Biciklizam
Re: Biciklizam
Uh, zar nam ne bi olakšali, da su jednostavno napravili zakrivljenu paknu koja se tako i troši, zakrivljeno, brže sa jedne strane 

Ima raznih tih alatki za biciklove, prosto ti bude milina da stalno nešto budžiš.
Koliko je dobra ona torba nazad. Sad je klinac prešao na svoj bicikl i moglo bi tako nešto da se uzme.
Razmišljao sam malo o fizici i paknama, skroz ima logike to što si napisao. Takođe je potrebno redovno štelovati da bi se iskompenzovalo odstupanje zbog trošenja. Plus je sama pakna mekana, pa i ona radi na svom držaču tokom kočenja, a pogotovo onih jačih.
Tapatalk
Razmišljao sam malo o fizici i paknama, skroz ima logike to što si napisao. Takođe je potrebno redovno štelovati da bi se iskompenzovalo odstupanje zbog trošenja. Plus je sama pakna mekana, pa i ona radi na svom držaču tokom kočenja, a pogotovo onih jačih.
Tapatalk
U torbu ide Sony, sav potreban alat, guma novcanik.
I ima jos mesta.
Ima odlican lock mehanizam.
Montaza selne na sticnu je ocajna.
Kostala oko 65€ ako se dobro secam
Zapreminski je dobra ali nije za neku vecu tezinu (sam DSLR vec problem)
I ima jos mesta.
Ima odlican lock mehanizam.
Montaza selne na sticnu je ocajna.
Kostala oko 65€ ako se dobro secam
Zapreminski je dobra ali nije za neku vecu tezinu (sam DSLR vec problem)
- BAJKER
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
- Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike
Zu, celicni ram ali samo Talijanske marke kao taj Battaglin, Bianchi, mada moze i Ritchey cro-moly.

Na sajtu Pinarella odavno vise nema celicnih ramova, samo Carbon ili Aluminijum, mada ako moze za mene jedan Cannondale molicu

Na sajtu Pinarella odavno vise nema celicnih ramova, samo Carbon ili Aluminijum, mada ako moze za mene jedan Cannondale molicu

Ovaj Battaglin je fabricki sklopljen i sem ogavne lule, sve je manje vise u redu.
Ritchey ima Tange cevi, Italijanski bicikli uglavnom Columbus ali mislim da je najbolje naci nesto od Reynolds cevi.
To mali Mikica tako zamislja....
Ritchey ima Tange cevi, Italijanski bicikli uglavnom Columbus ali mislim da je najbolje naci nesto od Reynolds cevi.
To mali Mikica tako zamislja....
Ubeđen sam da nikada nećeš kupiti čeličanu, al kapiram da ti je mladost ostala u lepom sećanju. 

- BAJKER
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
- Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike
Cuj Pajo sad kada je skinuo 10 kila ima da leti na bajku, oseca se kao u srednjim dvadesetim
Nije ni cudo sto razmislja o jednim lepom celicnom bajku sto ga vraca u mladje dane

Nije ni cudo sto razmislja o jednim lepom celicnom bajku sto ga vraca u mladje dane

- branja
- Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
- Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy
@ Bajker : Pa ti si meni namestao proslo leto onaj sareni madjarski mtb. Bas v-brake.
Svi volimo cvrstinu celicnog rama 
Sent from my Sony

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.