Da li vas zanimaju motocikli?
Re: Da li vas zanimaju motocikli?
2005 godina

A kaciga?

Auspuh posle Miseluka

Eh to su bila vremena

Eh to su bila vremena

E jbg :/ Ja nisam imao takvih pehova hvala Bogu. Kako si pao?
Najgluplje moguće. Bio drugar kod mene, pratim ga, on telefonira i ja sednem na Beverly 500 da obrnem krug. Krenem i shvatim da je noć, ja u papučama, bez dokumenata i kacige i predomislim se. Krenem da se okrenem polukružno, motor krene da mi pada na levu stranu jer su mi noge bile pod upalom i kako sam ga cimnuo da ga ispravim odvrnem gas. Propeo se na zadnji točak i padnemo da desni bok. Sreća pa je otklizao ispred mene. Nije mi pao na nogu.
Epilog ošmirglana podkolenica (kasnije se i inficirala pa sam išao na previjanja do besvesti), rebra udarena o ivičnjak i glava u neki plakar koji je bio kod kontejnera.
Sve u svemu čista glupost koja je mogla mnogo gore da se zavši zbog tog plakara. Praktično sam pao u mestu.
Epilog ošmirglana podkolenica (kasnije se i inficirala pa sam išao na previjanja do besvesti), rebra udarena o ivičnjak i glava u neki plakar koji je bio kod kontejnera.
Sve u svemu čista glupost koja je mogla mnogo gore da se zavši zbog tog plakara. Praktično sam pao u mestu.
Dobro je proslo s obzirom na to da takve gluposti mogu mnogo tragicnije da se zavrse.
Jedna se dogodila prosle godine, kada je decko, od 17-18 godina cini mi se, pao i poginuo sa neke honde 600tke, ne secam se modela, ali mislim da nije bio CBR. Kaze mi drug koji je bio ispred njega da uopste nije isao brzo, mozda 70-80kmh, ali nije bas bio neki vozac, ispravio je krivinu i upao u neki kanal, pukla mu kicma. Teska tragedija, a kad bolje razmislis smesna brzina.
Drugi primer mi je pricao drug za decka (16 godina) od koga je kupio motor kako je pao s 30kmh na ivicnjak, ustao i odma opet pao i umro. Verovatno neko unutrasnje krvarenje posto se ozbiljno nabio na ivicnjak.
Jedna se dogodila prosle godine, kada je decko, od 17-18 godina cini mi se, pao i poginuo sa neke honde 600tke, ne secam se modela, ali mislim da nije bio CBR. Kaze mi drug koji je bio ispred njega da uopste nije isao brzo, mozda 70-80kmh, ali nije bas bio neki vozac, ispravio je krivinu i upao u neki kanal, pukla mu kicma. Teska tragedija, a kad bolje razmislis smesna brzina.
Drugi primer mi je pricao drug za decka (16 godina) od koga je kupio motor kako je pao s 30kmh na ivicnjak, ustao i odma opet pao i umro. Verovatno neko unutrasnje krvarenje posto se ozbiljno nabio na ivicnjak.
http://youtu.be/OX0MghKIpWk
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
da ih pitaš tamo
zašto ne uvoze Innova model (ili Wave ili ANF, kako se već gde zove) nego ove blentave skutere.

Boringly average, but also perfect for school run mums
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Ići će Grujić jer ja nemam dozvolu, a i nešto nisam ljubitelj motora. Napomenuću mu da pita.
Posetite www.garaza.rs !