Preporuka krokodil dizalice oko 2 tone?

Sve vezano za gume i felne
Korisnikov avatar
dragvorl
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
Kontakt:

Re: Preporuka krokodil dizalice oko 2 tone?

Post od dragvorl »

Bax napisao: 19 Sep 2025, 07:17 Ocigledno se cene majstora vise nikome ne svidjaju, ostace polako bez posla, preterali su...
Meni se ne svidja da mi neko prcka po auto. Ako mogu uradim sam.
SlikaSlika
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Korisnikov avatar
Momčilo
Reactions:
Pridružio se: 21 Mar 2020, 22:44

Post od Momčilo »

Bax napisao: 19 Sep 2025, 07:17 Ocigledno se cene majstora vise nikome ne svidjaju, ostace polako bez posla, preterali su...
Nisam siguran da će ostati bez posla, i dalje su dobri majstori pretrpani poslom. Računaj da se i sve više auta vozi..
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Post od Saša »

Neće ostati bez posla sigurno jer većina ljudi ne zna ni sijalicu da zameni, a kamoli da nešto sami poprave. A automobili se kvare stalno... :D

Najgore je što više ne znaš kome da se obratiš - ovlašćenom, gde su cene x2 ili x3 od realnih, ili nekom koga ne znaš / nemaš poverenja i možeš se samo nadati da će uraditi posao kako treba. Zato se i ja trudim da uradim sam sve što mogu a za ono za šta nemam alat (preskup za jednu intervenciju) odnosno treba ipak stubna dizalica ili tako nešto - idem u ovlašćeni pa koliko košta... Takve popravke se ionako ne rade svaki mesec već jednom u 5-6 ili više godina (zamena kvačila, veliki servis i slično).
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:18

Post od sebekkg »

Upravo nepoverenje je i meni problem. Jer hoću da se odrade neke stvari i kažem šta hoću da se odradi, a nisam ubeđen da će majstor sa istom posvećenošću detalju pogledati/odraditi posao. Jeste malo Žigon momenat ali jbg.
Pričam sa jednim prijateljom koji je majstor u vodovodu i vozi boru 1.9tdi (pd) i kaže sad mi doneo drug uljenza motor iz engleske jcb ili tako nešto, ja rekoh koja je specifikacija kaže ma to radi na najnovijim mašinama, može i kod mene. Samo da je 5w30. Rekoh tebi je PD motor kaže ma nije meni pd
Morao sam da mu nađem na netu kod motora i da je pd i da ulje mora da imam 505.1 odobrenje.
E tako neko ti posle sipa ulje gde ima najbolji rabat.

Sent from my SM-S928B using Tapatalk

Slika
Odgovori