Potopljeni Punto - povratak u život
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Re: Potopljeni Punto - povratak u život
Ne zajebavaj Heroj. Johnny je lepo rekao da tepih ne može lepo da se opere, prao ga je satima. A sedišta ne verujem da nije oprao lepo.
Posetite www.garaza.rs !
Dobro, ja zajebavam, a ti nisi ni video sve to. Potvrdice i ostali. Ko, i sta, ne zanima me, nemam razloga ni da hvalim, ni da kudim Dzonija, a ti ne moras napamet da ga branis, jer je totalno nebitno, samo govorim kakvo je stanje. Ne znam kako plastika na sred tepiha nije mogla da se opere od blata...
Sedista jesu dosta bolja od tepiha, ali su svejedno prljava.
Sent from my HTC One using Tapatalk
Sedista jesu dosta bolja od tepiha, ali su svejedno prljava.
Sent from my HTC One using Tapatalk
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Panta, Heroj i ja počeli, kasnije nam se pridružio Grujić i na kraju MM.
Stavljen filc do kraja, ubačen pod, ubačena prednja sedišta i sedalni deo zadnjeg, napakovane oplate u gepeku, oprane sve plastike,...
Novo vozačko sedište nije imalo kopču pojasa sa indikatorom sa pojas, pa smo prepakovali kopču i instalaciju sa starog sedišta.
Skinuti i oprani suncobrani.
Auto je upaljen bar 10 puta.
Tabla kompletno montirana, ostao volan da se dotegne i iz zezanja okrenemo ključ, a on mrtav. Popali lampice, al neće da alansuje ni za lek. Tu sam dobio poriv da ga zapalim.
Ostaje da se vidi ta je u pitanju i da se enterijer završi i da se promene ulja.
Farovi odneti Mići.

Slike su nakon to smo ponovo skinuli oplatu volana.
Stavljen filc do kraja, ubačen pod, ubačena prednja sedišta i sedalni deo zadnjeg, napakovane oplate u gepeku, oprane sve plastike,...
Novo vozačko sedište nije imalo kopču pojasa sa indikatorom sa pojas, pa smo prepakovali kopču i instalaciju sa starog sedišta.
Skinuti i oprani suncobrani.
Auto je upaljen bar 10 puta.
Tabla kompletno montirana, ostao volan da se dotegne i iz zezanja okrenemo ključ, a on mrtav. Popali lampice, al neće da alansuje ni za lek. Tu sam dobio poriv da ga zapalim.
Ostaje da se vidi ta je u pitanju i da se enterijer završi i da se promene ulja.
Farovi odneti Mići.

Slike su nakon to smo ponovo skinuli oplatu volana.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Punto stvarno zadaje rebuse.
Palio je sve ok, i nakon poslednjeg pokušaja nismo mnogo, ako smo i uopšte dzekova povezali, i neće.
Za to treba ljubitelj ili ko već ko više zna da pročačka u čemu je problem.
Ljubitelj, jel si ti blokadu od zedera skroz raskačio?
Sem toga, ako ovo paljenje ne oduzme previše vremena, ima posla za još jedan dan i može da se tera u servis.
Palio je sve ok, i nakon poslednjeg pokušaja nismo mnogo, ako smo i uopšte dzekova povezali, i neće.
Za to treba ljubitelj ili ko već ko više zna da pročačka u čemu je problem.
Ljubitelj, jel si ti blokadu od zedera skroz raskačio?
Sem toga, ako ovo paljenje ne oduzme previše vremena, ima posla za još jedan dan i može da se tera u servis.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Inače na teži način sam saznao da mlaz iz Karchera itekako može da povredi. Kida kožu samo tako.
Jedan forumaš je imao doskočice na račun moje kože, ali mu se sat kasnije desilo isto. Naravoučenije - nije lepo smejati se tuđoj nesreći.

Jedan forumaš je imao doskočice na račun moje kože, ali mu se sat kasnije desilo isto. Naravoučenije - nije lepo smejati se tuđoj nesreći.

Širim haos!
- Martin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:38
- Garaža: 2021 Dacia Logan Comfort Eco-G
Biće sve to ok.
Vidim da su na tabli ostale mrlje od mulja, valjda će se skinuti kada se sve to detaljnije opere na kraju radova.
Što se tiče paljenja - anlaser?

Vidim da su na tabli ostale mrlje od mulja, valjda će se skinuti kada se sve to detaljnije opere na kraju radova.

Što se tiče paljenja - anlaser?

Ima fleka kojekuda. Nemoguće ih je skinuti bez mašine i jake hemije.
Može da bude anlaser ili sto drugih gluposti. Bilo je kasno i nismo imali ni gram živaca da utvrđujemo šta je.
Može da bude anlaser ili sto drugih gluposti. Bilo je kasno i nismo imali ni gram živaca da utvrđujemo šta je.
- Martin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:38
- Garaža: 2021 Dacia Logan Comfort Eco-G
Tako je - samo bez nerviranja!!! 

Nisam raskacio blokadu anlasera (Zeder, dodatna instalacija) samo sam "pokrenuo" onaj put.
Moguce je da opet zeza, verovatno treba zameniti relej i/ili njeovu instalaciju.
Lako cemo za anlasovanje, nema nikakve pametneelektronike izmedju kontakt brave i anlasera.
Moguce je da opet zeza, verovatno treba zameniti relej i/ili njeovu instalaciju.
Lako cemo za anlasovanje, nema nikakve pametneelektronike izmedju kontakt brave i anlasera.
- Grujic
- Moderator
E ako nisi raskačio onda je to to.
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
A ja sam baš hteo pitati da niste slučajno pri vraćanju svega povezali i tu Zederovu blokadu... 

Biće da jesmo.
Ako je to, a sve liči da jeste, onda nema problema. Verovatno smo kačeći i roveravajući sve džekove i kontakte i to sredili.
Pričao sam sa Šarančetom i on veruje da je do toga jer to čudo ne dozvoljava anlasovanje. Takođe su opet počeli da blinkaju migavci, a taman smo ih ugasili preko ablendera. Ti migavci su mi karakteristika alarma i svih tih gluposti, tako da se nadam da je to u pitanju.

Ako je to, a sve liči da jeste, onda nema problema. Verovatno smo kačeći i roveravajući sve džekove i kontakte i to sredili.
Pričao sam sa Šarančetom i on veruje da je do toga jer to čudo ne dozvoljava anlasovanje. Takođe su opet počeli da blinkaju migavci, a taman smo ih ugasili preko ablendera. Ti migavci su mi karakteristika alarma i svih tih gluposti, tako da se nadam da je to u pitanju.
- Johnny Steam
- Pridružio se: 21 Apr 2012, 00:02
@ Xeroj
Tepih je jednostavno nemoguce oprati, 10 dana u mulju, pa jos na livadi ko zna koliko, da se 'lepo osusi'... Probaj da ga operes, a da ne izadje vise ni trunka prljavstine...
Btw, bio sam tih dana (jos uvek sam), u nenormalnoj guzvi sa poslom, a vi ste dosli danas-za sutra, e jbg... A sedista nisam ranije prao da se ne prljaju po perionici. Tako da je to sve bilo nabrzaka
A i Paja rece, daj da to sklopimo, pa ce Punto kad se vrati u zivot na full dubinsko kod mene, da se srede i ostali delovi sto nisu sredjeni...
P.S. Ne pravdam se nikome, samo kazem...
Tepih je jednostavno nemoguce oprati, 10 dana u mulju, pa jos na livadi ko zna koliko, da se 'lepo osusi'... Probaj da ga operes, a da ne izadje vise ni trunka prljavstine...
Btw, bio sam tih dana (jos uvek sam), u nenormalnoj guzvi sa poslom, a vi ste dosli danas-za sutra, e jbg... A sedista nisam ranije prao da se ne prljaju po perionici. Tako da je to sve bilo nabrzaka

A i Paja rece, daj da to sklopimo, pa ce Punto kad se vrati u zivot na full dubinsko kod mene, da se srede i ostali delovi sto nisu sredjeni...
P.S. Ne pravdam se nikome, samo kazem...
Ok, ja sam samo preneo stanje stvari, nista drugo, bez zle namere.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
- Grujic
- Moderator
Nek ljubitelj javi kada je sve slobodan u narednom periodu pa da mu se prilagodimo.
Realno je on jako bitan da rešimo to anlasovanje, takođe uz Baxa, i polako da zatvaramo ovaj deo priče i pređemo u fazu 2.
Realno je on jako bitan da rešimo to anlasovanje, takođe uz Baxa, i polako da zatvaramo ovaj deo priče i pređemo u fazu 2.