Da, uvek nam nešto neće odgovarati, ali možda bi se lakše i mirili da ne vidimo kako negde drugde može i bolje. S činjenica je da čim prelep će pređeš granicu bilo na sever ili na zapad, odmah vidiš bolje. Barem iz Vojvodine i BG-a gledano.
I drastično se može razlikovati iskustvo sa javnim prevozom u zavisnosti od toga gde živiš. Nema teorije da bi ljudi tokom išli kolima u grad "mazohistički" da je javni prevoz iole dobar. Mislim, jeste mazohistički, ali čoveče, nekad mi je još još više mazohistički da idem busem!
Sent from my Motorola Edge 50 Fusion using Tapatalk
Beograd
Re: Beograd
Kako ćemo mi da koristimo metro (naplata, održavanje) kad nismo bili u stanju da održavamo buseve, tramvaje i trole i za njih plaćamo karte?
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Jbt, grad se siatemsi unustava godinama a ovde parola "nama nikad ne valja" pa nerealno....
A kada je nama valjalo u poslednjih 40 godina?
Sent from my SM-S926B using Tapatalk
Sent from my SM-S926B using Tapatalk
Da se 40 godina u kontinuitetu radilo dobro, mi bismo bili sasvim pristojno razvijena zemlja.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Veruj mi tesko uz rast koji je bio. Infrastruktura (na prvom mestu platiti je ali i planirati) je ono sto razlikuje razvijene od nerazvijenih zemalja. To je bukvalno najveca razlika.