Rakhil napisao:Jebao te sleng, pomislio sam da se splav zapalio a ti uzivas u prizoru.
Jesi jea nesto tamo pa si odusevljen? Jel baby friendly?
Da, jeo sam sve prilično jeftino, usluga vrhunska a hrana fenomenalna.
Ne znam šta ti je to, ćoškovi stolova nemaju bampere, a može i u vodu dupadne dete
Rakhil napisao:Jebao te sleng, pomislio sam da se splav zapalio a ti uzivas u prizoru.
Jesi jea nesto tamo pa si odusevljen? Jel baby friendly?
Da, jeo sam sve prilično jeftino, usluga vrhunska a hrana fenomenalna.
Ne znam šta ti je to, ćoškovi stolova nemaju bampere, a može i u vodu dupadne dete
Samo ti podjebavaj, piromane, pitacu tek kad budes imao decu. Bebi frendli u smislu da se moze kolicima na splav, da ima mesta izmedju stolova, da nije zadimljena kafancina itd.
Eksterijer i enterijer su wannabe classy, ali onda te dotuče ražanj na ulazu... doduše u staklu.
Ne vidim što je neobično u odnosu na lokaciju. "Classy u pokušaju" (uglavnom neuspešnom) lokali su karakteristični za celu Srbiju, ne samo za savski kej, na kome takođe ima pokušaja, takođe neuspešnih.
Nisam bio tu, al na ovoj Formi je usluga na nivou mnogo skupljih mesta. Dopada mi se što imam dobar restoran ispred nosa. Video sam ražanj, ali što da ne, nude pečenje neće ga u mikrotalasnoj spremati.
Baš jedna od prednosti našeg keja. Plus je u proseku jeftinije nego u ostatku grada, a usluga ne zaostaje.
Ima OK roštilj na Crnoj Maci, italijanska kuhinja na Andrea Mia. Ima odličan pogled na zalazak sunca i celu reku sa prvog sprata CoCo (doduše cene su ovde malo preterane), itd... Bonazza ispred kuće, OK skroz, sv Nikola ćevapi odmah pored. Tamo malo dalje, Cruise, Corso, Kota 70 (imaju Malbec odličan).
ja sam bio u suveniru pre dve nedelje. prostor je prijatan, stolovi nisu nabijeni, usluge odlicna, dorucak interesantan i fina ponuda jela. cene su mi bile sasvim ok.