Juce krenem prema NS i obidjem 3 slepera
Fiat 500L
Re: Fiat 500L
Ne secam se u zadnjih par meseci da sam auto-putem krenuo negde i da nije bio bar jedan sleper Fiata 500L.
Jos je lepse kada se vidi voz sa xy vagona natovarenih Sumadincem.
nije evra nego komada...i to je najbolji rezultat od svih fiatovih vecih automobila
Ropstvo nikad nije iskorenjeno, samo se proširilo na druge rase.
-Čarls Bukovski-
-Čarls Bukovski-
- somi-car
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:50
- Garaža: Skoda Superb, Opel Combo
Takodje primetio isto...NexT napisao:Ne secam se u zadnjih par meseci da sam auto-putem krenuo negde i da nije bio bar jedan sleper Fiata 500L.
-
Ogi
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Ja u Pragu video samo jedan jedini.pigeon napisao:Bio sam 4 dana u Beču i nisam video ni jednog 500L u gradu
Re: Одг: Fiat 500L
A ja na Ibarskoj video bar 3-4 :lol:
Послато са LG-P990 користећи Тапаток 2
-Čarls Bukovski-
-Čarls Bukovski-
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
- Misha
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:55
- Garaža: RAV4 2.2 D4D 4WD Executive
Bili smo za praznike u Italiji (Trst,Venecija,Verona i Padova) i tamo sam video samo dva 500L ali obicnih 500 i Abartha ima bas dosta.
Live TODAY as each breath is precious and will never come again.
Meni to znači da pred nasim Fićom tek predstoji karijera. Nema malog Fijata koji nije preplavio evropske ulice...
Re: Одг: Fiat 500L
Meni nisu jasni ovi zajedljivi komentari tipa video sam samo dva ili nisam video ni jedan 500l...pa samo u italiji se proda dva mil novih automobila, u svabiji cak 3 miliona...i sad neko ocekuje da vidi preplavljene ulice a 500l je tek poceo da se prodaje
svasta
svasta
-Čarls Bukovski-
-Čarls Bukovski-
A uglavnom ideš pored fijata u KGNexT napisao:Ne secam se u zadnjih par meseci da sam auto-putem krenuo negde i da nije bio bar jedan sleper Fiata 500L.
- Misha
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:55
- Garaža: RAV4 2.2 D4D 4WD Executive
Za 4 dana provedena u Italiji video sam dva 500L,sta je tu zajedljivo ? Tek poceo da se proizvodi,zasto je to cudno ? Trebao sam da kazem da je svaki drugi automobil 500L ?crni napisao:Meni nisu jasni ovi zajedljivi komentari tipa video sam samo dva ili nisam video ni jedan 500l...pa samo u italiji se proda dva mil novih automobila,
Live TODAY as each breath is precious and will never come again.
Ne mogu da verujem kako su uspeli ovako da ga nagrde.Nimalo mi se ne svidja ovaj XL ili L+ ,kako li vec planiraju da ga nazovu.Uopste nisu ni trebali da ga planiraju za proizvodnjuGeza napisao:Izgleda da će zvanično ime biti 500L+
-
Ogi
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Vaistinu ogavan.
mislim da se pravis englez, odlicno si me razumeomisha napisao:Za 4 dana provedena u Italiji video sam dva 500L,sta je tu zajedljivo ? Tek poceo da se proizvodi,zasto je to cudno ? Trebao sam da kazem da je svaki drugi automobil 500L ?crni napisao:Meni nisu jasni ovi zajedljivi komentari tipa video sam samo dva ili nisam video ni jedan 500l...pa samo u italiji se proda dva mil novih automobila,
-Čarls Bukovski-
-Čarls Bukovski-
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Ove "produzene" varijante ne trebaju da budu lepe vec prakticne, nijedan extended MPV nije lepsi od regularne "kratke"varijante mada, na ovom Fiatu nesto veci tockovi i vec bi prica bila drugacijaIncognito napisao:Ne mogu da verujem kako su uspeli ovako da ga nagrde.Nimalo mi se ne svidja ovaj XL ili L+ ,kako li vec planiraju da ga nazovu.Uopste nisu ni trebali da ga planiraju za proizvodnjuGeza napisao:Izgleda da će zvanično ime biti 500L+