Vežbanje, dijete, teretana...

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Re: Vežbanje, dijete, teretana...

Post od methane.master »

grujicd napisao:Trenutno sam na naslovnoj strani Blica, onaj malo levo od sredine, jedini u tamno sivoj majici :mrgreen:
Tebe uvek negde slikaju. Prošli put na Sajmu kod Tojote, sad na trci. :kezo:

Nego reci ti meni nešto drugo, vezano za trčanje...

U čemu trčiš kada zahladni? Sva je prilika da će uskoro, naročito je neprijatno kad zađe sunce. Neki dan sam bio u šorcu i DriFit majci, smrz'o sam se ko nemac. :kuku: I patike su perforirane pa počinje da duva. ;)
Širim haos!
Korisnikov avatar
grujicd
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012

Post od grujicd »

Imam par nekih tankih jakni, ali čak sam i njih skoro svaki put morao da skidam kad se zagrejem. Dovoljne su sigurno za 15C. Najgore je kad staneš sa trčanjem. Ili tempiraj da završiš ispred zgrade, ili nosi nešto oko struka pa obuci čim staneš. Može i gornji deo trenerke. Sad sam kupio jednu malo deblju jaknu za trčanje, ali mislim da će ona da radi tek za 10C.
Korisnikov avatar
Misha
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:55
Garaža: RAV4 2.2 D4D 4WD Executive

Post od Misha »

Juce po podne smo porodicno vozili bike. Iznajmili smo ga na keju kod Stranda (300 dinara pola sata) dvosed sa tendom i dva volana (napred postoji velika korpa za decu za pojasom za vezivanje) sedistima su udobna a imaju i dobar naslon za ledja. Bas smo se lepo navozali a imali smo i pratnju dva dzukca. :kezo:
Live TODAY as each breath is precious and will never come again.
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:

Post od methane.master »

grujicd napisao:Imam par nekih tankih jakni, ali čak sam i njih skoro svaki put morao da skidam kad se zagrejem. Dovoljne su sigurno za 15C. Najgore je kad staneš sa trčanjem. Ili tempiraj da završiš ispred zgrade, ili nosi nešto oko struka pa obuci čim staneš. Može i gornji deo trenerke. Sad sam kupio jednu malo deblju jaknu za trčanje, ali mislim da će ona da radi tek za 10C.
Eeee tu je problem. Pošto trčim onaj c25k program što si mi poslao, ima delova sa stajanjem. tj hodanjem, kada ume da bude neprijatno, naročito u kasnijim ponavljanjima. Furam i ja neki matori Adidasov šuškavac (model padavičar ;) ) koji oblačim kad završim trčanje i krenem kući. Problem je što bi mi bilo pretoplo da trčim/hodam u njemu, a ovako mi je hladno, a ako vetar duva već vidim sebe ukočenog u krevetu. :kuku:
Što se donjeg dela tiče, pamučna trenerka, mada nije idealna jer kad se oznojim, vetar me saseče i tuda, mada iskreno, helanke koje bi možda rešile problem mi se ne kupuju. :djavo:
Širim haos!
Korisnikov avatar
grujicd
Reactions:

Post od grujicd »

Možeš i taj šuškavac da ćuniraš u toku trčanja - zavrneš rukave, otkopačaš rajfešlus koliko ti odgovara, kad staneš zakopčaš ga... Meni pomaže i ako je majica upasana, manje ulazi vetar a imam utisak i da bolje radi isparavanje kad je majica bliže uz telo. Inače postoji i termo veš koji je baš pripijen uz telo i koji odvodi znoj do sledećeg sloja odeće da bi telo ostalo što suvlje. Imam to za skijanje, ali je sa dugačkim rukavima pa ga nisam do sad probao za trčanje. Probaću kad baš zahladi, a verovatno može da se kupi u varijanti podkošulje.
Korisnikov avatar
ivancho
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:59
Garaža: Octavia 1,6d
Kontakt:

Post od ivancho »

Ja kada porastem ja cu isto ovo moci da radim :klanjamse: :ludilo:

http://www.youtube.com/watch?v=RFPsvF3UOdo
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

Dzabe mu kad je mali, ruzan i celav :kezo:
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:

Post od methane.master »

ivancho napisao:Ja kada porastem ja cu isto ovo moci da radim :klanjamse: :ludilo:
Ne brini nećeš. :kezo:
Širim haos!
Korisnikov avatar
grujicd
Reactions:

Post od grujicd »

Mene kad bi odrali i istopili 40 kila čvaraka opet se ne bi video ni deo anatomije koja se ovde vidi.
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:
Pridružio se: 18 Jan 2012, 11:13

Post od AcaKayak »

Bilo ko od ovih showmena s youtuba da moze da izvede sve sto mogu gimnasticari bavio bi se gimnastikom :)

Samo sto profi gimnasticari ne snimaju ovakve klipove pa su onda ovi likovi WOW :D
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Post od Grujic »

Meni je snimak Hanibala bio revolucija, posle njega mi ništa ne ostavi wow efekat :)

Ali meni je i dalje jedna stvar fascinantna... Kako im zglobovi izdrže, za mišiće još i mogu da zamislim snagu al kako ligamenti ne popucaju i ne ode sve u pm...
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:
Pridružio se: 18 Jan 2012, 11:13

Post od AcaKayak »

+1 za Hanibala :)
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

Grujic napisao:Meni je snimak Hanibala bio revolucija, posle njega mi ništa ne ostavi wow efekat :)

Ali meni je i dalje jedna stvar fascinantna... Kako im zglobovi izdrže, za mišiće još i mogu da zamislim snagu al kako ligamenti ne popucaju i ne ode sve u pm...
Odu,odu.
Vecina ovih "veraca",posle 20 godina,ne moze cvrsto solju da drzi,da mu se ruke ne tresu...
Gledao sam kako momci jacaju misice ispod podlaktice,tako sto rade sklekove ,a na parket stanu rukama,ali obrnutim delom od rukohvata,znaci skroz nakrive zglob na unutra...
Zamisli da na pesnicama radis,ali samo umesto pesnica,stojis na deli iznad prstiju,a zglob skroz zbijen uz unutrasnji deo.
Takodje,pogledaj zdravlje gimnasticara posle 10-ak,15-ak godina...

EDIT:
Nasao sam ono sto su mi momci pokazali i cime su se hvalili:

Slika
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

Cela ta "showmen" ekipa, kako ih Aca naziva (i slazem se sa njim :)) ima po 60 kila i visoka je metar i sumska jagoda, tako da im ni ligamenti ni tetive nisu u nekoj opasnosti...
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:

Post od methane.master »

grujicd napisao:Mene kad bi odrali i istopili 40 kila čvaraka opet se ne bi video ni deo anatomije koja se ovde vidi.
Koji će mi đavo u životu takva anatomija. Treba vežbati ali i imati mere u tome. Ovo mi deluje kako pokušaj izbacivanja frustracija kroz preterano vežbanje.
Širim haos!
Odgovori