Biciklizam

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
snork
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:50

Re: Biciklizam

Post od snork »

zuzazu napisao:@snork, evo recepta za neprevazidjen tocak

nable sa industrijskim lezajevima

zice sa promenjivim presekom

felna sa duplim zidom i ojacanjem za rupu za niplu, obavezno eloksirana

pletenje tri preko jedan
Felne koje si opisao imam, ostalo jok.
Pletenje tri preko jedan planiram jednog dana kada to budem sam radio, za sada imam standarde mašinski pletene točkove. :)
Ђенерал Јанковић
Korisnikov avatar
BAJKER
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike

Re: Одг: Biciklizam

Post od BAJKER »

Sloba napisao:Danas sam ostvario cilj - 50 km bez odmora i sa prosečnom brzinom 21 km/h. Mislim da mi je to i neki maksimum jer su šake i podlaktice počele da mi trnu pred kraj.
Koja je ruta bila, ravnicarska ili si imao i malo brda?
Slika
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

:djavo:
Slika
Širim haos!
Korisnikov avatar
Sloba
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
Kontakt:

Post od Sloba »

BAJKER napisao:
Sloba napisao:Danas sam ostvario cilj - 50 km bez odmora i sa prosečnom brzinom 21 km/h. Mislim da mi je to i neki maksimum jer su šake i podlaktice počele da mi trnu pred kraj.
Koja je ruta bila, ravnicarska ili si imao i malo brda?
Danas je bila ravnica, bačka strana, ruta slična onoj od pre neki dan kada sam napravio 41 km. Juče sam vozio sremsku stranu, 33 km, i tu bude dosta uzbrdica.

Sent from my HTC One V using Tapatalk 2
Korisnikov avatar
Gaginh0
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
Garaža: Nemam garažu :(

Post od Gaginh0 »

Imate popust u nekim radnjama na Capriolo bicikle.

Ako donesete bilo koji stari bicikl, koji treba da ima felne i ram, dobijate 25% popusta.

Evo moj drugar je kupio Capiolo bajs za 23.000 dinara, a sad isti takav 17.200 dinara, sto je lep popust, naravno ako donesete bilo koji stari.
BOJ SE OVNA, BOJ SE GOVNA, A KAD ĆU ŽIVETI?

Slika
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

Bas sam danas bio u Topoli, pa svratio do "izvorista". :grin:

Ispred kapije fabrike leži gomila starih bicikala

Tptlk
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:03
Garaža: Zafir

Post od nikaragva »

Sent from my HTC One V using Tapatalk 2
Svaka cast.
Meni pocnu shake da trnu vec posle 15-20km, a bulja i ranije :)

Meni je prosecna brzina oko 23/24km/h, s tim da pravim uvek oko 2,3 pauze na toj distanci, da odmorim bulju. Dovoljno mi bude da prosetam 100-200m i to je to, posle toga cepam dalje, kao nov :D

Takodje sam primetio da mi ravnicarske ture, uopste nisu nesto lakse od brdskih. Npr. manje vise mi isto vremena treba i otprilike su iste prosecne brzine, oko 19-21 fruska gora, ravnicarske 22-23, ka zapenim bude oko 24. Ne vozim, kako bih rekao, pravolinijski, nego u krug, tako da se uvek vratim na istu visinu sa koje sam krenuo.
Korisnikov avatar
Sloba
Site Admin
Reactions:
Kontakt:

Post od Sloba »

Može brže da se vozi, ali ne puno kada su duže ture u pitanju. Na momente vozim 30 km/h na ravnom, na momente 10 km/h po kaldrmi i dolmi ili kada me vetar satera u ćošak. Dok izađem iz grada, imam dosta semafora, biciklističkih staza, kreni-stani, a to sve obara prosek. No, prosek je najmanje bitan, onako sam ga pomenuo. Danas sam se nešto zarekao da ću iz cuga odvozati zadatu rutu i nisam stajao uopšte, osim minut-dva u Futogu zbog saobraćajke - Fiat Stilo pokupio skuteraša. Nisam video koji je ishod, video sam samo skuter u delovima i oštećenu haubu i šoferku na Stilu.
Korisnikov avatar
Gaginh0
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
Garaža: Nemam garažu :(

Post od Gaginh0 »

Recite mi koliko ste platili te merace brzine? Ja sam uzeo neki prospekat iz radnje i tamo ima u ponudi neka dva komada od 1300 i 2000din...
BOJ SE OVNA, BOJ SE GOVNA, A KAD ĆU ŽIVETI?

Slika
Korisnikov avatar
Sloba
Site Admin
Reactions:
Kontakt:

Post od Sloba »

Toliko i koštaju bolji - Trek, Cat Eye, Sigma i slični. Ima sada i bežičnih sa dosta funkcija, a što više funkcija, viša je cena, mada pitanje je šta ti od toga i treba. Kalorije su prva funkcija koju bih izbacio.
Korisnikov avatar
BAJKER
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike

Post od BAJKER »

:plusone: Glupost koju su uveli, sasvim nepotrebno. Meri kalorije isto dal isao uzbrdo ili nizbrdo :mrgreen:
Slika
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

To je svuda glupost,i u teretani...
Nista ne moze precizno da meri koliko neko kalorija trosi...
Pa sigurno ne trosimo Malivuk i ja isto kalorija kada trcimo...
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

A vi kao trčite. :kezo:
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:03
Garaža: Zafir

Post od nikaragva »

Na endo mondo ima merac kalorija, ali tamo moras da uneses godine, tezinu, gps ti meri visinske razlike, odaberes aktivnost ...
Sloba napisao:Može brže da se vozi, ali ne puno kada su duže ture u pitanju. Na momente vozim 30 km/h na ravnom, na momente 10 km/h po kaldrmi i dolmi ili kada me vetar satera u ćošak. Dok izađem iz grada, imam dosta semafora, biciklističkih staza, kreni-stani, a to sve obara prosek. No, prosek je najmanje bitan, onako sam ga pomenuo. Danas sam se nešto zarekao da ću iz cuga odvozati zadatu rutu i nisam stajao uopšte, osim minut-dva u Futogu zbog saobraćajke - Fiat Stilo pokupio skuteraša. Nisam video koji je ishod, video sam samo skuter u delovima i oštećenu haubu i šoferku na Stilu.
Koja ti je ruta bila? Do futoga i nazad?
Raspali jednom do palanke, bentom, svrati na rakijicu, ima da letis nazad :)
Imas od gsp do moje kuce oko 35km u jednom pravcu.
Korisnikov avatar
Sloba
Site Admin
Reactions:
Kontakt:

Post od Sloba »

nikaragva napisao:
Sloba napisao:Može brže da se vozi, ali ne puno kada su duže ture u pitanju. Na momente vozim 30 km/h na ravnom, na momente 10 km/h po kaldrmi i dolmi ili kada me vetar satera u ćošak. Dok izađem iz grada, imam dosta semafora, biciklističkih staza, kreni-stani, a to sve obara prosek. No, prosek je najmanje bitan, onako sam ga pomenuo. Danas sam se nešto zarekao da ću iz cuga odvozati zadatu rutu i nisam stajao uopšte, osim minut-dva u Futogu zbog saobraćajke - Fiat Stilo pokupio skuteraša. Nisam video koji je ishod, video sam samo skuter u delovima i oštećenu haubu i šoferku na Stilu.
Koja ti je ruta bila? Do futoga i nazad?
Raspali jednom do palanke, bentom, svrati na rakijicu, ima da letis nazad :)
Imas od gsp do moje kuce oko 35km u jednom pravcu.
A, može, može. Rakijica u kombinaciji sa 30-35°C stepeni na bajsu je pravi kerozin. :mrgreen:

Jeste, išao sam pored Kamenjara pa sve do kraja Futoga dolmom, tamo gde se završava asfalt i gde kreće prašnjava staza prema Begeču. Posle kroz selo i glavnim putem prema NS. Ta ruta ima 41 km, ako iz Futoga krenem najbližim putem kući, kao prošle nedelje, ali juče sam skrenuo sa Futoškog puta na Somborski bulevar, otišao na Dunav, vozio do kraja staze iza Danubijusa pa opet nazad do grada... Nakupilo se još 10 km u odnosu na pre neki dan. Planiram da vozim u B. Palanku koji dan, samo da se organizujem. Milsio sam da do kraja sezone idem i do Beograda, ali to bih vozio u društvu, ne bih sam.
Odgovori