Biciklizam
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Re: Biciklizam
To je stvar licnog izbora, meni smeta cak i kada je namestena na najtvrdje. Kada treba da krenem iz mesta amortizer mi ubija energiju, a tokom voznje imam osecaj kao da su mi gume izduvane. Iz tog razloga je meni uvek viljuska zakljucana. Najcesce vozim na kolovozu, rupe svakako zaobilazim zbog zadnjice, felni i guma koje su naduvane na 4.5 bara i nemam problem sa udobnoscu. Sta da kaze Paja koji vozi ono karbonsko sokocalo sa gumama koje idu na 10 bara. 

Moja i ne moze da se zakljuca.
Sledeci bajs ce sigurno biti bez prednjeg amortizera...

Sledeci bajs ce sigurno biti bez prednjeg amortizera...
Možda treba probati razne bajseve i viljuške. Moguće da ne rade sve podjednako dobro.
Tapatalk
Tapatalk
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Sigurno ima i do toga, zato postoje one od 50 eur i one od 250 eur. 

I one od 2000€.

Na 8.Kuzmanovic napisao:Sta da kaze Paja koji vozi ono karbonsko sokocalo sa gumama koje idu na 10 bara.

- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Moji tabulari na 14 
Suspenzija mi je otključana sem na uzbrdici i besprekorno ravnom putu kada je zaključavam.

Suspenzija mi je otključana sem na uzbrdici i besprekorno ravnom putu kada je zaključavam.
- Sh@rance
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:48
- Garaža: Fiat Punto Classic 1.3 MultiJet & Cannondale Trail 7 er29
Ja juce celo pre podne bio kuci sa klincem, ode dete u skolu u 13h, ja sednem na bajs da ubijem dva sata dok ne izvedem klinku iz vrtica, odem do Save zabodem se na neku klupu i lapio pored vode, krenem oko 14:30 prema gradu do vrtica, sretnem lika na bajsu u kompletnoj opremi MTB, kaze aj idem sa tobom da se provozamo to je nekih 6km, udari covek tempo dusa mi u nosu bila pratio sam ga paralelno ali sam samo jedva cekao nebili se dokopao vrtica da sidjem sa bajsa 

- branja
- Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
- Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy
Bajker je u pravu, bas sam juce gledao na zrenjanincu i ima onaj znak za bicikle, tj za zabranu kretanja bicikala po kolovozu i to na dva mesta.
Poslato sa Lumia 925
Poslato sa Lumia 925
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Ja odo sutra u nabavku opreme, predugo vec odlazem. Jel neko sutra za voznju po NBGD, kafa na reci i tako to?
Urose, jesi li se smislio oko viljuske?
Urose, jesi li se smislio oko viljuske?
Ako budem zdrav možda. Pingaj gde si na NBGD.
Tapatalk
Tapatalk
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Tesko da ce sutra moci da se vozi, najavljuju kisu i nizu temperaturu
.

- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Pa najrealnije mi je da se spustim sa Bezanije do Save. Kad se sutra dovucem kuci, javim se pa pijemo kafu.
Ako neko hoce da pazari u Planet bajku na rate, moze sutra da se ogrebe o moju karticu, ja cu svakako razbiti na 3 do 6.
Ako neko hoce da pazari u Planet bajku na rate, moze sutra da se ogrebe o moju karticu, ja cu svakako razbiti na 3 do 6.
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Moram još da vidim s Bajkerom šta in kako, nisam ga ni zvao da vidim kad je slobodan.
Realnije u nedelju. Najavljuju lepo vreme