Korozija na novijim vozilima

Iskustva sa servisima, cene održavanja, pranje i poliranje
Odgovori
BigMazzy
Reactions:
Pridružio se: 03 Feb 2019, 10:10

Re: Korozija na novijim vozilima

Post od BigMazzy »

Preplatiš švabu u odnosu na konkurenciju a onda ga demontiraš kad hoćeš da ga opereš

Sent from my SM-S926B using Tapatalk

Korisnikov avatar
Dare4x4
Reactions:
Pridružio se: 22 Avg 2014, 17:00

Post od Dare4x4 »

dunx81 napisao: 05 Okt 2025, 12:07 Sećam se priče sa prvim Loganom, garancija na motor je bila 2 a na limariju 6 godina.
Krajem 5. godine počinju problemi sa rubovima, kreću reklamacije ali 99% biva odbijeno jer nisu dolazili na periodične preglede kako je stajalo u garantnom listu već su svi prestali sa odlaskom u ovlašćeni nakon isteka te 2 godine.

Baš pre par dana videh jednog, iz sredine vrata mu izbija.
Kod Logana je bila neka kampanja gde su svima naknadno montirali zadnja podkrila. Sećam se kad sam pročitao tu vest da sam sledeći dan pričao s kolegom koji je imao Logana. On kaže sve je u redu, nema rđe. Posle nekoliko dana zvali i njega da mu ugrade. Kaže, ti si me izbaksuzirao :D
Na pregledu su mu našli početnu koroziju i ubacili neku zaštitu koja je smrdela u kabini nekoliko dana.
Korisnikov avatar
dragvorl
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
Kontakt:

Post od dragvorl »

BigMazzy napisao: 05 Okt 2025, 13:05 SlikaSlikaSlikaSlika
Preplatiš švabu u odnosu na konkurenciju a onda ga demontiraš kad hoćeš da ga opereš SlikaSlikaSlika

Sent from my SM-S926B using Tapatalk
To je skoro kod svih vozila slucaj koji imaju prednji pogon, nije samo VW. Ja sam na Stilu to uvek prao, zato nije imao korozije nista. Na mnogima su zbog toga protrulili pragovi. Na Cliu sam isto redovno prao, auto 22 godine, nikakve korozije nema
SlikaSlika
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Post od Grujic »

Kod oca u firmi jednom godisnje su sva njihova kola posle zime vozili u perionicu gde su ciljano radili to podno pranje
Korisnikov avatar
OMP
Reactions:
Pridružio se: 15 Feb 2013, 11:57
Garaža: Giulietta TB

Post od OMP »

Moj drugar svojevremno kupio novog juga, prvo sto je uradio oterao na kompletu zastitu auta odozdo i ugradio zadnja podkrila
Odgovori