Dobre kafane i druga mesta gde je dobra hrana!?

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
noob
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:24

Re: Dobre kafane i druga mesta gde je dobra hrana!?

Post od noob »

Xepoj87 napisao: 27 Nov 2025, 18:53 A posle Caci elementa, nece me videti vise sigurno.
Ne znam za ovo , kakav Ćaci element?
ftj napisao: 29 Nov 2025, 15:47 Jel radi ta kafana i dalje?

edit: vidim da radi. nikad nisam posetio, uvek mi je delovalo previše hardkor čak i za mene koji sam posećivao i hajduk stanka i kod goje i slične rupčage.
Isti utisak sam imao ako mislišKod Dragana kafanu, kao da sam pisao komentar.

Ni ja ne volim fensi mesta gde dobiješ kilo pirinča i gram mesa na tanjiru i ostaneš gladan kao u Suveniru, navikao sam na dobre i obilate obroke po čemu smo i poznati.
Vazno da je tvoj auto u top stanju, gram dima ne izbacuje, kocnice guzvaju asfalt, a signalizacija svetli kao svetla stadiona.
Korisnikov avatar
Blackshadow
Reactions:
Pridružio se: 22 Dec 2013, 01:41
Garaža: W 211 2004 E200 NGT 163KS

Re: Dobre kafane i druga mesta gde je dobra hrana!?

Post od Blackshadow »

BigMazzy napisao:
Blackshadow napisao:BASK svakako ne može da drži kvalitet uvek isti jer nema prosto dovoljno prasića sa jednog lagera, uzima sa svih strana, gde stigne, ja mu svakako ne bih otišao tamo čak i da mi je pred kućom... doduše, bojkotujem sve bajadere od 4+ k jer kilo žive vage 250 dinSlika

Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока
Gde ima kilo prasetine zive vage za 250 dinara? Ovi moji drugari sto drze prasice ispod 400 ne daju.

Od praeta od 20kg zive vage se dobije oko 7kg pecenja! Dakle meso sa kostima, odbijeteni koati ako hocete bajadere pa racunajte.

Sent from my SM-S926B using Tapatalk
Bilo do pre mesec dana, sad đipilo malo zbog slava i praznika, odlična prasetina kod Milunovića u Belom potoku (il Zuce), npr kod njega je cena 2200/300 trenutno, čim prođe frka vrati na 2000, pečenje je dobro, šareno i ima koskeSlikaa ima i bez koske za 3000

Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока

Kanis li pobijediti, ne smijes izgubiti!
Odgovori