Vežbanje, dijete, teretana...
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Re: Vežbanje, dijete, teretana...
U jbt... Posle 2 dana pauze opet sam trčao. Jedva živ ostah. Izgleda da sam preterao sa tempom jer pola treninga vremenski (30 min) je bilo na dosta više od pola distance (5km). Da stvar bude gora, mlatio je vetar, tako da kad sam stao bilo je jako neprijatno i kad sam obukao šuškavac. Noge više nemam 
Sent from mTalk

Sent from mTalk
Širim haos!
ne znam kad si trčao ali ja sam uobičajeno trčao oko pola pet i bilo je super vreme. kasnije je malo zahladnelo.
juče je bio malo zez sa onom kišom, ali ništa strašno. bar nema nikog na stazi i spravama pa je uživancija za rad.
juče je bio malo zez sa onom kišom, ali ništa strašno. bar nema nikog na stazi i spravama pa je uživancija za rad.
Ropstvo nikad nije iskorenjeno, samo se proširilo na druge rase.
-Čarls Bukovski-
-Čarls Bukovski-
Završio triceps sa ovom vežbom...
https://vimeo.com/178677026
https://vimeo.com/178677026
- methane.master
Pola 7 -7 tad obično trčim. Bilo je još sunca, ali vetar je bio problem.crni napisao:ne znam kad si trčao ali ja sam uobičajeno trčao oko pola pet i bilo je super vreme. kasnije je malo zahladnelo.
Ne vudim dobro na telefonu, jel to lopta za basket?Mr.Rotor napisao:Završio triceps sa ovom vežbom...
Sent from mTalk
Širim haos!
- methane.master

Verovatno se može nešto improvizovati.
Sent from mTalk
Širim haos!
Kad se hvalite, da se pohvalim i ja 
Juce 5km zagrevanja, tempo nekih 4:35/km, istezanje, ubrzanja, 5x350m uzbrdo 10+% uspon, odmor 3 minuta, otprilike 1:45 laganog trcanja nizbrdo, resto pravi odmor do 3:00, pa opet, 5km nazad, 4:50/km, dobio upalu, nisam odavno

Juce 5km zagrevanja, tempo nekih 4:35/km, istezanje, ubrzanja, 5x350m uzbrdo 10+% uspon, odmor 3 minuta, otprilike 1:45 laganog trcanja nizbrdo, resto pravi odmor do 3:00, pa opet, 5km nazad, 4:50/km, dobio upalu, nisam odavno

- methane.master
Šteta što nisam snimio kada se opalio u glavu tegom. Preturio sam se od smeha.
opasan trening, šteta što nisi otišao u rio, ali šta ćeš tamo, tamo sve papani, jel tako?botr napisao:Kad se hvalite, da se pohvalim i ja

nego druže, koje patike koristiš ako nije tajna?
Ropstvo nikad nije iskorenjeno, samo se proširilo na druge rase.
-Čarls Bukovski-
-Čarls Bukovski-
- Martin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:38
- Garaža: 2021 Dacia Logan Comfort Eco-G
@Rotor - verovatno neki guzni nabod odzada.
@botr - svaka čast, solidan tempić.
@crni - nosi neke brze patike, čim tako trči.

@botr - svaka čast, solidan tempić.

@crni - nosi neke brze patike, čim tako trči.