Da bih dobio na kondiciji i izdrzljivosti,a ne da idem u masu,kao sto uvek idem kada vezbam,da mogu da hodam duze od 5min na traci,a da mi se listovi ne stisnu kao kamen i krenu da me bole,gde moram da pravim pauzu,da me malo brzi gubitak kilaze u pocetku motivise da nastavim.methane.master napisao:Još jednom... koji će vam bre to đavo?
Nisu svi na istoj poziciji sto se zdravlja i fizicke sposobnosti tice,ja recimo imam snage da u teretani dizem velike kilaze,snaga mi ne opada,kao i misicna masa,ali takodje mi se salo talozi nenormalno.
Imam snage da dizem 100kg u teretani iz benca najnormalnije,a ne mogu da ispesacim nekada 500m,bilo kojim tempom,a da mi se skamene misici listova i donjih ledja,te moram da napravim pauzu.
Naravno,desi se da se setam od kalisa,do slavije i nazad,a da ne osetim,ali se desi i da ne mogu 500m.
Meni su ovde samo ovi fat burneri nesto sto da kazes da moze da utice negativno na neke stvari u organizmu,ali opet,nista ozbiljno,dok su multivitamini super stvar,kao i protein.
Tebi ne moze protein da skodi,ni da ga pijes bez ikakvog treninga,samo ce uticati na tvoju fizicku sposobnost i pospesiti trosenje masnih naslaga,za vitamine ne moram da ti pricam.
Pa onda jos kada bi znao koliko je tesko regulisati secer da bude toliki,da ti ne padne usred vezbanja,da ti ne bude previsok,da ne mozes da vezbas...
Ranije sam isao u teretanu bez ikakvih suplemenata,ali sam bio mladji,i bio sam sportski maximalno aktivan,te mi kao nekom mrsavom nije bio problem da se gruvam,pogotovo meni kome masa zaista raste veoma lako,ali na obrnutu stranu je druga prica, i napor je bukvalno desetostruk.
Takodje,nemoj osudjivati nesto,dok se pre toga u isto ne uputis

@Floyd
Da,pocetak je uvek najgori,ali sam ja dosao do tacke gde ne mogu sebi da priustim da mi nesto bude tesko i da me demotivise.
Ishrana je 70% price,bez ishrane,dzaba ti sve,tu se slazem

Ja ne jedem slatkise,veoma retko,nego me fast food ubi,a i to sto jedan dan doruckujem u 10,rucam u 17,veceram u 23,legnem u 2,a drugi dan doruckujem u 17h,veceram u 3 ujutru i legnem u 8.