Preplatiš švabu u odnosu na konkurenciju a onda ga demontiraš kad hoćeš da ga opereš

Sent from my SM-S926B using Tapatalk
Kod Logana je bila neka kampanja gde su svima naknadno montirali zadnja podkrila. Sećam se kad sam pročitao tu vest da sam sledeći dan pričao s kolegom koji je imao Logana. On kaže sve je u redu, nema rđe. Posle nekoliko dana zvali i njega da mu ugrade. Kaže, ti si me izbaksuziraodunx81 napisao: 05 Okt 2025, 12:07 Sećam se priče sa prvim Loganom, garancija na motor je bila 2 a na limariju 6 godina.
Krajem 5. godine počinju problemi sa rubovima, kreću reklamacije ali 99% biva odbijeno jer nisu dolazili na periodične preglede kako je stajalo u garantnom listu već su svi prestali sa odlaskom u ovlašćeni nakon isteka te 2 godine.
Baš pre par dana videh jednog, iz sredine vrata mu izbija.
To je skoro kod svih vozila slucaj koji imaju prednji pogon, nije samo VW. Ja sam na Stilu to uvek prao, zato nije imao korozije nista. Na mnogima su zbog toga protrulili pragovi. Na Cliu sam isto redovno prao, auto 22 godine, nikakve korozije nemaBigMazzy napisao: 05 Okt 2025, 13:05
Preplatiš švabu u odnosu na konkurenciju a onda ga demontiraš kad hoćeš da ga opereš
Sent from my SM-S926B using Tapatalk