Vežbanje, dijete, teretana...
Re: Vežbanje, dijete, teretana...
Trebao si cepnuti odmah Orosal pole trcanje. Ili mozda pre. Kako kome odgovara.
Potrosio si sve elektrolite iz nogu, zato je takva iscrpljenost. I meni se to desava kada vozim biciklo. treba mi posle jedno 3h da dodjem sebi. Muka mi je i ne mogu jesti.
Potrosio si sve elektrolite iz nogu, zato je takva iscrpljenost. I meni se to desava kada vozim biciklo. treba mi posle jedno 3h da dodjem sebi. Muka mi je i ne mogu jesti.
Svaka čast, ali pripazite malo bre...
Comi, jesi li ti danas (cetvrtak) bio kod fakulteta u NS u plavoj majici kratkih rukava? Ako jesi bio ti, toliko si se izmenio da jedva licis na starog sebeComi napisao:Ja sam planirao, ali me noga ipak stopirala.
U najboljem slucaju bg maraton na prolece.

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Nije baš Orosal, ali redovno kiselu vodu nakon trčanja, tako da ne bi trebalo da se dešava.nikaragva napisao:Trebao si cepnuti odmah Orosal pole trcanje. Ili mozda pre. Kako kome odgovara.
I ja sam u plavom, doduše nisam stigao do NS... još uvekmember napisao:Comi, jesi li ti danas (cetvrtak) bio kod fakulteta u NS u plavoj majici kratkih rukava? Ako jesi bio ti, toliko si se izmenio da jedva licis na starog sebe

Plavom bojom (takoreći vRS bojom) provociram komšija Nidžu. Pre ću ja dotrčati do NS nego on kupiti plavi vRS. :laugh:
Širim haos!
Nije dobro. Ta gaziranost u vodi sprecava telo da uzima elemente.
Uzmi lepo Orosal
Uzmi lepo Orosal

member napisao:Comi, jesi li ti danas (cetvrtak) bio kod fakulteta u NS u plavoj majici kratkih rukava? Ako jesi bio ti, toliko si se izmenio da jedva licis na starog sebeComi napisao:Ja sam planirao, ali me noga ipak stopirala.
U najboljem slucaju bg maraton na prolece.
Taj sam

Pa sto se ne javi covece?
Dobra sisa zlata vredi.
Sinoc prvi put igrao pleja u kosarci na dva kosa, auuu koliko je to manje zamorno nego igranje centra 

- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Jakog si ti pleja onda igrao

Uz jaku odbranu plej je mrtav posle 4-5 minuta.

Uz jaku odbranu plej je mrtav posle 4-5 minuta.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Ma to je smesno, trckaras malo tamo vamo naspram konstantnog rvanja i peglanja pod kosem
Svaki put zavrsim isprebijan, krvav, izgreban. Jos ovde u Cirihu kad igram uvek me udvajaju te sledece jutro treba dizalica da me izvadi iz kreveta.
Salu na stranu rekao bih da kad se igra ovako rekreativno onda se jedino pod kosem igra zapravo odbrana a ovi ostali trckaraju okolo i sutiraju, kad se igra zapravo onda je to malo drugacije. Uostalom, znas kako se to igralo ako ja mogu da igram pleja

Salu na stranu rekao bih da kad se igra ovako rekreativno onda se jedino pod kosem igra zapravo odbrana a ovi ostali trckaraju okolo i sutiraju, kad se igra zapravo onda je to malo drugacije. Uostalom, znas kako se to igralo ako ja mogu da igram pleja

Think about it... 

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Blago vama. Ja imam zdravstvenih problema i preporuceno mi je kretanje. Mator sam i nisam vise za rekreativni basket ni fudbal i nemam uopste vise kondicije. Ne znam od ceha da pocnem
Brzo hodanje.
Sent from my PAP5044DUO using Tapatalk
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
ajd probacu - blizu mi je Olimp
- Martin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:38
- Garaža: 2021 Dacia Logan Comfort Eco-G
Apsolutno!!!!Bax napisao:Brzo hodanje.