Biciklizam
Re: Biciklizam
Au sunce ti. Idem i ja kacigu da pazarim.
Tapatalk
Tapatalk
- Blackshadow
- Pridružio se: 22 Dec 2013, 01:41
- Garaža: W 211 2004 E200 NGT 163KS
Au koji šit, brz oporavak drugar, ovakve stvari kad čujem uvek me odvoje od bajsa na par dana...
Kanis li pobijediti, ne smijes izgubiti!
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Kako je danas, jel izdrzavas? Jesi juce snimio sve to sto si olupao za svaki slucaj?
Bedak.
Koliko brzo si isao?
Koliko brzo si isao?
- Rakhil
I gde su slike, gde su selfiji sa kopcama, kako tako majku mu 

- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Hvala Black. Lekcija je naucena, kupuje se kaciga i jos vise se pazi na rupe na putu.
Aleksa, isao sam izmedju 20 i 25 km/h. Pre toga je raskrsnica, pa sam ukocio da bi skrenuo i onda sam naleteo na rupu koja se nalazi na nekih 5 metara posle pesackog prelaza, tako da nisam stigao da idem brze iako je tu nizbrdica.
Nisam snimao juce nista osim glave, ali mi je ortoped ispipao sve moguce koske po rukama da vidi da li me nesto boli. Jutros je bilo najgore ustati i razmrdati se, tada me je sve zivo bolelo. Od bolova je ostao bol u kolenu (mogu da hodam i vozim auto, ali boli) i blagi bol u desnoj saci. I da, peckaju me rane tj oderotine. Jutros sam bio u domu zdravlja da primim anti tetanus zastitu i svaki drugi dan treba da idem na previjanje arkade.
Rakhile, okacio bi selfi, ali nema sta da se vidi, zalepili si mi hanzaplast preko obrve, slikacu kad izvadim konce.
Ovo su dve najznacajnije rane, da ne slikam sad bas sve.

Sent from my Alcatel One Touch Idol using Tapatalk
Aleksa, isao sam izmedju 20 i 25 km/h. Pre toga je raskrsnica, pa sam ukocio da bi skrenuo i onda sam naleteo na rupu koja se nalazi na nekih 5 metara posle pesackog prelaza, tako da nisam stigao da idem brze iako je tu nizbrdica.
Nisam snimao juce nista osim glave, ali mi je ortoped ispipao sve moguce koske po rukama da vidi da li me nesto boli. Jutros je bilo najgore ustati i razmrdati se, tada me je sve zivo bolelo. Od bolova je ostao bol u kolenu (mogu da hodam i vozim auto, ali boli) i blagi bol u desnoj saci. I da, peckaju me rane tj oderotine. Jutros sam bio u domu zdravlja da primim anti tetanus zastitu i svaki drugi dan treba da idem na previjanje arkade.
Rakhile, okacio bi selfi, ali nema sta da se vidi, zalepili si mi hanzaplast preko obrve, slikacu kad izvadim konce.

Ovo su dve najznacajnije rane, da ne slikam sad bas sve.

Ko se ne razbije sa bajsa, kao da ga nije ni vozio
Imao sam slicno iskustvo pre par godina pri jos vecoj brzini i imao sam srece kao i ti. Dobro si prosao.

Da li imaš prednju suspenziju na bajsu?
Ja sam imao sličnu nesreću da mi se izbije volan iz ruku, ali sam prošao 10x gore nego ti, već 16 godina sam sav u ožiljcima od tog pada (kolena, ruke, grudi, lice, brada ušivana, uganut palac - i dalje ne mogu da ga pomeram kompletno, potres mozga...).
Postavio sam ti pitanje iznad jer bi me verovatno u mom slučaju spasila suspenzija. Drastično ublažava takve iznenadne udarce.
Ja sam imao sličnu nesreću da mi se izbije volan iz ruku, ali sam prošao 10x gore nego ti, već 16 godina sam sav u ožiljcima od tog pada (kolena, ruke, grudi, lice, brada ušivana, uganut palac - i dalje ne mogu da ga pomeram kompletno, potres mozga...).
Postavio sam ti pitanje iznad jer bi me verovatno u mom slučaju spasila suspenzija. Drastično ublažava takve iznenadne udarce.
- Kuzmanovic
Igore slazem se da sam imao srece, mogao sam proci mnogo gore (evo i Nidzinog primera).
Nidzo imam prednju suspenziju ali je uvek zakljucana, plus gume naduvane na 4.5 bara. Razmisljao sam sinoc o tome i isto sam zakljucio, suspenzija bi me verovatno spasila od pada.
Nidzo imam prednju suspenziju ali je uvek zakljucana, plus gume naduvane na 4.5 bara. Razmisljao sam sinoc o tome i isto sam zakljucio, suspenzija bi me verovatno spasila od pada.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Jel ta rupa bila bas na krivini, jel si bio nagnut?
BAJKER napisao:Cenim da se je stvrdnula ko glina.zuzazu napisao:Bajker, ako ga otvoris, slikaj sredinu pre nego sto je ocistis da vidimo mas' na sta lici...
Bax slikaj deo oko srednjeg pogona da vidim kakav kljuc skida srednji pogon-osovinu, dakle ne ovu stranu gde su zubcanici nego levu stranu.
Ima italijanski navoj

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Paja napisao:E jbg dešava se.
EDIT Tako ti i treba kada ideš u Karađorđevu da demonstriraš protiv BH20 promenade.
Bio ortak neki dan na protestu. Kaže da su zatvorili stazu da bi digli baštu kafića na stubovima iznad vode. Šatro promenada.

Inače komentar nekog matorog pandura: "Deco najrađe bih pobacao ovu ogradu i sve njih u reku, koliko mi BH2O ide na j@j@"

Širim haos!
- Kuzmanovic
- Rakhil
Napravi performans sa zatrpavanjem rupe, to je Savamala, bice poseceno na keca
http://planetbike.rs/pbshop/Biciklizam/ ... cige/3418/ - uzmi ovo, testirao sam licno o beton a jedna je od najjeftinijih. Ako si nesto polupao od opreme na bajsu, javi pa da ti dam sta imam viska; ionako te finansiram posredno pa je lakse da ti prosto dam na ruke bez posrednika

http://planetbike.rs/pbshop/Biciklizam/ ... cige/3418/ - uzmi ovo, testirao sam licno o beton a jedna je od najjeftinijih. Ako si nesto polupao od opreme na bajsu, javi pa da ti dam sta imam viska; ionako te finansiram posredno pa je lakse da ti prosto dam na ruke bez posrednika