Biciklizam
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Re: Biciklizam
Ama gde to nalazis for fak sejk???
Bunarim, po oglasima, pijacama, dok nabasam na neki koji mi se svidja, vidim 50 komada koji mi se ne svidjaju.
Ovaj npr, je zanimljiv, moze da se malo ucenkas...
http://www.2bike.rs/cikloberza/mali-ogl ... b08PPka-72
U oglasu on ne zna sta je, mada je u pitanju Svajcarski Cilo.
PS. danas je pala opet malo voznjica do Surcina, na Svajcarcu sam sredio kocnice, omeksao sam opruge, savet je bio odlican, i sad su stare Univerzalke mnogo mekse, takodje sam stavio Shimano paknice, koje su novije generacije, pa cekam da malo legnu na felnu. Uporedo sam vozio i domaceg Roga brzinku, da bi testirao kozna sedista, i sem sto su sedista dobra, Rog je takvo djubre u odnosi na ove zapadne bajseve, da to nije humano... A i njega pokusavam da sredim vec nedeljama, ali dzaba sve, ne moze od onoga da se dobije bicikl...
Ovaj npr, je zanimljiv, moze da se malo ucenkas...
http://www.2bike.rs/cikloberza/mali-ogl ... b08PPka-72
U oglasu on ne zna sta je, mada je u pitanju Svajcarski Cilo.
PS. danas je pala opet malo voznjica do Surcina, na Svajcarcu sam sredio kocnice, omeksao sam opruge, savet je bio odlican, i sad su stare Univerzalke mnogo mekse, takodje sam stavio Shimano paknice, koje su novije generacije, pa cekam da malo legnu na felnu. Uporedo sam vozio i domaceg Roga brzinku, da bi testirao kozna sedista, i sem sto su sedista dobra, Rog je takvo djubre u odnosi na ove zapadne bajseve, da to nije humano... A i njega pokusavam da sredim vec nedeljama, ali dzaba sve, ne moze od onoga da se dobije bicikl...
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Bax, ti si inspiracija. Razmišljam sad o Rog petobrzincu koji mi stoji u podrumu u Pančevu, nisam ga vozio 10 godina a da ga malo sredim sigurno bi bio dobar da uhvatim 20-30km sa drugarima tamo. Bar je sve ravno i mogao bi da preživim samo sa tih originalnih 5 brzina.
Sa Rogom se radi sledece :
- peskaris ga i plastificiras 25 evra
- hilzna za srednji pogon industrijski lezaj oko 800 dinara, time mu resavas rak ranu, a to je pogom sa kajlama.
- pozeljno je uzeti alu tockove, oko 3600 par.
- ostalo po zelji....
5 brzina nisu problem, lepo to ide.
Problem je sto nabavis zapadni bajs u stanju ko na fotki, cak i ovaj nemac od danas rastura sa mehanikom, trkalicu necu ni da spominjem.
Recimo onaj Cilo stp sam okacio, ako je zdrav, za npr 80 evra ga nabavis, taj bajs je 3 klase iznad Roga.
Treba mu pogledati ram, da li je prav ostecen rdjav, boja manje vise to se trajno resi plastifikacijom
Ostalo se sve sredjuje
Danas sam gledao i nekog Gianta, opak je bajs nekad bio, ali ram je kriv, a traze 150 jura za njega, to su npr bacene pare...
- peskaris ga i plastificiras 25 evra
- hilzna za srednji pogon industrijski lezaj oko 800 dinara, time mu resavas rak ranu, a to je pogom sa kajlama.
- pozeljno je uzeti alu tockove, oko 3600 par.
- ostalo po zelji....
5 brzina nisu problem, lepo to ide.
Problem je sto nabavis zapadni bajs u stanju ko na fotki, cak i ovaj nemac od danas rastura sa mehanikom, trkalicu necu ni da spominjem.
Recimo onaj Cilo stp sam okacio, ako je zdrav, za npr 80 evra ga nabavis, taj bajs je 3 klase iznad Roga.
Treba mu pogledati ram, da li je prav ostecen rdjav, boja manje vise to se trajno resi plastifikacijom
Ostalo se sve sredjuje
Danas sam gledao i nekog Gianta, opak je bajs nekad bio, ali ram je kriv, a traze 150 jura za njega, to su npr bacene pare...
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
- branja
- Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
- Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy
890 kinti.
Ja uzeo polarizovane, u Uscu, do muda su. A cena smesna. Moracu ove providne zbog noci.
Gde ima da se kupi ona pertla sto ide oko vrata da ne spadnu cvikeri?
Poslato sa Lumia 925
Ja uzeo polarizovane, u Uscu, do muda su. A cena smesna. Moracu ove providne zbog noci.
Gde ima da se kupi ona pertla sto ide oko vrata da ne spadnu cvikeri?
Poslato sa Lumia 925
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Sremska, lik prodaje na ulici svaki dan
- Blackshadow
- Pridružio se: 22 Dec 2013, 01:41
- Garaža: W 211 2004 E200 NGT 163KS
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Gengsta, pa jesi video kako su se polupali Rakhil i Kuzma, a šta bi bilo da nisu imali kacigu. Ćaleta je isto pre koju godinu sačuvala. Nemoj se zezati.
- branja
- Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
- Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy
No pejn no gej, bajo moj.
Vidim da se spominje neka rupa al sam bio u cro pa nisam imao neta.
Planiram da kupim, mislio sam onu skej ali nema mnogo ventilacije, a ta mi se slaze sa bajkom. Tako mi je stilista rekao.
Inace pumpa je domudna, mislim da ce i ortak kupiti. Nasao sam u cemu je caka sa pritiskom.
Jel vozite sutra?
Poslato sa Lumia 925
Vidim da se spominje neka rupa al sam bio u cro pa nisam imao neta.
Planiram da kupim, mislio sam onu skej ali nema mnogo ventilacije, a ta mi se slaze sa bajkom. Tako mi je stilista rekao.
Inace pumpa je domudna, mislim da ce i ortak kupiti. Nasao sam u cemu je caka sa pritiskom.
Jel vozite sutra?
Poslato sa Lumia 925
Planiraš da kupiš rupu?
Tapatalk
Tapatalk
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,