe koje radis

Member, sve to kontam, ali nece nikako da sidje.
Uvek nekako ostanu ti spojleri

Sent from my SM-J500FN using Tapatalk
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
https://www.isarms.com/arnold-schwarzen ... roid-cycleMr.Rotor napisao:Švarcika dogura blizu 70 godina tako da nije to sve baš tako. U tu je takođe bitna umerenost i upotreba.
Ne preporučujem taj put ali ko se odluči za to pozdravljam.
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Testosteron je sjajna stvar. Inače nivoi tih hormona opadaju sa godinama, pa je zapravo jedini put da "duže ostaneš mlad" zapravo da se suplementiraš određenim hormonima, tj. da ih održavaš na nivou koje imaš dok si mlad.Mr.Rotor napisao:Možda, ne znam. Retko sam u okruženju tih hard core bildera.
Isto kao što neko voli junk food tako neko voli AAS. Loše je i jedno i drugo. S tim što se testosteronom po Americi uveliko tretiraju glumci, pevači i ostale poznate ličnosti kako bi ostali mladi i izgledali što bolje... Opet kažem, ne smeta drugima i njihova stvar.
Znam nekolicinu koji u kontinuitetu koriste testoreton depo od Galenike i imaju sjajne rezultate. Ali to su baš dobro potkovani znanjem likovi a i vežbaju surovo, neviđena posvećenost ishrani, treningu, stalno uče nešto novo.
Znam jednog lekara, ima oko 55 godina, prepisuje sam sebi hormon rasta(u poziciji je da to radi), čovek bukvalno izgleda 25 godina mlađi, a što je najbolje kod hormona rasta nema nikakvih nuspojava i rizika. Najbliže eliksiru mladosti.
Meni se cini da je rekao "glukozni cepovi".Ji 4Tze napisao:šta je to glukozni čep?
Mozda nisam dobro razumeo, ali nesto u fazonu natalozeni secer u tom predelu...bas amaterski receno.
Legnes na klupu (na stomak) koja je na cca 45 stepeni, na kraju klipe ti je kuk. Spustas se skroz do poda sa rukama na glavi i dizes se u pocetni polozaj (cak nesto iznad) I TU SE ZADRZIS oko 1 sekunde.
Mrzim, ali mrzim tu vezbu. Prvih par ponavljanja izgleda tako da imas osecaj da mozes do sutra...ali vec 6., 7. ponavljanje krece bol. Sto si disciplinovaniji, to je bol jaci.
Dobra sisa zlata vredi.
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Brate beži ti od tog trenera. To je takva nebuloza da ne znam odakle bih počeo.