Biciklizam
Re: Biciklizam
Sto mozda ne napravis neki put do kovina ili bele crkve, do panceva ima guzve a posle je sve ravno i nema puno saobracaja. Krenes ujutru oko 7 a kuci si uvece do 9 je dan.
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Da, da, znam taj put jer imam vikendicu na 20ak km od Kovina, tako da mogu tamo i da prespavam. Taj put je jedino zeznut zbog kamiona, ali generalno moze da se vozi.
Sent from my Alcatel One Touch Idol using Tapatalk
U pa to ti je onda jos bolja varijanta da ne moras da prelazis 200km u jednom danu. Ja sam bas planirao tu rutu kad budem sredio bajs a i budem imao vremena 

- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
hvala za ovaj klip, meni se posle pada pomerio menjač pa neće da nabaci na najmanji a najveći prebacuje...
Boringly average, but also perfect for school run mums
Gadan grupni pad na TDF. I čudne sudijske odluke.
- Kuzmanovic
Nisam stigao da pogledam jucerasnju i danasnju etapu, gledao sam samo prvu. Ko je pao od glavnih vozaca?
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Gde tačno?Kuzmanovic napisao:Da, da, znam taj put jer imam vikendicu na 20ak km od Kovina, tako da mogu tamo i da prespavam. Taj put je jedino zeznut zbog kamiona, ali generalno moze da se vozi.
- Kuzmanovic
Deliblatska pescara, posle Gaja skrecem sa magistrale na pescaru i picim do kuce zemljanim putem.
Popadalo je njih 15-ak i ozbiljno se izlomili. Bio pad na ravnom u grupnoj vožnji lepom brzinom. Četvorica odustala odmah.
Trka bila privremeno prekinuta dok se nisu svi pridigli i dostigli grupu. Nikom nije bilo jano što su stali, kanije objavili da u prekinuli jer su sve medicinske ekipe bile angažovane na mestu pada i da, u slučaju novog pada, ne bi bilo medicinske ekipe.
Između ostalik pao i Kanćelara, ali nastavlja.
Trka bila privremeno prekinuta dok se nisu svi pridigli i dostigli grupu. Nikom nije bilo jano što su stali, kanije objavili da u prekinuli jer su sve medicinske ekipe bile angažovane na mestu pada i da, u slučaju novog pada, ne bi bilo medicinske ekipe.
Između ostalik pao i Kanćelara, ali nastavlja.
Vrhunski finiš trke.
Cilj na usponu, Frum ostavio Kontadora 18s i uzeo žutu majcu. Na 500m do cilja Kontador mu bio na točku. Tad krenuo napad, Frum pratio, a Kontador seo. Uz bonifikaciju i prethodnih 12s prednosti ukupna razlika 36s. Teško će Kontador to stići u redovnom toku događaja.
Cilj na usponu, Frum ostavio Kontadora 18s i uzeo žutu majcu. Na 500m do cilja Kontador mu bio na točku. Tad krenuo napad, Frum pratio, a Kontador seo. Uz bonifikaciju i prethodnih 12s prednosti ukupna razlika 36s. Teško će Kontador to stići u redovnom toku događaja.
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Ima još dosta da se vozi, ali Froome je malkice bolji, mada teška iskušenja su pred njima i niko ne zna ko može da se "raspadne" na nekoj etapi...Nisam neki posebni ljubitelj Contadora, ali cenim što pokušava da dobije Tour i Giro u istoj godini i ne ziheraši kao ostali godinama unazad.
Sve se slažem, ima još dosta da se vozi, mada ako Kontador nije bio u stanju da prati Fruma 500m na trećoj etapi, verujem da je razlika u formi prisutna.
Skaj se prošlih godina pokazao kao jako ozbijna ekipa koja dobro kontroliše trku i ne verujem da će dozvoliti neku brljotinu kojom bi Kontador nadoknadio vreme. Kontrolisaće ga sve vreme vrlo ozbiljno.
Skaj se prošlih godina pokazao kao jako ozbijna ekipa koja dobro kontroliše trku i ne verujem da će dozvoliti neku brljotinu kojom bi Kontador nadoknadio vreme. Kontrolisaće ga sve vreme vrlo ozbiljno.
Kakav je Nibali?
13. sa 1'38" zaostatka.
- Kuzmanovic
Kancelara mora da napusti Tur zbog povrede. :/
http://www.cyclingnews.com/news/cancell ... peed-crash
http://www.cyclingnews.com/news/cancell ... peed-crash