Biciklizam
Re: Biciklizam
Bas mi je zao coveka, gledao sam nkegov putopis do Kine...
Sent from my Skate using Tapatalk 2
Sent from my Skate using Tapatalk 2
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
U jednu ruku mi je zao, a kad bolje razmislim - da li biste vi mogli da zamislite bolji nacin da "odete"?
Brzo, bez mucenja i radeci ono sto najvise volite
Iskreno, bio bih jako srecan da zavrsim na isti nacin.
Brzo, bez mucenja i radeci ono sto najvise volite

Iskreno, bio bih jako srecan da zavrsim na isti nacin.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Hvala, javiću se pa ćemo se dogovoriti. Idem za koji dan na more, pa posle.BAJKER napisao:jaksa napisao:Nisam pazio na času pa sad moram ovako da pitam, jel ima(š) Bajker(u) ciklo servis ili ne?
Nešto mi se u pogonu čudno ponaša, ali nije baš izraženo, pa rizikujem da budem kao Stevo Žigon....
Nemam servis ali radim popravke na bajku sve sto treba, imam dosta specificnog alata tako da mi nije problem za popravke. Za detaljnije informacije javi mi se na PP pa da vidimo sta je
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Danas sam imao solidnu vožnju. NS-Petrovaradin-Paragovo-Kamenica-Mišeluk-NS. Ukupno sam prešao 30 km, sa tim da tu ima dosta dugih uzbrdica, a i vetar je danas bio prilično naporan. Niz most Slobode ovim bajsom bez problema mogu da naguram 50-55 km/h, danas jedva 40 km/h. Čim pustim pedale, maltene stajem.
- Sloba
- Site Admin
- Kontakt:
@nikaragva
Danas sam isprobao da pričvrstim ručke vodom i šećerom i MYTH BUSTED! Vrte se isto kao i pre.
Danas sam isprobao da pričvrstim ručke vodom i šećerom i MYTH BUSTED! Vrte se isto kao i pre.

- Sloba
- Site Admin
- Kontakt:
Gumene su, ovakve:

Inače su odlične, samo da se ne vrte. Radiće selotejp.

Inače su odlične, samo da se ne vrte. Radiće selotejp.
Hehe, razbio sam ja taj mit jos onda 
Samo na burazerovom biciklu, pa mu se par dana sve lepilo po biciklu i skupljave muve
Zadnje resenje je bilo koje jos uvek drzi, namotana izolirka, pa malo namazano super lepkom, i nataknuto.

Samo na burazerovom biciklu, pa mu se par dana sve lepilo po biciklu i skupljave muve

Zadnje resenje je bilo koje jos uvek drzi, namotana izolirka, pa malo namazano super lepkom, i nataknuto.
- Sloba
- Site Admin
- Kontakt:
Muve? Dobro je da ga nije u vožnji roj pčela povijao.
Verujem da je receptura delotvorna u nekoj kombinaciji cevi kormana i ručki. Ne verujem da je neko to izmislio jer mu je bilo dosadno.

Verujem da je receptura delotvorna u nekoj kombinaciji cevi kormana i ručki. Ne verujem da je neko to izmislio jer mu je bilo dosadno.
Tamam htedoh da ti kazem seker, ali avaj...
Nemoj izolir, uzmi flaster (ne hansaplast). Povecace obim volana, a povrsina je hrapava za razliku od izolirke.
Nemoj izolir, uzmi flaster (ne hansaplast). Povecace obim volana, a povrsina je hrapava za razliku od izolirke.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Kako vam samo pade na pamet to sa secerom? 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Treba mi savet i neke informacije iskusnih biciklista.
Drugar ima starog drumasa koji se, kako kaze, vozio na nekoj trci pre 20ak godina. Ne znam puno informacija o njemu, samo znam da su mu menjaci postavljeni na ramu, ne na volanu.
Posto mu taj bajs ne treba, ponudio mi je da ga uzmem bez ikakvih nadoknadi, samo treba da mu se zameni prednja viljuska koju je on iskrivio tako da ne moze da se vozi, da se stave unutrasnje gume, zategnu zice na felnama i da se sve podmaze.
Koliko moze da kostaju gume i viljuska? Kakve uopste idu gume i ta viljuska? I da li se isplati upustati u to? Svaki savet je koristan posto nista ne znam o takvim biciklama. Unapred hvala na odgovorima.
Sent from my Galaxy Y using Tapatalk 2
Drugar ima starog drumasa koji se, kako kaze, vozio na nekoj trci pre 20ak godina. Ne znam puno informacija o njemu, samo znam da su mu menjaci postavljeni na ramu, ne na volanu.
Posto mu taj bajs ne treba, ponudio mi je da ga uzmem bez ikakvih nadoknadi, samo treba da mu se zameni prednja viljuska koju je on iskrivio tako da ne moze da se vozi, da se stave unutrasnje gume, zategnu zice na felnama i da se sve podmaze.
Koliko moze da kostaju gume i viljuska? Kakve uopste idu gume i ta viljuska? I da li se isplati upustati u to? Svaki savet je koristan posto nista ne znam o takvim biciklama. Unapred hvala na odgovorima.

Sent from my Galaxy Y using Tapatalk 2