Gume ti nisu skupe, unutrasnje su oko 300-400 dinara komad, prosecne neke rubena. Verujem da ima i skupljih. Mozda su ti i spoljasnje za zamenu. One su malo skuplje, od 600-700 pa na dalje.
Za viljusku ne znam, mozda na cikloberzi imas i polovnih, ako ti se nova ucini skupom, da prevazilazi vrednost celog bicikla
Znaci gume i sredjivanke zica mogu da odradim za 10ak evra, tako nesto sam i racunao. Spoljasnje gume ne moraju da se menjaju posto ih je on relativno skoro menjao.
Ostaje jos samo da se vidi oko viljuske. Nisam jos pogledao po netu posto nisam kuci, ali cim dodjem, pogledacu. Nadam se da i tu mogu da prodjem sa 20ak evra i da konacno sednem na drumasa.
Viljusku tesko da ces istu novu da nadjes, ako mozes kao polovnu nebi bilo lose da pogledas u nekim servisima. Poslao sam ti na PP br.tel jednog poznanika koji drzi servis u Zemunu blizu Gardos kule. Pre dva meseca sam sa drugarom koji ima ketlerov drumski bicikl a star je bar 25 god nasli delove za zadnji sestofaz koji su iako bilo kao polovni izgledali su kao novi, a za par stotina dinara je sredio bajk da je sad u voznom stanju
Odlicno, ako je taj servis na onoj kaldrmi kada se ide uzbrdo, mislim da znam na koj mislis. Hvala puno na kontaktu.
Javljam za nekoliko dana sta sam uradio na kraju.
Nije taj nego kod same kule gardos prve stambene zgrade, lik u dvoristu radi, nepise nigde da je sevis ali zato sam ti poslao na PP telefon da se dogovoris sta i kako
Nova guma u Planet Bike-u oko 300 din.
Menjanje guma, kao i montaza prednjeg i zadnjeg svetla - 300din.
P.S. Cene se odnose se na njihov servis na N.Beogradu.
Sve pohvale za decka koji tamo radi.
Pritom uvek mozes da ih pozoves i popricas sa njim.
Mozes mu reci sta te sve muci i moze ti odmah reci kolike su cene.
Broj telefona ces naci na njihovom sajtu, samo biraj servis N.Beograd.
Danas je pala još jedna duža vožnja, ukupno 41 km. NS-Begeč-NS, do Begeča dolmom uz Dunav, nazad putem Bačka Palanka-Novi Sad. Za poslednjih nedelju dana prešao sam 150 km, od toga 70 km sa klincem u sedištu, 80 km solo.
Kada vozis sa detetom koliko predjes tog dana km.? Da li je dete mirno u sedistu tokom voznje? Moja malecka obozava da je vozim i nijednom se nije bunila na duzinu voznje, naprosto obozava da se vozi.
Zajedno prelazimo 20-25 km u komadu, zavisno od rute. Super mu je, miran je, ima hiljadu pitanja i komentara. Imam utisak da bi mogli na kraj sveta zajedno da idemo.