Potopljeni Punto - povratak u život
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Re: Potopljeni Punto - povratak u život
Panto, javi se Paji pa se dogovorite za vreme.
Posetite www.garaza.rs !
Panto, nisam stigao da pokupim prednja sedišta i tepihe od Džonija. Možeš ti da ih pokupiš kad kreneš za Krnjaču, a ja ću da ponesem zadnja.
Mogu, naravno
Kada je okupljanje u Krnjači?

Kada je okupljanje u Krnjači?
Onda dogovoreno.
Trojke naredio u podne.
Trojke naredio u podne.

Samo da potvrdimo, ja u Steamu preuzimam tepihe i prednja sedišta? Ima li još nekih delova, sitnica....?
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
paja napisao:
Trojke naredio u podne.

Nema ništa.Panta napisao:Samo da potvrdimo, ja u Steamu preuzimam tepihe i prednja sedišta? Ima li još nekih delova, sitnica....?
- trojanac
- Editor in Chief
- Kontakt:
Ja sam dao predlog, vi se uklapajte kako vam je zgodno. I obavestite Heroja da dolazite. Ako je na nekom ispitu da izađe na vreme.
Ja moram da preskočim i ovaj put, ali siguran sam da ćete odraditi sve kako treba i da će već sutra Punto biti spreman da se tera u servis.
Ja moram da preskočim i ovaj put, ali siguran sam da ćete odraditi sve kako treba i da će već sutra Punto biti spreman da se tera u servis.
Posetite www.garaza.rs !
Heroj nas čeka. Nek ostane 12. Trebaće vremena da se sve odradi.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Ja stižem oko 14h ipak.
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Ja opet ne mogu/nisam mogao da dođem, u pripremama sam za put (sutra idem za Grčku) a naravno sve sam ostavio za poslednji dan
(servis klime, zeleni karton, međunarodna dozvola, putno osiguranje, atest pp aparata, nabavka još jednog sedišta za veće dete, nabavka raznih stvari za letovanje...), tako da bi me žena bukvalno upucala da sam kojim slučajem danas otišao za Beograd.
Kod mene su ostali još zadnji pojasevi za Punta, zaboravio sam ih onomad poneti na okupljanje, tako da ću gledati da ih nekako dostavim nekom od forumaša aktivnih oko Sh@rancetovog Punta. Obzirom da su prednja sedišta oprana - ako ima vremena ne bi možda bilo loše da se isto uradi i sa zadnjima, čisto da se malo "plaknu" i osveže... U mom autu su bila pune 3 godine i nisu nikad dubinski čišćena...

Kod mene su ostali još zadnji pojasevi za Punta, zaboravio sam ih onomad poneti na okupljanje, tako da ću gledati da ih nekako dostavim nekom od forumaša aktivnih oko Sh@rancetovog Punta. Obzirom da su prednja sedišta oprana - ako ima vremena ne bi možda bilo loše da se isto uradi i sa zadnjima, čisto da se malo "plaknu" i osveže... U mom autu su bila pune 3 godine i nisu nikad dubinski čišćena...

- trojanac
- Editor in Chief
- Kontakt:
Oprana su sedišta i prednja i zadnja.
Sad sam se čuo sa Pajom. Trenutno je samo njih trojica tamo. Grujić stiže oko 14h.
Bilo bi dobro ako može još neko da ode, jer neće moći sve da završe sami. Ima posla poprilično.
Sad sam se čuo sa Pajom. Trenutno je samo njih trojica tamo. Grujić stiže oko 14h.
Bilo bi dobro ako može još neko da ode, jer neće moći sve da završe sami. Ima posla poprilično.
Posetite www.garaza.rs !
Napokon cista sedista!
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
Oprana su kao i tepih, bas lose, tepih je cak i blatnjav ostao.
Sent from my HTC One using Tapatalk
Sent from my HTC One using Tapatalk
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.