Beograd
Re: Beograd
Može i peške preko Brankovog mosta do Pop Lukine, parkira na Ušću.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Parkiraš na parking Metroa u Krnjači(možeš 24 sata, beaplatno) i busem 95, 16, 43 jedno 4 stanice do Knez MihajloveGazu napisao:Ja bih došao radnim danom prepodne. Deluje tu onda bolja opcija u plavoj zoni parkirati kao što kažete. Malo me živcira što plavu zonu u Beogradu na vodi ne vidim ni na sajtu Parking servisa. Ali dobro, i NBG je dovoljno OK, samo da nađem parking dovoljno blizu.
Sent from my SM-S926B using Tapatalk
- Gazu
- Pridružio se: 08 Feb 2022, 00:31
- Garaža: Opel Astra G 1.6i-16V
Hvala društvo!
Gledaću ipak da se zabodem na NBG ili BNV, ipak mi je to dosta prisupačnije ako bi mi zatrebao auto u međuvremenu.
Gledaću ipak da se zabodem na NBG ili BNV, ipak mi je to dosta prisupačnije ako bi mi zatrebao auto u međuvremenu.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Zabodeš plavu zonu negde u delu Antifašističke Borbe i Bulvar Zorana Đinđića, pa nahvataš bus EKO1 ili 65, do Zelenog venca. Dnevni parking je 400 dinara na 9118.Gazu napisao: 03 Sep 2025, 20:11 Ja bih došao radnim danom prepodne. Deluje tu onda bolja opcija u plavoj zoni parkirati kao što kažete. Malo me živcira što plavu zonu u Beogradu na vodi ne vidim ni na sajtu Parking servisa. Ali dobro, i NBG je dovoljno OK, samo da nađem parking dovoljno blizu.![]()
https://maps.app.goo.gl/1fEvkR9odixWdJ6X6
Posetite www.garaza.rs !
- Gazu
- Pridružio se: 08 Feb 2022, 00:31
- Garaža: Opel Astra G 1.6i-16V
Hvala vam svima na pomoći, al ja sam uspeo da zeznem ipak parking.
Prolazim kroz Zorana Đinđića, ali vidim sa strane lepša mesta u ladovini. Odem ja tamo, i parkiram se. Odem do table, vidim da je zona zelena. Preparkiram se, i platim dnevnu kartu za plavu zonu. Odmah dobijem poruku da sam uspešno platio parkiranje, a zatim dobijem i poruku da imam da platim e-DPK za tu i zelenu zonu 3000 dinara, tj. 1500. Tako da sam platio parking 1900 dinara. J*bote, Beograd... Porez na idiote.
Sad još samo da doplatim još jednu dnevnu kartu za sutra. Al dobro, kad se uproseči i sa sutrašnjim danom, moći ću da se tešim da je jeftinije nego da sam ga ostavio u tržnom centru.
Prolazim kroz Zorana Đinđića, ali vidim sa strane lepša mesta u ladovini. Odem ja tamo, i parkiram se. Odem do table, vidim da je zona zelena. Preparkiram se, i platim dnevnu kartu za plavu zonu. Odmah dobijem poruku da sam uspešno platio parkiranje, a zatim dobijem i poruku da imam da platim e-DPK za tu i zelenu zonu 3000 dinara, tj. 1500. Tako da sam platio parking 1900 dinara. J*bote, Beograd... Porez na idiote.
Sad još samo da doplatim još jednu dnevnu kartu za sutra. Al dobro, kad se uproseči i sa sutrašnjim danom, moći ću da se tešim da je jeftinije nego da sam ga ostavio u tržnom centru.
- zdushan
- Pridružio se: 12 Jan 2013, 13:02
- Garaža: Škoda Superb 2.0 TDI 4x4
Šapić like this
Ja rekoh da parkiraš u centru za 1500.
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Kontaktiraj parking servis, objasni da si uplatio pogresnu zonu i najverovatnije ce ti ponistiti dnevnu kartu.Gazu napisao: 04 Sep 2025, 23:53 Hvala vam svima na pomoći, al ja sam uspeo da zeznem ipak parking.
Sad još samo da doplatim još jednu dnevnu kartu za sutra. Al dobro, kad se uproseči i sa sutrašnjim danom, moći ću da se tešim da je jeftinije nego da sam ga ostavio u tržnom centru.![]()