Ne brže od života!

Primena propisa, crna hronika
Odgovori
Ogi
Banned
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Re: Ne brže od života!

Post od Ogi »

Ne hvala Bogu ali mogao je. Sto, kakve to veze ima ? .ebe ti se jer nije niko tvoj, taj fazon ?
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Post od Geza »

Samo sam se nadovezao na tvoj komentar, reagovao si kao da je neko tebi blizak nastradao.
I ne *ebe mi se, prošle nedelje sam mogao da učestvujem u sudaru, a jedini razlog zašto nisam je zato što su mi se kola ugasila. Iskuliraj malo, nećeš nikome pomoći psovanjem.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Ogi
Banned
Reactions:

Post od Ogi »

Ja se tresem od kako sam procitao vest, ne mogu da shvatim da neko moze da iskulira ovo. Psujem jer sam i dalje u afektivnom stanju.
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

Može svakom da se desi da ga ubije kamikaza, ali je verovatnoća mala. Svake godine postoji ovakva vest, skoro je čovek sa motorom vožnjom u suprotnom smeru pun gas ubio bračni par, te vesti se sećam.

Rade ljudi glupe stvari, biti besan to neće da promeni. Kvrcnulo mu nešto u glavi, da li zbog alkohola ili nečeg drugog, ubio je nedužnog. Strašno, jeste. Saučešće porodicama...
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Ogi, a da je neko tvoj napravio sranje i da čitaš komentare poput tvog, smatrao bi da je to u redu? Ajde iskuliraj.
Posetite www.garaza.rs !
Ogi
Banned
Reactions:

Post od Ogi »

Niko moj ne bi to uradio ni u ludilu. Normalni smo barem u tom smislu. To sve potice iz kuce. Alo, NAMERNO JE VOZIO SUPROTNOM STRANOM AUTO PUTA, ne znam da li citamo istu vest ?
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Post od Grujic »

Ogi, ne možeš takve psovke da napises na forumu, šta ti nije jasno? Kakve veze ima da li je neko nečiji sa tim
Korisnikov avatar
branja
Reactions:
Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy

Post od branja »

U subotu uvece stojim na semaforu kod skupstine u smeru ka bulevaru. U krajnjoj desnoj stoji ford Ka, nama crveno i decko odjednom krene, gas. Iz pravca kneza Milosa nailazi crni Lupo i Ford ga udara bocno kod zadnjeg tocka. Svi u cudu. Lupo se okrenuo 2 kruga.
Da li je lik bio pijan ili drogiran ili jednostavno umoran ne znam. Ali da stojis na semaforu i onda krenes na cisto crveno. Mogu da zamislim kako je bilo ovome koji je isap na zeleno i nije ni slutio da ce ga neko udariti bocno.

Poslato sa Lumia 925
Slika
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Post od Grujic »

E to sam video kad sam prolazio, nije mi bilo jasno šta se desilo jer sam video samo Lupa parkiranog na trotoaru da stoji, u tom trenutku je stizala uviđajna ekipa, dva lika su stajala pored lupa
Korisnikov avatar
branja
Reactions:
Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy

Post od branja »

Lupo je stao sa okretanjem kod razdelnog ostrva sa druge strane raskrsnice, tacno tik uz onu zutu lampu za razdvajanje.
Decno se samo drzao za volan. Stali drugar i ja i momci sa crnom trojkom koji su bili u srednjoj traci. Decko iz lupa bukvalno 5 minuta nije mogao doci sebi. Jos je vozio oko 50-60. Ovi iz bmw zvali muriju. Mi nastavili kad smo se uverili da je ovaj ok. Nije tada hteo da sklanja auto jer je jedna traka bila prohodna.

Poslato sa Lumia 925
Slika
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Post od Saša »

Jel mu se možda upalilo uslovno zeleno za desno? Može li tu i pravo i desno iz te trake? Ne poznajem tu raskrsnicu pa zato pitam. Često se desi da se upali ta zelena strelica i ljudi u magnovenju krenu pravo a da i ne shvataju da su krenuli na crveno.

TT
Korisnikov avatar
Kornjaca Rade
Reactions:
Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet

Post od Kornjaca Rade »

Samo je za pravo ta traka, tu ima posebna traka i odvajanje za desno.
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

Pali se zeleno za pešake u K Miloša i to samo do pola. Smer Takovska K Miloša se zaustavlja ranije od K Miloša Takovska da bi iz K Miloša moglo da se skrene levo ka tunelu. Verovatno ga je to povuklo. Dešava se.
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Post od Saša »

Tako nešto sam i pretpostavljao jer se to i meni se desilo par puta ali - srećom bez ikakvih posledica. :)
Korisnikov avatar
aviator
Banned
Reactions:
Pridružio se: 24 Nov 2014, 10:41
Garaža: Peugeot 308 1.6 HDI

Post od aviator »

TAJLANDSKI NAČIN
Pijani vozači kaznu da služe u mrtvačnicama.
http://www.blic.rs/6fzgkbq
Odgovori