Beograd

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Re: Beograd

Post od Heinz »

Može i peške preko Brankovog mosta do Pop Lukine, parkira na Ušću.

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Beograd

Post od ftj »

U stvari u bg na vodi ima bez zone skroz onda. Znam da je to jedno od mesta gde mozes anygo carsharing da parkiras a oni dozvoljavaju samo ako nema ili je plava zona. Neki delovi imaju zelenu zonu

Slika
BigMazzy
Reactions:
Pridružio se: 03 Feb 2019, 10:10

Post od BigMazzy »

Gazu napisao:Ja bih došao radnim danom prepodne. Deluje tu onda bolja opcija u plavoj zoni parkirati kao što kažete. Malo me živcira što plavu zonu u Beogradu na vodi ne vidim ni na sajtu Parking servisa. Ali dobro, i NBG je dovoljno OK, samo da nađem parking dovoljno blizu.Slika
Parkiraš na parking Metroa u Krnjači(možeš 24 sata, beaplatno) i busem 95, 16, 43 jedno 4 stanice do Knez Mihajlove

Sent from my SM-S926B using Tapatalk

Korisnikov avatar
Gazu
Reactions:
Pridružio se: 08 Feb 2022, 00:31
Garaža: Opel Astra G 1.6i-16V

Post od Gazu »

Hvala društvo!😊

Gledaću ipak da se zabodem na NBG ili BNV, ipak mi je to dosta prisupačnije ako bi mi zatrebao auto u međuvremenu.🙂
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Gazu napisao: 03 Sep 2025, 20:11 Ja bih došao radnim danom prepodne. Deluje tu onda bolja opcija u plavoj zoni parkirati kao što kažete. Malo me živcira što plavu zonu u Beogradu na vodi ne vidim ni na sajtu Parking servisa. Ali dobro, i NBG je dovoljno OK, samo da nađem parking dovoljno blizu.🙂
Zabodeš plavu zonu negde u delu Antifašističke Borbe i Bulvar Zorana Đinđića, pa nahvataš bus EKO1 ili 65, do Zelenog venca. Dnevni parking je 400 dinara na 9118.

https://maps.app.goo.gl/1fEvkR9odixWdJ6X6
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:

Post od Heinz »

Korisnikov avatar
Gazu
Reactions:
Pridružio se: 08 Feb 2022, 00:31
Garaža: Opel Astra G 1.6i-16V

Post od Gazu »

Hvala vam svima na pomoći, al ja sam uspeo da zeznem ipak parking.😂

Prolazim kroz Zorana Đinđića, ali vidim sa strane lepša mesta u ladovini. Odem ja tamo, i parkiram se. Odem do table, vidim da je zona zelena. Preparkiram se, i platim dnevnu kartu za plavu zonu. Odmah dobijem poruku da sam uspešno platio parkiranje, a zatim dobijem i poruku da imam da platim e-DPK za tu i zelenu zonu 3000 dinara, tj. 1500. Tako da sam platio parking 1900 dinara. J*bote, Beograd... Porez na idiote.😤

Sad još samo da doplatim još jednu dnevnu kartu za sutra. Al dobro, kad se uproseči i sa sutrašnjim danom, moći ću da se tešim da je jeftinije nego da sam ga ostavio u tržnom centru.😂
Korisnikov avatar
zdushan
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2013, 13:02
Garaža: Škoda Superb 2.0 TDI 4x4

Post od zdushan »

Šapić like this

Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:

Post od Heinz »

Ja rekoh da parkiraš u centru za 1500.

Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31

Post od Kuzmanovic »

Gazu napisao: 04 Sep 2025, 23:53 Hvala vam svima na pomoći, al ja sam uspeo da zeznem ipak parking.😂

Prolazim kroz Zorana Đinđića, ali vidim sa strane lepša mesta u ladovini. Odem ja tamo, i parkiram se. Odem do table, vidim da je zona zelena. Preparkiram se, i platim dnevnu kartu za plavu zonu. Odmah dobijem poruku da sam uspešno platio parkiranje, a zatim dobijem i poruku da imam da platim e-DPK za tu i zelenu zonu 3000 dinara, tj. 1500. Tako da sam platio parking 1900 dinara. J*bote, Beograd... Porez na idiote.😤

Sad još samo da doplatim još jednu dnevnu kartu za sutra. Al dobro, kad se uproseči i sa sutrašnjim danom, moći ću da se tešim da je jeftinije nego da sam ga ostavio u tržnom centru.😂
Kontaktiraj parking servis, objasni da si uplatio pogresnu zonu i najverovatnije ce ti ponistiti dnevnu kartu.
Odgovori