Vežbanje, dijete, teretana...
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Re: Vežbanje, dijete, teretana...
Sa tom tvojom "ishranom" umro bih posle par dana od gladi... 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Otprilike. Ja ne bih mogao da zaspim sa mišlju da ću da malaksam i onemoćam u snu 

Kojih "par dana" ? Srusio bih se do popodne.
Ja ne bih ni spavao od pomisli da me sutra cekaju lanene plocice.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Hahhaa golf + turcin 

- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Lanene pločice su kul ali ne za obrok. Mene bi biše brinulo šta da radim ako mi se priprdi u javnosti 

Kako sta,pustis Tihomira i kazes jao pa sta to mirise na jagode i onda svi duboko udahnu.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- 7footer
- Pridružio se: 19 Jan 2012, 17:53
- Garaža: Lexus GS 450h, Chevrolet Trax, Yamaha Stryker
Ja kada vidim ljude što se hrane kao "stari Grci" samo citiram Deliju. 
Podeliću ovde jednu priču iz tamo neke 2006 ili 7
Drug što je 210/212 (tako nešto) ali realnih, ne "košarkaških" je imao oko 80kg. Za normalnog čoveka dosta ali za njegovu visinu jako malo. Dovedem ga ja na trening, a trener će meni "Zašto si mi ga doveo ovako mršavog, polomiće ga neko." Iako mršav ocrtavali su mu se mišići po malo, ali opet jako slabašno je izgledao. To je bilo u periodu od Oktobra do Novembra ne sećam se tačno. Prođe neko vreme izgubimo mi kontakt, ja ga vidim negde u martu. Bio u jakni pa nisam ni primetio kako izgleda. Posle toga u Aprilu valjda vidimo se opet i imam šta da vidim: Ruke kao balvani, bicepsi kao neki krupniji but, telo ogromno...
Ja neverica, pitam ga šta si čoveče uradio, kako za par meseci... On u fazonu mleko, plazma i riba bla bla. Nagurao je bio na 130kg valjda. Ja rekoh OK.

Podeliću ovde jednu priču iz tamo neke 2006 ili 7
Drug što je 210/212 (tako nešto) ali realnih, ne "košarkaških" je imao oko 80kg. Za normalnog čoveka dosta ali za njegovu visinu jako malo. Dovedem ga ja na trening, a trener će meni "Zašto si mi ga doveo ovako mršavog, polomiće ga neko." Iako mršav ocrtavali su mu se mišići po malo, ali opet jako slabašno je izgledao. To je bilo u periodu od Oktobra do Novembra ne sećam se tačno. Prođe neko vreme izgubimo mi kontakt, ja ga vidim negde u martu. Bio u jakni pa nisam ni primetio kako izgleda. Posle toga u Aprilu valjda vidimo se opet i imam šta da vidim: Ruke kao balvani, bicepsi kao neki krupniji but, telo ogromno...

Ja neverica, pitam ga šta si čoveče uradio, kako za par meseci... On u fazonu mleko, plazma i riba bla bla. Nagurao je bio na 130kg valjda. Ja rekoh OK.

Pozdrav
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Stari Grci su jeli plazmu 
Sent from my LG-H440n using Tapatalk

Sent from my LG-H440n using Tapatalk
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Jutros 102. -3kg za nedelju dana.
Tapatalk @ Desire 626
Tapatalk @ Desire 626
Posetite www.garaza.rs !
hahaha...baš ste me nasmejali...duhoviti momci:)
šta ti je mlados'
i ja sam sa 18 jeo 20 palačinaka, a imao 62 kg. malo je u godinama, malo u disciplini a najviše u glavi
još je nikola tesla govorio da je za čoveka dovoljno hrane ono što stane u spojene šake...2x dnevno, nije stvar u količini nego u hranljivosti i kvalitetu.
imam i ja svoje ispade. recimo, par puta godišnje pojedem burek, a jednom mesečno roštilj ili pečenje. međutim, to je jako malo. ne znam, ne mogu, valjda mi se smanjio želudac, 'bem li ga
jedna kriška svinjskog vrata i 5 ćevapa, ne mogu više.
subotom ili nedeljom uz film uzmem čips ili smoki i popijem jedan somersbi i tako...sve je tu, ali po malo i retko
šta ti je mlados'
i ja sam sa 18 jeo 20 palačinaka, a imao 62 kg. malo je u godinama, malo u disciplini a najviše u glavi
još je nikola tesla govorio da je za čoveka dovoljno hrane ono što stane u spojene šake...2x dnevno, nije stvar u količini nego u hranljivosti i kvalitetu.
imam i ja svoje ispade. recimo, par puta godišnje pojedem burek, a jednom mesečno roštilj ili pečenje. međutim, to je jako malo. ne znam, ne mogu, valjda mi se smanjio želudac, 'bem li ga

subotom ili nedeljom uz film uzmem čips ili smoki i popijem jedan somersbi i tako...sve je tu, ali po malo i retko
Ropstvo nikad nije iskorenjeno, samo se proširilo na druge rase.
-Čarls Bukovski-
-Čarls Bukovski-
Ne zalazim u ovu temu ali pošto je o hrani reč da dodam i ja koju. Ja sam šest meseci po programu koju mi je dao nitricionista jeo... pa vrlo malo-kalorijski.
Doručak: čaša jogurta plus mix pahuljica ( ovsenih, jecmenih, pšeničnih klica, mlevenog lanenog semena, susama i pšeničnih mekinja)
Užina: (3 sata kasnije) 1 jabuka srednje veličine oko 150-200gr
Ručak: tanjir supe, 300gr povrća (paradajz, krastavac, paprika itd) 100 gr ćurećeg belog mesa, 70 grama tonus hleba sa semenkama.
Užina: ( 3 sata kasnije) opet jabuka
Večera:
100 gr ćurećeg belog, 70gr tonusa, 70gr mladog sira i još 300 gr. gorenavedenog povrća
Rezultat posle 6 meseci: 25kg manje, krvna slika odlična kao i svi nalazi. 20%body fat ali na tome cu da poradim. 42% misićna masa.
Tako da se slažem sa Crnim, nije potrebno mnogo hrane da čovek normalno funkcioniše. Pričam kao čovek koji je mogao vola da pojede.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Doručak: čaša jogurta plus mix pahuljica ( ovsenih, jecmenih, pšeničnih klica, mlevenog lanenog semena, susama i pšeničnih mekinja)
Užina: (3 sata kasnije) 1 jabuka srednje veličine oko 150-200gr
Ručak: tanjir supe, 300gr povrća (paradajz, krastavac, paprika itd) 100 gr ćurećeg belog mesa, 70 grama tonus hleba sa semenkama.
Užina: ( 3 sata kasnije) opet jabuka
Večera:
100 gr ćurećeg belog, 70gr tonusa, 70gr mladog sira i još 300 gr. gorenavedenog povrća
Rezultat posle 6 meseci: 25kg manje, krvna slika odlična kao i svi nalazi. 20%body fat ali na tome cu da poradim. 42% misićna masa.
Tako da se slažem sa Crnim, nije potrebno mnogo hrane da čovek normalno funkcioniše. Pričam kao čovek koji je mogao vola da pojede.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Bez da se pravim pametan i vređam nutricionistu, ali pitanje je koliko je normalno da 6 meseci živiš na debelom kalorijskom deficitu.
šališ se? pa ovako se živi celog života a ne 6 meseci, to je sjajan program ishrane
rimski vojnici su danima pešačili sa samo jednom vrećicom pšenice. kao što rekoh, kvalitet onoga što se unese.
rimski vojnici su danima pešačili sa samo jednom vrećicom pšenice. kao što rekoh, kvalitet onoga što se unese.
Ropstvo nikad nije iskorenjeno, samo se proširilo na druge rase.
-Čarls Bukovski-
-Čarls Bukovski-
Ovo sto je Nenad napisao svima koji planiraju da udju u proces redukovane ishrane zarad skidanja kilaze, treba da bude osnova.
Bez mnogo komplikacija, prosto, jasno, efikasno. Naravno sve uz fizicku aktivnost i rezultati ne mogu izostajati.
Bez mnogo komplikacija, prosto, jasno, efikasno. Naravno sve uz fizicku aktivnost i rezultati ne mogu izostajati.