Da se upišem malo ovde
Krenuo sam skidanjem kila i skinuo nekih 10ak kg samo sa sredjenom prehranom, i tu kile stale . Vaga se zakucala na 100 i ni da mrdne na dole. Ajde nema problema, ubacio ja malo biciklu i opet krenule kile dole, i opet stale. Ubacio sad teretanu,a vaga i dalje ne mrda. Ali kais se suzava,to je i jedino bitno. Ide mnogo teže nego sto sam planirao.
Meni kile nikad ne idu ujednacenim kontinuitetom, cak mi se desava da sve radim kako treba a da na nedeljnom merenju imam i 1kg vise u istim uslovima. To malo lose utice na motivaciju ali na kraju epilog je uvek isti da dodje do naglog pada malo kasnije...
Zato sam u napisao "u istim uslovima" posto imam ujednacenu ishranu a merim se uvek ujutru u isto vreme, nakon fizioloskih potreba, u vesu. Tako da nema previse prostora za oscilacije.
Ja danas odlucio da vise ne stajem na vagu.
Samo na kraju meseca.
Ja sam dosao to tog stanja da mi uveliko spadaju farmerke i sorcevi...mora sve da se obnavlja.
Misica sam dobio dosta. Vidi se po ramenima, ledjima i grudima. Jedva cekam opet slikanje.
Mr.Rotor napisao:Ne treba da smanji kilažu već treba da ojača mišiće.
Crni ograničen si kao saksija.
Apsolutno.
Imam 2 drugara koji su i slabiji za muskarce i deda mi je bio slank da zako kazem i opet ledja. Prekomerna kilaza sigurno ima uticaja, ali 10ak kila viska nema sanse.