Zanimljivi oglasi

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Re: Zanimljivi oglasi

Post od Xepoj87 »

Veeyron bi trebao da ide za 2.5s, mozda i ide na nekom savrsenom asfaltu, ali generalno postize oko 3s. A i vidi se da mu ne bezi Mclaren na pocetku, vec posle 3-4s, gde su vec iznad 100 km/h, gde je launch nebitan.

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Dzoni_m
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 12 Jul 2013, 12:38
Garaža: BMW 118i, CX-60

Post od Dzoni_m »

@HKS

Odakle tebi da je test namesten? Te brojke okaci macku o rep. Realan svet je nesto drugo. Te tvoje fantazije o "Britancima kao cudu" pricaj nekom drugom. Dok mi ne dokazes da je test namesten nema sta da pricamo.

Ja ti kazem da su te brojke o Veyron cista laz i namestaljka, jer VW marketing ekipa laze i namesta i ceo svet im veruje. Veyron je veliki hype. Nista vise od toga. Na stazi taj auto tek ne opravdava svoju cenu i marketing.
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2013, 18:43

Post od Velja »

Vejron je Golf za ostala supersportska auta.
Korisnikov avatar
ivica122
Reactions:
Pridružio se: 26 Sep 2014, 21:30
Garaža: Honda Accord CL7

Post od ivica122 »

Velja je u pravu. Vejron je dobro izreklamirana fikcija koja ne moze da prismrdi ozbiljnim supersportskim automobilima.
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

@dzoni

cenis da ne ide 407 kmh? Mislis da je vw poznat po laziranju brojki? Ja se nesto secam da su neki drugi morali da ispravljaju brojke svojih konja a ne vw. Isto tako ako pogledamo zeperfs vw grupa je ta koja najcesce navodi istinite pa i potcenjene brojke za razliku od npr. bmwa i azijata.
Dzoni_m
Site Admin
Reactions:

Post od Dzoni_m »

Gledaj ceo post. Covek je pored ociglednog testa nazvao isti prevarom. Isto tako ja mogu da kazem da VW laze iako imamo brojke (primer te Vmax) koje potvrdjuju suprotno. Mislim ko hebe to, bitno je sta ja kazem.
Scuderia
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 20:20

Post od Scuderia »

SuperSport je postavio rekord od 430kmh, a May ga je vozio 415kmh, merili su GPSom.
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

@dzoni

Ne bih bio tako ostar i rekao prevara al poznato je da je skoro svaka scena u top gearu 'zamašćena' da bi bila zanimljivija publici. U tome naravno ne vidim nista lose, nije kao da lazu narod da bi uzeli glasove i slicno. Al evo zeperfsa koji kaze da osim u 80-120(verovatno zbog prenosa), vejron je brzi apsolutno u svakom ostalom segmentu i to solidno.

http://www.zeperfs.com/en/perfs.php?Act ... rsion=Vide
Dzoni_m
Site Admin
Reactions:

Post od Dzoni_m »

Pa dobro to ovde i pricamo. Niko nije rekao da je McL brzi vec da moze da parira, sto po snimku tacno i radi. Sasvim odgovara brojkama.
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

Post od starac vujadin »

Pa bio je brži i u TG...niko ni ne kaže da je Veyron sporiji. Opet, na kružnim stazama nije bio najbrži.
Korisnikov avatar
ivica122
Reactions:
Pridružio se: 26 Sep 2014, 21:30
Garaža: Honda Accord CL7

Post od ivica122 »

ftj napisao:@dzoni

cenis da ne ide 407 kmh? Mislis da je vw poznat po laziranju brojki? Ja se nesto secam da su neki drugi morali da ispravljaju brojke svojih konja a ne vw. Isto tako ako pogledamo zeperfs vw grupa je ta koja najcesce navodi istinite pa i potcenjene brojke za razliku od npr. bmwa i azijata.
U vezi laziranja brojki, ja sam cuo da vw dizeli imaju manje na papiru nego u realnosti. Za BMW ne znam. Sto se azijata tice, moj auto po fabrici od o do 100km/h ubrzava za 8.9sec a po zeperfs-u 8.3sec.

Dal je moguce da ne mogu da obrisem prethodni post? Ne vidim tu oppciju nigde.
Korisnikov avatar
HKS
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2013, 17:31

Post od HKS »

Dzoni_m napisao:@HKS

Odakle tebi da je test namesten? Te brojke okaci macku o rep. Realan svet je nesto drugo. Te tvoje fantazije o "Britancima kao cudu" pricaj nekom drugom. Dok mi ne dokazes da je test namesten nema sta da pricamo.

Ja ti kazem da su te brojke o Veyron cista laz i namestaljka, jer VW marketing ekipa laze i namesta i ceo svet im veruje. Veyron je veliki hype. Nista vise od toga. Na stazi taj auto tek ne opravdava svoju cenu i marketing.
Sam Hammond je izjavio da nije koristio launch control, da bi trka bila zanimljivija.

5:35, mokro i bez launch control

http://www.youtube.com/watch?v=aB02g6TDAME
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2013, 18:43

Post od Velja »

ivica122 napisao:Dal je moguce da ne mogu da obrisem prethodni post? Ne vidim tu oppciju nigde.
Nažalost ne možeš... Kad se pojavi sledaći post ili istekne vreme, uskraćuje se ta mogućnost :)
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

Dobra Aljfa Rom, nisam znao da su imali verziju sa trozonskom klimom
http://www.polovniautomobili.com/putnic ... eo-159-tbi
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
TheWickerMan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT

Post od TheWickerMan »

Od ovog like je Pavle kupio svoju.
Poslednja izmena od TheWickerMan u 23 Avg 2015, 14:24, izmenjeno 1 put ukupno.
Odgovori