ikac2000 napisao:Mojoj koleginici su nudili iz agencije 3k eur za period maj septembar u Pefkohoriju, pri cemu agencija brine o svemu (ciscenje, odrzavanje...u tom periodu).
Prijatelji su ove godine u Pefkohoriju izdali 3 apartmana u periodu 15.5-30.9. za, ako se dobro secam 8k i plus oni placaju ciscenje, tako da to izlaazi ihahaj nize od tih 8k.
Bio sam dole ove godine nekih nepunih mesec dana i nikad, ali nikad ne bih mogao otici za stalno dole. Klasicno selo sa jedno 70% Srba i Makedonaca i ostalih 30% prilicno nereprezentativni primerci Grka

Mada generalno, svi ti Grci iz turistickih mesta su, bar meni, prilicno neprijatni. Pricam bas sa devojkom iz Nisa, radi vec skoro 10 godina u Pefkohoriju tokom sezone, u butiku, prica za te Grke odatle. Pre tipa 30-40 je tu zemlja do mora bila nevredeca, bila je aktuelna ona "preko magistrale" koja je bila obradiva, medjutim kad je krenula ekspanzija turizma i sve to, ovi sirotinja sto je to imala postade burzoazija, pa eto i danas ima zaostavstine iz tog perioda, uzeli kintu i misle da je to to, engleski ne zele ni da pokusavaju da pricaju, itd. Jednostavno misle da se bez njih ne moze.
ŠSto se nasih tice, ogromna vecina su sa juga, Vranjanci recimo bez pardona dolaze vise puta na po tipa 3 dana.
Sarti je recimo totalno druga prica, tamo bih na keca otisao za stalno.
Tapatok