Vežbanje, dijete, teretana...
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Re: Vežbanje, dijete, teretana...
Teoretski bi morao da zna i kakav je bajs, kakve gume, na koliko napumpane, brzina i smer vetra za svaki trenutak, stepen tvoje utreniranosti... Nemoguća misija.
Novosadjani,
Kakvo je stanje u NS sa teretanama? Da li može neka preporuka?
Nedavno je otvoren Elevate. Glavni i osnovni nedostatak je parking. World Class je takodje otpada jer je problem naći parking. Classic u Lasla Gala - takodje nema parkinga.
Šta mi vredi i ako je članarina besplatno, ako ja moram da trazim parking.
Ostaje mi jos da vidim u Alpha Gym na Bulevaru Evrope. Ima li još neko da preporuči?
Kakvo je stanje u NS sa teretanama? Da li može neka preporuka?
Nedavno je otvoren Elevate. Glavni i osnovni nedostatak je parking. World Class je takodje otpada jer je problem naći parking. Classic u Lasla Gala - takodje nema parkinga.
Šta mi vredi i ako je članarina besplatno, ako ja moram da trazim parking.
Ostaje mi jos da vidim u Alpha Gym na Bulevaru Evrope. Ima li još neko da preporuči?
Da probas onu sto radi 24h na vrhu zgrade prekoputa Merkatora?
Tapatalk
Tapatalk
- Puzo81
- Pridružio se: 11 Mar 2012, 23:42
- Garaža: Ford S-Max 2.0 Tdci Titanium
Alpha Gym 

Tek kod Merkatora neces naci parking.
Za Alphu sam i ja cuo reci hvale
Sent from my SM-J500FN
Za Alphu sam i ja cuo reci hvale
Sent from my SM-J500FN
Posle dugo vremena sam digao 200kg iz mrtvog dizanja. Malo sam se bacio na powerbuilding u poslednje vreme...
Ja ne mogu dići više od 140 na mrtvom. Ali sam zadovoljan. Ne opterećujem se tim podacima baš previše. Ide kako ide.
Ako u seriji izbacim više od 10 ponavljanja, onda dodajem pomalo tegove, i to je to.
Parking mi je prioritet. Bez njega mi nema smisla, pa makar i da je teretana besplatno. Nije problem da platim parking u crvenoj zoni, nego ga nema jer su ove nabrojane teretane u Bulevaru gde je krkljanac. Plus, što uvek trebam nešto da obavim u gradu, a u crvenoj zoni mogu ostati samo 2h.
Inače, elevate je 300eur godišnje. Dugo su pripremali otvaranje, i ipak sam očekivao malo više od svega. Šta znam.
Puzo, jel ti ideš u Alpha? Imaš li nešto konkretno da mi kažeš?
Meni u suštini najviše treba power rack i da ne fale bućice. A Trake, trenažeri, sprave itd. ne koristim.
Ako u seriji izbacim više od 10 ponavljanja, onda dodajem pomalo tegove, i to je to.
Parking mi je prioritet. Bez njega mi nema smisla, pa makar i da je teretana besplatno. Nije problem da platim parking u crvenoj zoni, nego ga nema jer su ove nabrojane teretane u Bulevaru gde je krkljanac. Plus, što uvek trebam nešto da obavim u gradu, a u crvenoj zoni mogu ostati samo 2h.
Inače, elevate je 300eur godišnje. Dugo su pripremali otvaranje, i ipak sam očekivao malo više od svega. Šta znam.
Puzo, jel ti ideš u Alpha? Imaš li nešto konkretno da mi kažeš?
Meni u suštini najviše treba power rack i da ne fale bućice. A Trake, trenažeri, sprave itd. ne koristim.
Zavisi u kome terminu ide, ako zavrsava do 22h onda moze u Merkator parkirati, ne naplacuju do 2h trajanja
Tapatalk
Tapatalk
Ja kada sam radio snagu, 150kg iz benca max, ali sam se posle pumpao sa 110.
Sent from the 7th edge of the 3rd World.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Puzo81
- Pridružio se: 11 Mar 2012, 23:42
- Garaža: Ford S-Max 2.0 Tdci Titanium
Ne idem trenutno ali cu se prebaciti sledeći mesec jer trenutno se oporavljam od povrede ledja pa idem u neku malu blizu stana.
Drugar ide i zadovoljan je, prostrana, nove sprave, mozes i na sajtu pogledati ceo enterijer.
U ovoj postojecoj guzvanjac pa mi tih 500m do Alphe neće biti problem a tamo uvek ima parkinga.
Ima i ova na ćošku V. Maslese i Kornelija Stankovića, takođe dobra ali parkign nula.
Drugar ide i zadovoljan je, prostrana, nove sprave, mozes i na sajtu pogledati ceo enterijer.
U ovoj postojecoj guzvanjac pa mi tih 500m do Alphe neće biti problem a tamo uvek ima parkinga.
Ima i ova na ćošku V. Maslese i Kornelija Stankovića, takođe dobra ali parkign nula.
Najvise sto sam ja mogao da dignem na benchu je 130kg, valjda 2,3 puta, ne secam, ima vec 20 godina tome 

- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Tada si imao 90 kg i dizao 130 kg, a sada imas 130 kg i ne mozes ni 90 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
To je moja situacija, 100% precizno 

Dobro nemam bas 130, ali verujem da mogu da naguram 
Ne verujem da bih mogao dici 90kg sad. Mozda 50-60 maksimum.

Ne verujem da bih mogao dici 90kg sad. Mozda 50-60 maksimum.
Ja bih mozda mogao 90, s obzirom da uradim 10 sklekova sa svojih 130, ali mislim da bih morao ozbiljno da se zagrejem pre toga