Vežbanje, dijete, teretana...
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Re: Vežbanje, dijete, teretana...

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
120 mi je cilj za sad, toliko fine garderobe za tu kilažu mi odavno trune u ormanu
Sa 115kg sam već ozbiljan igrač 

There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
- Delija
- Kontakt:
Smejem se Herojevom komentaru, a ti samo pici! 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Jutros smo na 122.3kgVladapetr napisao:Nakon novih 7 dana vaga kaže: 123.4kg![]()
Danas mi je slobodan dan i mogu da jedem šta god hoću. Počeo sam sa burekoma završiću ga trijumfalno. Onda od sutra u nove pobede, plan je barem 5kg do kraja meseca.

There are 10 kinds of people in the world:
Nek mi neko objasni:
Runkeeper aplikacija, voznja biciklom. Sinoc manje kilometara, manja brzina, vise vremena. Danas vise kilometara, veca brzina (dosta), manje vremena ali manje kalorija?!
Ruta manje vise ista.
Послато са m2 уз помоћ Тапатока
Runkeeper aplikacija, voznja biciklom. Sinoc manje kilometara, manja brzina, vise vremena. Danas vise kilometara, veca brzina (dosta), manje vremena ali manje kalorija?!
Ruta manje vise ista.
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Pa šta, prešao si više km sa manje "goriva", nije nemoguće 

Boringly average, but also perfect for school run mums
- klisko
- Pridružio se: 01 Okt 2016, 00:09
- Garaža: Octavi A7FL 1.6TDI 2019, Octavia A5FL 1.9TDI 2010
Znači da račun bazira na vremenu, a ne na stvarno potrošenoj energiji. Ja sam na sports trackeru imao sve identično (prosečna brzina, kilometraža, vreme) ali različit HR i primetno više kalorija tamo gde je HR viši.HKS napisao:Nek mi neko objasni:
Ruta manje vise ista.
Takođe, ako stalno ubrzavaš i usporavaš, potrošićeš više energije nego da voziš konstantno (a prosek možda isto), a to retko koja aplikacija prati - zato služi HR monitor, pa aplikacija na osnovu HR-a može bolje da pogađa. Ali je opet sve to neprecizno u neku ruku.
E jbg, ovo mi je onda bas neprecizno i sluzi k. Ima li neka druga app, da kalorije bazira na brzini i kilometrazi?
- Delija
- Kontakt:
Ne postoji tako nesto. Sve je to zajebancija. Ti i ja da trcimo istim tempom ne trosimo isto kalorije.
Zavisi to i od metabolizma...
- Delija
- Kontakt:
Upravo to i zavisi od milion faktora - konkretne individue, temperature, vlaznosti, hidriranosti, nivoa hormona, polozaja zvezda, uticaja gama zracenja na pubertet slonova...
Ma bila je i ovdje kilaza da se unese, ali sta vrijedi. Ne mora to 100% tacno, ma ne mora ni 50%, cisto da imam nesto okvirno, da se moze uporediti sa prethodnom voznjom. Ovako mi ama bas nicemu ne sluzi.
- klisko
- Pridružio se: 01 Okt 2016, 00:09
- Garaža: Octavi A7FL 1.6TDI 2019, Octavia A5FL 1.9TDI 2010
Za istu vožnju Google Fit kaže 328, a Sports Tracker 791 Calories. Nešto upload zeza, ne znam da li se vidi slika.

Ma ni tako ne sluzi nicemuHKS napisao:Ma bila je i ovdje kilaza da se unese, ali sta vrijedi. Ne mora to 100% tacno, ma ne mora ni 50%, cisto da imam nesto okvirno, da se moze uporediti sa prethodnom voznjom. Ovako mi ama bas nicemu ne sluzi.

Evo ti eksperiment. Drzi kocnicu na pola stisnutu. Preces isti put sporije za vise vremena, a on ce reci da si manje kalorija potrosio. A ono ustvari vise