Dobre kafane i druga mesta gde je dobra hrana!?
Re: Dobre kafane i druga mesta gde je dobra hrana!?
Da li je bar ukusno?
Preukusno je. 
Sent from my 2306EPN60G using Tapatalk

Sent from my 2306EPN60G using Tapatalk
To je onda u redu. Ne treba jesti svaki dan i sve ok.
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Negde sam to nedavno video, mozda kod Paqita (mada njega izbegavam jer je debelo izašao iz zone smrtnika), da donesu komad ćumura na mesu.
Znači loše sam percipirao, ja sam kontao "sa žara" - pečeno na roštilju, na pravom uglju - drvetu - žaru.
Često pečem vrat na roštilju, on mi je kao McDonalds - standardan je. Kad ovde kupuješ ćevape, usitnjeno meso, kobaje, uvek može neko sranje da te zapadne.
Znači loše sam percipirao, ja sam kontao "sa žara" - pečeno na roštilju, na pravom uglju - drvetu - žaru.
Često pečem vrat na roštilju, on mi je kao McDonalds - standardan je. Kad ovde kupuješ ćevape, usitnjeno meso, kobaje, uvek može neko sranje da te zapadne.
Lik je svake godine u HR na moru pa tako i došao u onaj smešni podcast.
A na žar je moj pokojni ćale znao da stavi komad mesa dok smo još imali smederevac. To je matori iz Mraka spominjao kod Gastro tražilice, taj miris iz detinjstva.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
A na žar je moj pokojni ćale znao da stavi komad mesa dok smo još imali smederevac. To je matori iz Mraka spominjao kod Gastro tražilice, taj miris iz detinjstva.
- zdushan
- Pridružio se: 12 Jan 2013, 13:02
- Garaža: Škoda Superb 2.0 TDI 4x4
Kod moje familije u CG sam često imao priliku da jedem kobasicu direktno izvadjenu iz žara smederevca. Ukus detinjstva i to dobar!
-
- Pridružio se: 31 Jul 2018, 17:57
- Garaža: Octavia A7 1.6 TDI Style
Zapucali neki dan iz NS u Arandjelovac na bajadere i pošto Mali Hrast nije radio, svratismo kod Poštara. Sve u svemu, vredelo je puta, ali je krajnji zaključak bio da je Hrast što se pečenja tiče, ipak nivo iznad.
Bilo je delova gde kožica nije hrskava i deluje da su prasići kod Poštara ipak malo veći.
Pohvala za rendani ren i odlične domaće palačinke. Cene su manje više iste kao u Hrastu, 20ak % niže od novosadskih.
Bilo je delova gde kožica nije hrskava i deluje da su prasići kod Poštara ipak malo veći.
Pohvala za rendani ren i odlične domaće palačinke. Cene su manje više iste kao u Hrastu, 20ak % niže od novosadskih.