Biciklizam
Re: Ne brže od života!
Pa ja tako i čitam znakove, više sebi verujem
Xepoj87 napisao:Ma koji zakon to kaze da se mora po ulicama voziti 50 km/h?
To je maksimalna dozvoljena brzina kretanja, a ne obavezna.
Ja ni ne gledam na ovaj problem iz ugla zakona, propisa i postavljenih znakova, već svakodnevice .
Ograničenje se kod nas uvek tretira kao najniža brzina kojom se kola kreću, a uglavnom se vozi 10-20 kmh brže. A u pomenutim bulevarima postoji nepisano pravilo da se cepa što brže da bi se povećao protok saobraćaja. Ponekad dolazi do nadrealnih situacija gde uz blagoslov prisutnih saobraćajaca cela kolona piči niz K.Miloša 80-90 kmh - lično vozio i bilo je poprilični jezivo.
- Nikolaa
- Pridružio se: 09 Feb 2014, 10:58
- Garaža: Reasonably Priced Car
vi ste i dalje u fazonu "los asfalt, smaraju pesaci, idem ja na ulicu, moraju automobili da paze na mene".
krajnje bezobzirno. pored toga sto zakonski ne smete, a nije ni poenta u zakonu vec u zdravom razumu.
srecom pa su takvi koji "jure" bulevarima generalno dosta retki, ja ih vidim svega 2-3 puta godisnje.
cesto otvorim prozor da im napomenem da imaju stazu pored sebe, zauzvrat obicno dobijem solidnu kolicinu psovki i nastavim svojim putem
Heroj je iz nekog razloga odmah prebacio pricu na centar grada ignorisuci zbog cega se uopste prica o biciklistima ovde(a to je voznja ulicom po nbgd-u gde vec postoje staze). naravno da ces voziti ulicom tamo gde nema trotoara ni za pesake.
ja nekada nisam silazio sa bicikla, ali sam uvek vozio stazom, tj. trotoarom, gde sam mogao, samo kad predjem reku u centar sam vozio ulicom jer nisam mogao na trotoar. tako su me naucili jbg
.
krajnje bezobzirno. pored toga sto zakonski ne smete, a nije ni poenta u zakonu vec u zdravom razumu.
srecom pa su takvi koji "jure" bulevarima generalno dosta retki, ja ih vidim svega 2-3 puta godisnje.
cesto otvorim prozor da im napomenem da imaju stazu pored sebe, zauzvrat obicno dobijem solidnu kolicinu psovki i nastavim svojim putem

Heroj je iz nekog razloga odmah prebacio pricu na centar grada ignorisuci zbog cega se uopste prica o biciklistima ovde(a to je voznja ulicom po nbgd-u gde vec postoje staze). naravno da ces voziti ulicom tamo gde nema trotoara ni za pesake.
ja nekada nisam silazio sa bicikla, ali sam uvek vozio stazom, tj. trotoarom, gde sam mogao, samo kad predjem reku u centar sam vozio ulicom jer nisam mogao na trotoar. tako su me naucili jbg

Biram bezbedniju opciju svidelo se to tebi ili ne.Nikolaa napisao:vi ste i dalje u fazonu "los asfalt, smaraju pesaci, idem ja na ulicu, moraju automobili da paze na mene".
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Elem, da se vratimo na bicikliste, lep dan, i evo ga odmah jedan snimljen
https://www.youtube.com/watch?v=F86i3l4 ... e=youtu.be

https://www.youtube.com/watch?v=F86i3l4 ... e=youtu.be
Nisi beograđanin, krenuo si na zeleno. 

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Re: Biciklizam
Sad znamo gde zivis. 
Sent from my Alcatel One Touch Idol using Tapatalk

Vidi sto je isao kolima, pa nas lera da je bajkom 
Sent from my Sony

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
U slobodno vreme radim kao skretnicar na okretniciKuzmanovic napisao:Sad znamo gde zivis.

Provalio me Heroj, otvorio sam sve prozore i picio bajk stazom. Kad sam video sve one ljude kako pedalaju i meni bilo krivo sto nisam uzeo bajs

- branja
- Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
- Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy
Jel neko farbao svoju biciklu?
Ovaj stari krenuo da rdja i na nekoliko mesta pocela da se ljusti farba. Mislio sam da i ja uletim u ivaj hipsterski fazon pa opalim mat crno.
Poslato sa Lumia 925
Ovaj stari krenuo da rdja i na nekoliko mesta pocela da se ljusti farba. Mislio sam da i ja uletim u ivaj hipsterski fazon pa opalim mat crno.
Poslato sa Lumia 925
- BAJKER
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
- Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike
Ako mislis da ga ofarbas kako treba prvo ceo ram oslobodi od delova dakle da bude go, viljusku takodje skini. Najbolje je da se ispeskira pa osnovna boja pa onda farbaj sa kojom hoces najbolje pistoljem za farbanje. Proces je malo skuplji pa se ne isplati na stare bicikle.

- branja
- Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
- Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy
Da ga j... Moram kupiti mali kompresor, ovaj mi je industrijski.
Bajkeru, hvala. Znam sta treba da se radi, nego da pitam da li je neko radio, pa da vidim zbog troskova.
Poslato sa Lumia 925
Bajkeru, hvala. Znam sta treba da se radi, nego da pitam da li je neko radio, pa da vidim zbog troskova.
Poslato sa Lumia 925
Plastifikacija ramova je reda veli;ine 30-40€.