Biciklizam
Re: Biciklizam
Kakvi dripci. :-D
Tapatalk
Tapatalk
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Hahahahahahahaha

Vi bre niste normalni
Sent from my Alcatel One Touch Idol using Tapatalk

Vi bre niste normalni

Sent from my Alcatel One Touch Idol using Tapatalk
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Eto, kako smo je mi videli, jebem te corava?
Juce smo, pre obilaska Kuzmine rupe i prateceg performansa podrske, bili do mrtvo raspalog objekta Savanova zvanog "Pisaj po sirotinji". Koji je ono sumrak civilizacije, sve ti jebem...
Sutra uvece im kao istice dozvola za postavljanje privremenog objekta, biciklisticka udruzenja planiraju da prave protest, bem li ga. Mislim da cu da se odvezem da brojcano doprinesem masi a i da vidim koliko ce pandura smradovi da dovedu da se ne uznemiri njihova govnjiva klijentela.

Juce smo, pre obilaska Kuzmine rupe i prateceg performansa podrske, bili do mrtvo raspalog objekta Savanova zvanog "Pisaj po sirotinji". Koji je ono sumrak civilizacije, sve ti jebem...
Sutra uvece im kao istice dozvola za postavljanje privremenog objekta, biciklisticka udruzenja planiraju da prave protest, bem li ga. Mislim da cu da se odvezem da brojcano doprinesem masi a i da vidim koliko ce pandura smradovi da dovedu da se ne uznemiri njihova govnjiva klijentela.
Detalj da komunalci i panduri čuvaju taj prostor si zaboravio.
Elem, juče na prostoru od Savanove ka Gazeli viđena dva pandura na biciklima, tri stojeća komunalca i dva patrolna puga.
Elem, juče na prostoru od Savanove ka Gazeli viđena dva pandura na biciklima, tri stojeća komunalca i dva patrolna puga.
- Kuzmanovic
Ti policajci na bajsevima su sada komunalci, nisu oni obicni policajci koji su bili ranijih godina. Juce i prekjuce sam video samo komunalce u onom njihovom Chery-u ispod mosta u hladu kako gledaju prema tom kaficu.
Može biti da su bili komunalci. Nisam dobro video pa po inerciji zaključio da je policija jer znam da oni imaju bicikle. stajali ispod tramvajskog mosta.
- Kuzmanovic
http://www.silvergraf.rs/Bax napisao:Gde mogu da se urade te nalepnice?
Pozovi ove i pitaj da li rade naplepnice posto nisam siguran za to, ali znam da rade ono secenje na papiru da ti naprave sablon koji zalepis gde hoces i ofarbas. Tako je drugar odradio Alfa Romeo natpis na celjustima kocnica i nisu mu mnogo para trazili.
Pajo, sad im pise na ramu bajsa komunalna policija.
- Blackshadow
- Pridružio se: 22 Dec 2013, 01:41
- Garaža: W 211 2004 E200 NGT 163KS
Jesu komunalci, Fridl i Škerović, ok su njih dvojica.
Kanis li pobijediti, ne smijes izgubiti!
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Ima milion mesta u gradu koje ce ti uraditi stampu na providnoj samolepljivoj foliji, samo da im odneses pripremu. Druga opcija je da se na kateru iseku slova pojedinacno i nalepe na transfer foliju kojom ih onda centriras na bajs, a farbamnje sablonom bi malo bilo svetogrdje kad je bajs u tako mint stanju.
Najtrajnije resenje bi bilo da uradis na foliji i zaoblis krajeve, lepis sa sapunicom i istiskanjem gumenom spahtlom i miran si godinama.
Najtrajnije resenje bi bilo da uradis na foliji i zaoblis krajeve, lepis sa sapunicom i istiskanjem gumenom spahtlom i miran si godinama.
- Blackshadow
- Pridružio se: 22 Dec 2013, 01:41
- Garaža: W 211 2004 E200 NGT 163KS
Jesu komunalci, Fridl i Škerović, ok su njih dvojica.
Voze raspale bajseve iz donacije rentabajka sa ade, nemaju bremze al' imaju slikove!
Voze raspale bajseve iz donacije rentabajka sa ade, nemaju bremze al' imaju slikove!

Kanis li pobijediti, ne smijes izgubiti!
- Kuzmanovic
Rakhile slazem se sa tobom da je svetogrdje, al reko da odgovorim coveku kad mu niko nije odgovorio. 

Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
Koje su cevi na tvom bajsu, koliko sam video skinuo si tu nalepnicu?
Ne znam na zalost, to je bilo sve strulilo, sto je bilo nalepljeno, ostale su samo one zastavice citave...
kazu da po debljini sticne mogu neke pretpostavke da se urade, jedino sam zaklucio na osnovu generacije delova, da je godiste kraj 70tih, pocetak 80tih u pitanju.
Kocnice Universal 125, pedale i pogon sve je radjeno u to vreme, pred kraj 70tih.
kazu da po debljini sticne mogu neke pretpostavke da se urade, jedino sam zaklucio na osnovu generacije delova, da je godiste kraj 70tih, pocetak 80tih u pitanju.
Kocnice Universal 125, pedale i pogon sve je radjeno u to vreme, pred kraj 70tih.
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
Tako je. Moze na osnovu sticne.
Vidim da su Columbus cevke.
Imali su prilicno modela ali su dva legendarna SL i SLX.
SL set je bio laksi a SLX za nijansu tezi ali je davao bolji weight to strenght ratio.
Cini mi se da je na SL isla 27,2 a na SLX 27,0 ali ne mogu da tvrdim. Sve ovo je iz secanja...
Vidim da su Columbus cevke.
Imali su prilicno modela ali su dva legendarna SL i SLX.
SL set je bio laksi a SLX za nijansu tezi ali je davao bolji weight to strenght ratio.
Cini mi se da je na SL isla 27,2 a na SLX 27,0 ali ne mogu da tvrdim. Sve ovo je iz secanja...