Mobile uploads

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
kragujevac
Reactions:
Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)

Re: Mobile uploads :)

Post od kragujevac »

Ne znam koliko su naši komunalci edukuju što se tiče ZOBSa.
Za ovakvo parkiranje u D mu ne bi odneli auto jer ne blokira nikoga i parkiran je na označenoj površini ali bi mu nalepili tiket od 15€ zbog potencijalnih manevara pri isparkiravanju koji mogu da prave probleme/budu opasni tekućem saobraćaju.
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Korisnikov avatar
Markoni
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:47

Post od Markoni »

Pa cim je kazna 15E znaci da nije drama i bahatluk. :)

Tapatalk Post
Korisnikov avatar
kragujevac
Reactions:

Post od kragujevac »

Nije, ali je džiberizam.
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Korisnikov avatar
Markoni
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:47

Post od Markoni »

Pa dobro, to jeste malo. :)
Desilo se i meni par puta kada se oslobodi mesto preko puta, a ja ga trazim vec 15 min. :)

Tapatalk Post
Korisnikov avatar
Milos_kg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm

Post od Milos_kg »

Slika nije okacena zbog parkinga, vec amg masine :) Bas dobro izgleda.

Sent from Edž
Korisnikov avatar
havijer
Reactions:
Pridružio se: 28 Mar 2015, 07:55
Garaža: I30 mk1 1,4

Post od havijer »

Ma svašta, da li se parkirao ovako ili onako jaka stvar. Ne treba vam ta negativna energija.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Korisnikov avatar
elMaestro
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:07
Garaža: C2

Post od elMaestro »

Pa predstaviste to malopre kao da se poprecio u dve saobracajne trake, sa naglaskom na bahatost. :)
Имам једно потпитање...
Korisnikov avatar
kragujevac
Reactions:

Post od kragujevac »

Meni je to u svakom slučaju bahato parkiranje. Ovako na slici ne izgleda toliko strašno, ali stavite se u situaciju da ste vi na 30m odatle u pravom smeru, imate neki termin, tražite parking i da je to jedino mesto u prečniku od kilometar. I onda neki umišljeni nadobudni bahati pavijan uleti u kontra smer i "otme" vam to mesto, namerno praveći prekršaj.
Ljuba Moljac
Korisnikov avatar
havijer
Reactions:

Post od havijer »

Ma jok, to ti je za Srbiju ništa specijalno.

ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Sta ti je njemacka, nije mi palo na pamet da ste na to mislili :)

Doduse jeste me par puta opominjao saobracajac za takvo parkiranje a i ima smisla to da je opasno prilikom isparkiravanja.
Korisnikov avatar
havijer
Reactions:

Post od havijer »

Ma ovde čak možda ima prostora da se jednim potezom vrati u ispravan smer kretanja. Drama bzv.
Miloše, slikaj im taksiste preko puta TC Radnički :D

Korisnikov avatar
kragujevac
Reactions:

Post od kragujevac »

Utoliko je još veći pavijan ako je svoju glupost mogao lako da koriguje a to iz ličnog džiberizma nije uradio.
Očigledno da imamo različite pragove trpljenja u pogledu pavijanizma na ulicama. :D
Ljuba Moljac
Korisnikov avatar
petarboj
Reactions:
Pridružio se: 19 Mar 2013, 16:47

Post od petarboj »

U Americi je to isto prekršaj, kum platio kaznu. I to u kraju gde živi, u slepoj ulici. Ali nije bila 15e već mislim 50usd.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk
chaslav
Reactions:
Pridružio se: 15 Mar 2016, 00:54
Garaža: BMW 530 d E60

Post od chaslav »

Kragujevca za komunalca !
Korisnikov avatar
kragujevac
Reactions:

Post od kragujevac »

Ne moram ja to da radim, :D dovoljno bi bilo da ovi što se u Srbiji sada bave tim samo sprovedu pravila i zakone kako treba, sa nultim pragom tolerancije (nešto slično kao u A,D, CH). Za relativno kratko vreme bi se znao red.
Problem je što u Srbiji ima na puno mesta puno većih problema nego što su ovakvi, pa je narod oguglao na takve "sitnice". E sad, kad bi komunalci u SRB malo izguglali kako se to radi u koliko-toliko uredjenim državama i samo sproveli naše zakone, divota bi bila.
U DACH se verovatnoća dobijanja kazne za prekršaje u saobraćaju ne smanjuje linearno s veličinom auta i količinom kose na glavi vozača, tako da će i najistetoviranija volovska glava u isćuniranom A8 ili S500 dobiti kaznu kao i svako drugi, što u SRB na žalost nije slučaj.
Pre jedno godinu dana sam primetio da je par lagano tamnoputih tipova sa relativno skupim autima počelo da se "skuplja" u blizini naše zgrade na jednom malom parkingu (Auti su bili Nissan GTR, BMW650,neki Lambo ili tako nešto, čak je bio i jedan Morgan). Kulturno skup vozni park. E sad, meni nisu ništa uradili, nisu čak ni brzo vozili (Zona 30) ali su bili dosta bučni pri dolasku/odlasku. Pošto sam bio dokon a deca mi kroz tu ulicu idu do škole, napišem Email policijskoj stanici Pasing koja je zadužena za naš kraj. Verovali vi ili ne, pozvali su me telefonom iz stanice u roku od 10 minuta i ja sam im još detaljnije ispričao o čemu se radi. Nepotrebno je da napominjem da se ti momci od tada više ne skupljaju na tom mestu. To je za moje pojmove pravna država i policija u službi gradjana.
Poslednja izmena od kragujevac u 06 Maj 2017, 10:40, izmenjeno 2 puta ukupno.
Ljuba Moljac
Odgovori