Nije stavljana na bicikl, ali koliko moze da se vidi, izguljena je za medalju, nije je bas pazio....
Za prodaju je dobra jer je za V brake ili disc, ali za tebe kao korisnika (bilo jedne ili druge vrste kocnica) adapter za disc ili izdanci za V brake su nepotrebni.
Na ovo mozes da ubijas cenu.
Svakako uradi kako je Bax predlozio, mozda prodje.
Ja ne znam na tim novijim da li je standardizovana duzina vrata, ali kad sam trazio viljusku za stari bajs (nema a head sistem kacenja) nailazio sam na razlicite duzine vratova, a isto nisu bile kracene.
Sent from my Alcatel One Touch Idol using Tapatalk
zuzazu napisao:
Cena nije bez razloga ovakva, jer je ova viljuska bolja od mnogih amorta na jeftinim biciklima.
Nema rezona kupovati amort koji ce sve vreme biti zakljucan.
Kada se zakljuca, onemogucava mu se hod gore-dole, ali on nema krutu vezu stap/ulozak, niti stap/kruna viljuske tako da takva viljuska uvek "radi". Zato Kenjci i imaju resenje krute viljuske sa amortom u vratu (sve sa ne znam koliko redova iglicastih lezajeva).
Uglavnom, za tvoju ideju voznje, ovo je odlicno resenje samo kada bi prodavac malo korigovao cenu.
Slazem se da je cena malo jaca nego sto bi trebalo, probaj sa tih 50e pa ako prodje prodje.
Headshok viljuske ko Cannondale bicikala imaju iglicaste lezajeve, ukupno 88 iglicastih lezajeva rasporedjenih u 4 strane za stapovima po 22 komada svaki.
Poceo sam prosle nedelje sa voznjom bicikle, za sada sam na 20km i prosecnom brzinom od 20km/h. Mislim da mogu jos brze, malo sam ogranicen i zbog i bicikle. Planiram nesto malo bolje za sledece leto, ali videcu koliko ce me ovo drzati
Danas preuzeo FOXEYE CYCKE COMP sa nagradne igre.Igram neku igru svakodnevno i dobio.Ladno.
Uzgred,postavio sam ga,očitava brzinu,ali ne znam kako da podesim na odgovarajuću dimenziju točkova?Na aparatu postoje samo dva dugmeta:MODE i SET.
Ako si dobio uputstvo za upotrebu onda ga prvo procitaj. Tu ces naci kako se podesava.
vitezkoja napisao:Poceo sam prosle nedelje sa voznjom bicikle, za sada sam na 20km i prosecnom brzinom od 20km/h. Mislim da mogu jos brze, malo sam ogranicen i zbog i bicikle. Planiram nesto malo bolje za sledece leto, ali videcu koliko ce me ovo drzati
Vazno je da ne gubis volju da vozis, to radis radi svojeg opteg zdravlja te se drzi toga. Ako ti takv nacin rekreacije prija onda krenes u razmatranje da li ti treba bolji biicikl, naravno pre toga zavrsi sezonu sa ovim sto imas.
Poslednja izmena od BAJKER u 24 Jul 2015, 23:25, izmenjeno 1 put ukupno.
Rakhile kupio sam kacigu kao tvoju, jbg ona kao Teodorina mi nije lepo stajala.
Mislio sam da ce mi danas skinuti konce pa da cu sesti na bajs, ali skidaju mi tek u ponedeljak. Jbg, moram jos da se strpim. Bar nemam vise gazu i flaster preko oka, sad se samo konci vide.
Sent from my Alcatel One Touch Idol using Tapatalk