Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk
Pa zavisi...za sada nemam neke velike restrikcije, recimo da je najgore sto pojedem velika pica u Pizza Bar-u, a poslenji put sam i tu parce ostavio...vecinu vremena pojedem neku prosecnu gurmansku sa pomfritom ili slicnu velicinu neke druge hrane...recimo, kod dede u Takovskoj obicnu pljedzu od 300g sa lukom i alevom.
Tom logikom bi gimnastičari završili u invalidskim kolicima, pošto na njihovim treninzima kičma ide u minus milion puta godišnje.HKS napisao:Na podu kicma ide u minus, taru se prsljenovi, ne bih to. Kao kad bi na ovoj spravi isao skroz gore.
Послато са Redmi Note 7 помоћу Тапатока
steva_anya napisao: 05 Jul 2020, 22:46steva_anya napisao: 31 Jan 2020, 15:49 Za Bozic 109.9kg
Danas 101.4kg, 8.5kg manje (osecam i vidim da gubim svugde: podbradak, ledja, stomak)
3 obroka (7-8 ujutru, pa na svalih 5-6 sati). Pijem vodu. Ovo je kao neka hrono dijeta ali ima i mesa![]()
Sad na 93.5kg, posle hrono januar-feb, malo vratio tokom Corone u martu-aprilu, u maju-junu nastavio hrono i keto.
Od 95-96kg ubacio sutiranje na kos u sali po 30-45min na pocetku, sad sam na 45-60min.
Cilj je pre bio 95, sad sam pomerio na 90, a verovatno cu i spustiti na 88-89.
10 kila manje od kada pazim na ishranu ali i dalje imam još dosta da skidam.Skipper napisao: 15 Jul 2020, 16:25 Ja skinuo nekih 6-6.5 kila za malo manje od mesec i po dana od kad sam malo poveo računa o ishrani.