Biciklizam
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Re: Biciklizam
U poslednja 3 dana videh baš tri lepe old school specijalke - Motobecane i Moser...baš mi je drago kada vidi da ih ljudi čuvaju.
Dok se ne smiliju da mi urade nove ramove, lagano radimo na pripremi editorijala sa fotkama, za Girinija.
U medjuvremenu, prikupio sam nekoliko patrona, da probam da skrpim low cost, opciju za francuski navoj srednje glave, na Mondia bajsu.
Uzeti su takodje buziri u bojama, koje me zanimaju, kao i nove zalihe materijala i alata, za rad sa kozom.
U medjuvremenu, prikupio sam nekoliko patrona, da probam da skrpim low cost, opciju za francuski navoj srednje glave, na Mondia bajsu.
Uzeti su takodje buziri u bojama, koje me zanimaju, kao i nove zalihe materijala i alata, za rad sa kozom.
Kad je teško - Bax !
Stigao rama za Mondiu, na prvi pogled paint job izgleda dobro, vise detalja popodne, i poneka slikica.
AAAAj Ramo, Ramo, Raaamo druze moj
Stizu vesti da je i Raleigh gotov...
AAAAj Ramo, Ramo, Raaamo druze moj
Stizu vesti da je i Raleigh gotov...
Kad je teško - Bax !
Zuta Mondia je ispala vrlo dobro, na prvo pogled odlicno.
Dok je beli Raleigh vracen na doradu, sutra cu da dam konacni sud, kad ga preuzmem.
Namerno sam nosio u vise firmi, da bi video kako ko radi.
Ima razlike i to osetne u efektima rada.
Kad prodje reklamacija, i kad budem imao sve informacije pred sobom, napisacu misljenje.
Mondia ce da bude bomba, kad resim pogon, kako prilici, old school trkackoj masini
Dok je beli Raleigh vracen na doradu, sutra cu da dam konacni sud, kad ga preuzmem.
Namerno sam nosio u vise firmi, da bi video kako ko radi.
Ima razlike i to osetne u efektima rada.
Kad prodje reklamacija, i kad budem imao sve informacije pred sobom, napisacu misljenje.
Mondia ce da bude bomba, kad resim pogon, kako prilici, old school trkackoj masini
Kad je teško - Bax !
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Bax, odnos reci:fotke ti je izuzeno nepovoljan do sada. Daj slike, ne mora ulje na platnu...:-D
Sent from my Sony EXPERIA M2 Aqua
Sent from my Sony EXPERIA M2 Aqua
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Kakve fotke, meni Bax kad pripoveda kako guli farbu sa rama, ja ko da sam tamo 
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
I prsti te bole, ko njega.Rakhil napisao:Kakve fotke, meni Bax kad pripoveda kako guli farbu sa rama, ja ko da sam tamo
Ajde de, kad ste navrli, evo ga mali prozor u moj svet trenutno 
Mondia je ofarbana odlicno, bas sto je moj dizajner u timu zeleo, tekstura, nijansa, debljina, sjaj, znaci to je zaista dobro.
ALI, uspeli su da mi naprave ulubljenje u ramu, koji je ocigledno im pao, nije funkcionalan problem ,ali brate 40 godina je bio citav i onda ga oni ostete, i usput su mi zalomili sraf koji sluzi za podesavanje zadnjeg tocka i sad muku mucim da ga izvadim.
Za Raleighta necu da pricam do sutra, danas su posao uradili truba.

image uploading site
A ruke su mi ubivene do bola, sve rana do rane
NAravno ovde je blic malo izvitoperio nijansu, ali najlakse receno to je zuta, koja vuce n acrvenu, nesto kao autobusi GSP
KAo Baner UNO auto servisa na ovom forumu...
Upravo treba da mi stignu jos dva tabular tocka, jedva cekam da vidim kakvi su.
Mondia je ofarbana odlicno, bas sto je moj dizajner u timu zeleo, tekstura, nijansa, debljina, sjaj, znaci to je zaista dobro.
ALI, uspeli su da mi naprave ulubljenje u ramu, koji je ocigledno im pao, nije funkcionalan problem ,ali brate 40 godina je bio citav i onda ga oni ostete, i usput su mi zalomili sraf koji sluzi za podesavanje zadnjeg tocka i sad muku mucim da ga izvadim.
Za Raleighta necu da pricam do sutra, danas su posao uradili truba.

image uploading site
A ruke su mi ubivene do bola, sve rana do rane
NAravno ovde je blic malo izvitoperio nijansu, ali najlakse receno to je zuta, koja vuce n acrvenu, nesto kao autobusi GSP
KAo Baner UNO auto servisa na ovom forumu...
Upravo treba da mi stignu jos dva tabular tocka, jedva cekam da vidim kakvi su.
Kad je teško - Bax !
NE znam kako jeb... sraf da izvucem, raspada se sta god pipnem, jedino da razbusim malu rupu sa burgijom
ili da ga ostavim tako, popizdeo sam...
Kad je teško - Bax !
- Blackshadow
- Pridružio se: 22 Dec 2013, 01:41
- Garaža: W 211 2004 E200 NGT 163KS
Ne znam ko ti je radio plastifikaciju ali mogu jednog lika da ti preporučim, mislim da ćeš ga naći na fejsu kao igorova ciklogaraža, baci pogled! 

Kanis li pobijediti, ne smijes izgubiti!