Beograd

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Kornjaca Rade
Reactions:
Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet

Re: Beograd

Post od Kornjaca Rade »

Gradski busevi i sad idu zaustavnom kao da je zuta, a i svakako nema puno linija koje idu auto-putem, nece to da promeni nista.
Korisnikov avatar
Kabe
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 05:47
Garaža: Japanska vozila

Post od Kabe »

McGruja napisao: 22 Dec 2019, 14:03 Ja dajem šansu svakom pokušaju smanjenja gužve
Videćemo ovo na šta će da liči
Trebao si da kreneš sa mnom u petak od auto-puta do Airporta, pa nazad na auto-put ka NS... Onda bi ti sve bilo jasno.

A kada bi pred auto-put ušao u "zonu rebusa" u smeru ka njemu pre uključivanja: žuta traka 2 metra, bela traka 2 metra, žuta traka 2 metra, bela traka 2 metra, žuta traka pola metra i onda bela traka za NEPOSTOJEĆE isključenje ispred uključka na auto-put, i na kraju žuta traka na mestu gde treba da se isklučiš iz Omladinskih brigada ka NS, katarza.
ОПРЕМ ДОБРО! Posetite blog - Kabe.Space
lami
Reactions:
Pridružio se: 19 Feb 2017, 15:34

Post od lami »

Ljudi, ovo su nevidjeni idioti, napravice i udese i vece guzve. Pogledaj ovo crveno, dve trake sa autoputa sad trebA da se odjednom uliju u jednu(krajnju levu ne racunam, ona se koristi za ukljucenje na AP, znaci u 99% beskorisna). Ja prvi necu postovati ovu zutu traku dok god ne ubace kamere ili dok me.bar dva puta ne kazne. A skretanje za Rodu i Airportcity da ne pominjem, stavili su 2m pred skretanje da nije zuta traka i sad ces imati brdo ljudi koji naglo.skrecu iz srednje trake sa punim desnim.Slika

Послато са SM-N960F помоћу Тапатока

Ralee
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2015, 22:09

Post od Ralee »

Mladen7 napisao: 22 Dec 2019, 14:08 Takođe .
Žuta traka na Aputu kroz BG bi mogla biti efikasna. Znate i sami koju gužvu napravi autobus koji se kreće brzinom od oko 50 km/ h. Pa prestrojavanja zbog toga ...opšti haos .
Sve bi to bilo ok da ne dolazi jedna 18ica na sat vremena puna k'o oko.
Korisnikov avatar
McGruja
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:48
Garaža: Suzuki Vitara 1.6 16v AT

Post od McGruja »

Kabe napisao:
McGruja napisao: 22 Dec 2019, 14:03 Ja dajem šansu svakom pokušaju smanjenja gužve
Videćemo ovo na šta će da liči
Trebao si da kreneš sa mnom u petak od auto-puta do Airporta, pa nazad na auto-put ka NS... Onda bi ti sve bilo jasno.

A kada bi pred auto-put ušao u "zonu rebusa" u smeru ka njemu pre uključivanja: žuta traka 2 metra, bela traka 2 metra, žuta traka 2 metra, bela traka 2 metra, žuta traka pola metra i onda bela traka za NEPOSTOJEĆE isključenje ispred uključka na auto-put, i na kraju žuta traka na mestu gde treba da se isklučiš iz Omladinskih brigada ka NS, katarza.
Razumem te, svaki dan se vozim tuda
Videćemo kako će ovo da bude, mada od kako su ovi SNSovci zajahali, dokazali su da su jezivo nesposobni
programer
Reactions:
Pridružio se: 07 Apr 2017, 17:31

Post od programer »

Kolika je kazna za voznju zutom trakom? Nasao sam na netu da je 5000din, ali ne znam da nije stara informacija. Pre sat vremena se iskljucio sa autoputa u Omladinskih brigada i vozio trakom koja je levo (od sada) zute trake sve do cini mi se semafora sa Nikole Dobrovica, kad sam stao skroz u desnu (odnosno zutu), upalilo se zeleno i ja vozio nekih 15m dok nisam obisao ovog u levoj traci od mene.

Sasvim slucajno primetih da je sada zuta traka, jer je bio mrak, plus asfalt mokar, bas mi delovala slicno zuta i bela boja. Ima li na tom potezu kamera za snimanje prekrsaja, da znam da li da ocekujem cestitku za novu godinu?
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

@lami Ranije je tu na skretanju bila jedna traka, pa su kolone bile jezive, a pametan narod je sam formirao drugu traku i rešio problem. Kasnije je ta traka legalizovana. Sada mogu samo da vrate na prethodno, da ukinu tu drugu traku :)

@McGruja Kako da im daš šansu kad preslažu kocke i obustavljaju saobraćaj preko Trga. Da se ne vraćam na trolejbuse 19, 21, 22, 29, 28...
kami
Reactions:
Pridružio se: 28 Avg 2012, 16:25

Post od kami »

5000, stigla caletu pre nedelju dana na Brankovom.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

programer
Reactions:

Post od programer »

Posle koliko stize od nacinjenog prekrsaja? I ima li ona opcija da se plati pola u roku od 8 dana?
Korisnikov avatar
jaksa
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:15
Garaža: Jugo 45

Post od jaksa »

Vrh je da zabrana vožnje žutom trakom u Oml.brigada važi i subotom i nedeljom, po znaku.
kami
Reactions:
Pridružio se: 28 Avg 2012, 16:25

Post od kami »

programer napisao:Posle koliko stize od nacinjenog prekrsaja? I ima li ona opcija da se plati pola u roku od 8 dana?
10.04.2019 nacinjen prekrsaj, stiglo mu proslog ponedeljka. On je uplatio 2500.

Korisnikov avatar
klisko
Reactions:
Pridružio se: 01 Okt 2016, 00:09
Garaža: Octavi A7FL 1.6TDI 2019, Octavia A5FL 1.9TDI 2010

Post od klisko »

programer napisao: Pre sat vremena se iskljucio sa autoputa u Omladinskih brigada i vozio trakom koja je levo (od sada) zute trake sve do cini mi se semafora sa Nikole Dobrovica, kad sam stao skroz u desnu (odnosno zutu), upalilo se zeleno i ja vozio nekih 15m dok nisam obisao ovog u levoj traci od mene.
Ako se ne varam, na znaku piše da važi do 18h, tako da si verovatno ok (ako tt ne laže vreme posta)
lami
Reactions:
Pridružio se: 19 Feb 2017, 15:34

Post od lami »

7-9(ili 10) 14 do 18. Mislim da nisu nigde ubacili jos kamere

Послато са SM-N960F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
McGruja
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:48
Garaža: Suzuki Vitara 1.6 16v AT

Post od McGruja »

Heinz napisao:[mention]lami[/mention] Ranije je tu na skretanju bila jedna traka, pa su kolone bile jezive, a pametan narod je sam formirao drugu traku i rešio problem. Kasnije je ta traka legalizovana. Sada mogu samo da vrate na prethodno, da ukinu tu drugu traku :)

[mention]McGruja[/mention] Kako da im daš šansu kad preslažu kocke i obustavljaju saobraćaj preko Trga. Da se ne vraćam na trolejbuse 19, 21, 22, 29, 28...
Ukinuo seljak gubavi 28icu
Koji je to idiot
programer
Reactions:

Post od programer »

kami napisao:
programer napisao:Posle koliko stize od nacinjenog prekrsaja? I ima li ona opcija da se plati pola u roku od 8 dana?
10.04.2019 nacinjen prekrsaj, stiglo mu proslog ponedeljka. On je uplatio 2500.

Mislio sam da stiže ranije, bar da znam da li su me uhvatile ili ne, ovako moram čekati. Hvala!
klisko napisao:
programer napisao: Pre sat vremena se iskljucio sa autoputa u Omladinskih brigada i vozio trakom koja je levo (od sada) zute trake sve do cini mi se semafora sa Nikole Dobrovica, kad sam stao skroz u desnu (odnosno zutu), upalilo se zeleno i ja vozio nekih 15m dok nisam obisao ovog u levoj traci od mene.
Ako se ne varam, na znaku piše da važi do 18h, tako da si verovatno ok (ako tt ne laže vreme posta)
Ipak sam pogrešio, sad sam gledao po porukama koje sam poslao kad sam stigao, tako da sam tamo prošao oko 5, mada se nadam da nisu tako brzo stavili kamere kao što lami kaže.
Odgovori